Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 750
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • София
Аз поръчах вчера някакви евтинджоси-червена тениска, един кремав набран топ, блуза с дълъг ръкав уж в тъмно кафяво, но съм я виждала, че лилавее. И една къса рокля от набръчкана материя.
Заминаваме утре, надали ще са за взимане през деня…та чак другата седмица ще си ги взема.

# 602
Има някакви нови марки. Едната е Monki,  намалени до 50%.
Харесах една блуза за дъщерята, но се чудя дали условията за връщане за същите? Понеже в кошницата над артикула пише изпратено от Monki.

# 603
  • Mostly in my mind
Харесах една блуза за дъщерята, но се чудя дали условията за връщане за същите? Понеже в кошницата над артикула пише изпратено от Monki.
Това в сайта на НМ ли?

# 604
Това в сайта на НМ ли?
Да в сайта. Аз ги открих като цъкнах на нови артикули. Ето линк https://www2.hm.com/bg_bg/jeni/novi-stoki/view-all.html?sort=newProduct
Говорих с оператор, обясниха че това са стоки от други магазини, съответно пристигат отделно от артикулите на H M, доставката е безплатна за лоялни клиенти, но връщането е с такса от 3 до 5 лева в зависимост от кой от магазините е.

Не се сетих обаче да питам дали връщането става така лесно, както при H M, само със залепяне на товарителницата. Някой ако иска да звънне да разпита.

# 605
  • Пловдив
Тази марка се предлага и в about you.
Интересно, мултибранд ли ще става сайта?!

# 606
Незнам, обаче като имаш артикул на някоя друга марка различна от H M, иска плащане по банка и ме отказаха, защото имах навремето едно блокирано плащане, а поръчката не беше финализирана.
Пас съм за сега.

# 607
  • Пловдив
Провери за артикула и в АЮ.
Днес очакваме намаление след 11 там. Има БД над 35 лв и НП Wink

Да не е спам - очаквам цял бански, тениска и свещи от последното намаление.

# 608
Тази марка се предлага и в about you.
Интересно, мултибранд ли ще става сайта?!

Те тези марки са си техни.
Цялата фирма, която е със седалище Швеция, се казва H&M Group.
Освен при нас познатата марка H&M, фирмата има още 6 марки - въпросните, които вече са налични и при нас за поръчка. Те са си отделни магазини тези марки.
 Това е като марките на LPP.
Фирмата е LPP, а марките които предлагат са синсей, кроптаун, ризървд. Просто при тях всяка марка при нас се поръчва през отделен сайт - влизаш в синсей и си поръчваш от там, влизаш в кроптаун и поръчваш. Фирмата обаче е една и съща.

# 609
Кои са другите марки, освен Монки?

# 610
  • Пловдив
Кои са другите марки, освен Монки?

За COS знаех, че е по-скъпарската марка на Н§М, за другите не.

# 611
  • София
Момичета, цял бански какъв размер да взема - точен или един размер отгоре? Имам някакъв спомен, че бяха умалени.

# 612
Точни са целите бански.

# 613
  • София
Много благодаря, Дева Flowers Tulip

# 614
Вижте коментарите към банския.
Едни горнища от по- миналата година ми бяха точен размер, новите цветове са умалени и вземам размер отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт