Music Idol - тема 4

• 19 571
  • 461
  •   1
Отговори
# 135
Мадона пее фалшиво?!??!?!??!?!??! #Crazy
Е съвсем се оср*ха!!!

# 136
Аз съм за Кремена и Теодор или Васко

# 137
Кременчето пееше или цвилеше?

А Дони днес се об..сра.  ooooh!

# 138
Тая вечер защо така странно се държат ?!
Сега пък започнаха да хвалят на поразия-напр.момичето ,което било бек вокал на Камелия.

А Кремена има страхотен глас ,но все още  не може да го владее и това е нормално-млада е .Съгласна съм с Глория.

# 139
  • Сливен
Аз съм за Кремена и Теодор или Васко
И аз така.
Ако може и тримата да минат  Hug
тити, аз съм стара и съм от Сливен Wink
кой е Григоров?

# 140
  • В офиса
Ааа, тази група много яка. Във всички останали имаше няколко много слаби и един изявен фаворит. А тук няма такова нещо. Аз съм за Кокорска и може би Кремена (тя ми е интересна, не че ми хареса толкова)

А наистина тази вечер журито на какво са - алкохол, хапчета  newsm78 Mr. Green

# 141
аз пък не харесвам Кремена според мен само веднъж пя хубаво, а от там нататък всичко беше  ooooh! и разчиташе на стара слава.

# 142
  • UK
Тая осмица никак не ми хареса. Според мен е от най слабите. Кремена се изложи много, просто безумно много. Дано нея изберат. Да се яви пак, но сега се изложи.

# 143
  • София
Кремена мисля се опита да бъде оригинална... на мен ми хареса, не знам дали не е все още заради изпълнението й на Ищар, още ми държи как ме зашемети тогава!  Славито и Глото са lovers от около месец, но едва ли ще е задълго според мен. Дразни ме Глото, много, селска ми е и това си е. Но ме кефи Дони, че често я изчаква хуубаво да се направи на отворена и после казва точно обратното на нейното Simple Smile

# 144
А на мен ми хареса осмицата. Кръстина е страхотна. И момчето от Ст. Загора ме изкефи как пее.
Дони вече го харесвам също, Мадона репи да яде Joy

някой случайно да е чул в последните 20 минути, че Гло и Слави са гаджета?  Mr. Green

Това го написа още днес Роза:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=173786.msg3455637#msg3455637

# 145
А дали някое момиче изпяло "Повей ветре" ще спечели вота на зрителя? Май не...... жалко.....

# 146
Зрителят предпочита весели и забавни песнички, на които да подскача в такт, като "Ах, морето!"  Wink
Аз се надявам в извънредната осмица да влезе русото момиче от вчера (забравих й сега името) и тогава зрителя да гласува за нея.

# 147
  • гр.Добрич
Пълна скръб бяха всичките.
Васил да беше изпял песен на Бон Джови, а не на Сийл. Язък за хубавото парче.

# 148
някой случайно да е чул в последните 20 минути, че Гло и Слави са гаджета?  Mr. Green

Това го написа още днес Роза:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=173786.msg3455637#msg3455637

Ами ако е наистина така, дано са щастливи заедно Peace

# 149
Тази къдравата много прилича на Мариела от Стар Академи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт