Music Idol - тема 4

• 19 427
  • 461
  •   1
Отговори
# 375
  • Сливен
Ще си тъна в невежество, с едничката мисъл в главата, че има видни спецове на които все пак всичко в музиката и шоуто им е ясно  Twisted Evil
 Flutter

# 376
Ще си тъна в невежество, с едничката мисъл в главата, че има видни спецове на които все пак всичко в музиката и шоуто им е ясно  Twisted Evil
 Flutter
   А така! newsm10 newsm48

# 377
  • Paris
Ай да  спрете с простотиите вече, А?

# 378
  • Сливен
Ай да  спрете с простотиите вече, А?
Да бе и аз това се мъча да намекна от известно време, но явно намеците не помагат ...
 Mr. Green

# 379
Слави и Глория още ли са гаджета? Има нещо. Вервайте ми.  Thinking

# 380

Ххихи.  Чета няколко станици вече, и се чудя какво ми липсва, пък то интрижката за Гло и Слави Mr. Green

# 381

Аз не вярвам да са гаджета! Туй са слухове! Той- работохолик, тя-капризна...Не ми се вярва да са гаджета. Просто са си дружки, от толкоз години се знаят... Crazy

# 382
Тази идея тук ли се прокрадна, или има някъде по-достоверна информация?
 Grinning

# 383
Тази идея тук ли се прокрадна, или има някъде по-достоверна информация?
 Grinning

Тук, тук!  Grinning Насосихме си го от регионалните кастинги още. Някой ги видял в хотела да обядват. Е! Ми на различни маси ли да седят? Или Глория гладна да кибичи, за да не дава повод за слухове? После уж Слави комплименти й прави, ама то беше много слаба работа, колкото да става шоу. По моему няма гаджилък тук. Кьор фишек! Blush

# 384
Кьор фишек, ама бебто дето чакат......  Mr. Green

# 385
Баш пък Мадона си е ИДОЛ на няколко поколения вече..........
Нищо, че не блести с кой знае какъв глас.
А разните му там надарени с голям глас певци, но без флуиди, както каза Ян Бибиян, кой ги слуша - затворен кръг хора, имащи се за големи музикални спецове......

# 386
Този бюст няма от какво друго така да се напомпа. Бременна е.  Simple Smile

# 387
Малко OFF. Нямам време да ровя назад в темата, не знам дали сте попадали на това ЧУДО, но аз съм сразена. Това дете пее пъти по- хубаво от всички български айдъли взети на едно. А тя е само на 11  години и е спечелила 1 млн. долара от конкурса за млади  таланти в Америка. Един ден всеки землянин ще знае името и...Чуйте я:

http://www.vbox7.com/play:0157f5fa

# 388
попадали сме...стотина пъти Simple Smile

# 389
Щях да се учудя, ако не бяхте го гледали 100-тина пъти. Освен да кажа сори за спама...Какъв глас само....Ако трябва да ползвам на Слави превъзходната степен за талант " кърти мивки". Не само талантлива, а и толкова естествена.

Общи условия

Активация на акаунт