Music Idol - тема 4

• 19 463
  • 461
  •   1
Отговори
# 345
Що се дразните от една тийнейджърка, не можах да разбера?
Да не сте на нейния акъл, що ли  newsm78

Малко е детето, но има невероятен глас. Ако го запази и доразвие, след 5-6 години ще е една от най-добрите български певици.

Еееееееееее,тогава (след 5-6 години)и да минава напред в Мюзик Айдъл Кременчето!Засега не го заслужава.Има глас ,но и липсват уменията!Не си владее гласа.Не знае как да се държи на сцената,на моменти изглежда много глупаво с това "правене на очички" newsm03

# 346
Дивана - благодаря за инфото!

Румен Нехризов - какво музикално училище е завършил във Враца, я някоя врачанка да каже откога има там музикално училище?

Пламен Пътов - сегааа, сега се сетих откъде ми е така познат - гледах го с Весела Бонева, тя ми е много симпатична   Peace

някой няма ли да оплюе Слави, на последните две страници не съм чела нищо за него, нито за романа му с Глория  Mr. Green

# 347
# 348
# 349
Много ми хареса как пя. Песента е на Орлин Горанов.

# 350
  • Сливен
Що се дразните от една тийнейджърка, не можах да разбера?
Да не сте на нейния акъл, що ли  newsm78

Малко е детето, но има невероятен глас. Ако го запази и доразвие, след 5-6 години ще е една от най-добрите български певици.

Еееееееееее,тогава (след 5-6 години)и да минава напред в Мюзик Айдъл Кременчето!Засега не го заслужава.Има глас ,но и липсват уменията!Не си владее гласа.Не знае как да се държи на сцената,на моменти изглежда много глупаво с това "правене на очички" newsm03

Спирам да споря на тази тема, явно сме на различно мнение
Ама да не сте оперирани от чувство за хумор бе Wink

Все пак хората прецениха, че може да пее
Ако се справя нататък - ще мине
Ако не се справя ще я издухат - к'во толкоз
Ама да искате сценично държание на Уитни Хюстън от едно 15 годишно .... уфф
Сигурно съм много стара и в повече толерантна

# 351
Много ми хареса как пя. Песента е на Орлин Горанов.

Ама как се казва песента ? Много хубава беше  Simple Smile

Илияна ми беше колежка в Уни-то , (пяла ми е и на сватбата ) има невероятен глас . Поне съм я слушала на живо  Peace  
За мен също външния вид не би трябвало да е толкова важен . Но съм сигурна , че повечето зрители така преценяват за кого да гласуват  Rolling Eyes

# 352
Търся я тази песен в нета, от снощи ми е в главата, цял ден си я пея. Но не знам как се казва.

# 353

някой няма ли да оплюе Слави, на последните две страници не съм чела нищо за него, нито за романа му с Глория  Mr. Green
  Хайде аз!Тьфууууууууууууууууууууу!!!А бе той спомогна доста за минаването на Кремена......

# 354

Ама да искате сценично държание на Уитни Хюстън от едно 15 годишно .... уфф
Сигурно съм много стара и в повече толерантна

ХА-ХА!Всеки може да си намери оправдание защо не може да направи това или онова....Но кой се интересува от оправданията?Интересуваме се от това,което показват участниците!
    Няма сценично поведение Кремена и толкоз.Какво значение има на колко години е?Щом е излязла на такъв конкурс трябва да го има.Както трябва и винаги да уцелва тонове.Както и да се вживява в песента.Успя да направи всичко това с едната песен на предваварителния кастинг,но сега не се справя!

# 355

не си разбрала сигурно- аз казах вече, че ще се женят и  бебе чакат  Mr. Green

# 356
  • Сливен
Е, радвам се, че има толкова перфектни хора като теб, дето успяват във всичко Wink
На мен ми въздейства - факт.
Вече три дни си тананикам "Hero"-то на Марая, без да харесвам песента.
Нещо, което другите момичета изпълнили песента не можаха да постигнат Wink
Точка по спора.

# 357
Е, радвам се, че има толкова перфектни хора като теб, дето успяват във всичко Wink
На мен ми въздейства - факт.
Вече три дни си тананикам "Hero"-то на Марая, без да харесвам песента.
Нещо, което другите момичета изпълнили песента не можаха да постигнат Wink
Точка по спора.
   Тази "точка по спора".....не я ли видях някъде по-нагоре?
   Не ми е ясно,защо си ме въздигнала до "толкова перфектни хора",но ти прощавам...
   А музиката,според мен,  по-принцип е перфектно нещо,особено,ако говорим за професионалната.Мнооооого талант и мнооооооого техника са нужни,за да те нарекат заслужено Music Idol.

# 358
Музикалните спецове казват, че финалистите са невероятни таланти.  Rolling Eyes

# 359
  • София
таман си помислих, че би било интересно Глория да вземе да изпее в съпровод на пиано One moment in time след Красимира, та да сравним полутоновете, таковата...

дали ще е в състояние? аз не съм й слушала творчеството и не съм наясно с гласовите й данни и вокална техника.

Общи условия

Активация на акаунт