Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 957
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • при моите деца .....
Да ми препоръчате слънцезащита.
Харесвах една Нивеа с контрол на лъсването.
2 години ползвах Авен.
За смесена кожа, 45 +

# 136
Аз от тази съм доволна и не я сменям.

# 137
  • Пловдив
Предстои да пробвам нес кафето ДМ био... Ако някоя от вас го е пробвала, може ли мнение?
Има няколко вида разтворимо кафе в dm.
Пробвала съм това https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-raztvorimo-kafe-classi … 066447075526.html и на мен много ми харесва. Аз също съм пристрастена към хубаво и силно кафе. Innocent

# 138
И аз си търся слънцезащита против пигментни петна за смесена към мазна кожа като в момента използвам тази.

А някой може ли да ми каже тази розова вода дали е хубава и дали мирише хубаво?

# 139
И аз съм с мазна кожа, изпробвала съм много марки, защото слагам целогодишно. От аптечните брандове най-много ми харесват Eucerin и La Roche Posey. Никога няма да си купя повече Avene - най-цапащият и мазен крем, никакво матиране.
Последните години си взимам корейски, в дм има Skin 1004, синята капачка, супер лек е и не омазнява. Beauty of Joseon също не е лош.

# 140
А някой може ли да ми каже тази розова вода дали е хубава и дали мирише хубаво?

[/quote]

Преди години съм я взимала, но не бях доволна. Сега взимам тази и ми влияе много добре на кожата.

# 141

Взех тази, много ми хареса, но фъшкалцето се развали от първия път и трябваше да я оперирам Laughing

# 142
Извинявайте, какво точно правите с розовата вода? Просто минавате лицето с тампон че напоено или нещо друго?

# 143
Да, с тампон.
Розовата вода е за суха кожа.
 От показаните не харесвам нито една.
Тази в оранжевата опаковка мирише на изкуствено много и се счупи пръскалото.
Тази на Престиж също не ми харесва.

# 144
Аз обикновено не използвам цикалката, отвъртам и напоявам на тампон.

Аз я ползвам за почистване и освежаване на лицето + някакво масло, че кожата ми е много суха.

# 145
Когато бях малка,майка ми ми мажеше скалпа с Розова вода напоена на памуче след всяко къпане,косата ми беше до кръста,плътна и лъскава. Една рускиня й го беше казала. Може би е имало ефект. Сега имам Хининова и Розова вода на Милва,но първо съм подхванала Хининовата,щом я свърша почвам Розовата.

# 146
Имам една бяла, памучна кърпа, която се беше сдобила с огромно хем мазно, хем супер лепкаво, жълтеникаво петно. Вчера я накиснах в този препарат, заедно с Ариел за бяло пране, без да търкам петното. Днес вече беше паднало всичко, метнах я в пералнята на дълга програма и 60° и стана като нова. Доволна съм.

Скрит текст:

# 147
Аз съм с много суха кожа и при мен флоралната вода е част от рутината. Нанасям и на още влажна кожа запечатвам със серум с ХК. Ползвам вода или на Ина, или на Алтея, на Агива също е прилична.
По-евтините води обикновено не са чист дестилат.

# 148
Розовата вода на Ина нещо много ми изсушава кожата и щипе, което ме кара да се съмнявам колко е чиста. Взех я един път и повече не повторих.

# 149
Какво нещо е индивидът. А на мен техните водички ми се отразяват много добре.
Добре, че на пазара има голям избор и всеки може да намери своя продукт.

Общи условия

Активация на акаунт