Любители на котки - Тема 204

• 30 635
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
В Амазон ти дръпват парите при доставена пратка.

# 541
  • Варна
В Тему плащам с Пейпал. В амазон - с Револют.
От български сайтове не пазарувам защото на тези, които съм поглеждала не ми харесва политиката за защита на потребителя. Нямат шанс с мен.
Случая за който Таня споменава е интересен - при 'източване' на карти банката на картодържателя би трябвало да е активната и тя да /си/ върне парите, оспорвайки неправомерните плашания от името на клиента си. Защо пък парите са върнати с банков превод е истинска загадка.

Simple Smile По котешката тема, нямам нищо с котешки катринки у дома Simple Smile

# 542
Доня, кофа поръча ли си😁
После да покажеш на какво се спря🤗

Това е нашата изтривалка.

# 543
  • Между гори и планини
Не ДЗ, не съм поръчала кофа. Надявах се този на когото я пратих да ми я върне, но този някой не разбра намека. Така, че ще трябва да ми дойдеш на крака 🤪

# 544
По-скоро аз ще ти изпратя кофа🤣

# 545
  • Между гори и планини
Намерих симпатични изтривалки
тази ми харесва, нали съм с 4 котки 😂
Тази също
Но май първата повече.

# 546
Вземаш втората и ти пращам една котка🤣

# 547
  • Между гори и планини
Хаха, няма шанс 😂 Лео го броим за двама - яде за двама и тормози останалите за двама. Бо е двойно сладък и мъркащ.

# 548

Тези възглавници бях видяла в Практикер и ми се сториха много смешни. Чудех се дали Симба би си играл с нея или по- скоро би се уплашил и така и не взех. 😀

# 549
  • Между гори и планини
Това вече удря яко на кич , не би влязло в дома ми ☺️

# 550
На моите котки хамака за прозорец е купен от Тему. Отделно от това доста други неща съм си взимала от там, като само за последните два месеца имам 14 поръчки. Доволна съм, за тези пари е добре. От бг сайтове почти не пазарувам. Писах и в другата тема за храненето, търсех гранули за котките и то конкретно един чувал на Brit, защото Чучи много ги харесва и си ги яде с кеф. В бг сайтовете бяха по 77 лв., а в зооплюс 65 лв. Ами извинявам се, но няма да подкрепям бг търговеца с 20 лв надценка. И съжалявам, че досега не се бях светнала да пазарувам от зооплюс. В момента търся да купя подходящи гранули за Дейзи, същата работа, че и разлика от над 20 лв. за едни и същи гранули.

# 551
Хич не обичам пазаруване с предварително плащане, ама хич. И аз съм много мнителна. Само в Икеа съм го правила, но от необходимост да не ангажирам с пари човек, който трябваше да ни приеме по-голяма доставка, а ние не бяхме на място. И, признавам си, в Posterbg. Ама из другите сайтове за постери не намерих такова стилово разнообразие и ща-не ща....

Тему на картинка всичко ми е чудесно, но мразя китайско. С ясното съзнание, че всичко вече се прави там. Но поне когато произвеждат за европейски марки малко от малко се съобразяват. Когато е за техни си обаче... направо не понасям стоките им. Всяко нещо е едновременно 5 в 1, мига, свети, пее, wi fi, али-бали.... Обаче за кратко.
Че българските търговци ни бръснат... да, без сапун. Не само за зоо нещата. Нима българският Лидл не е най-скъпият в Европа?

Котешка чашка нямам, нито изтривалка. Но преди години си купих една дървена щуротийка на коледен базар в Пловдив. Мислех да я закача на тоалетната на Ришко. Но няма как. Сега събира прах.
Бих я сложила на самоделна къщичка за улична котка. Но то аз вече едва ли ще се осмеля да направя такава...

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 20:05 от Защо ме търсиш?

# 552
  • София
Здравейте!
Дойде време да кастрираме нашата Олив. Вече е почти на 9 месеца и на няколко пъти буквално през седмица показа признаци на разгонване.
Моля за съвети:
- къде да я заведем в София (ветеринарят, при когото обикновено ходим, ни каза сами да си намерим клиника)
- какво да очакваме
- каква подготовка е нужна за нас и за нея
- приблизително колко време отнема и колко би струвала цялата процедура.

# 553
  • на брега на морето
Моля за съвети:
- къде да я заведем в София (ветеринарят, при когото обикновено ходим, ни каза сами да си намерим клиника)
- какво да очакваме
- каква подготовка е нужна за нас и за нея
- приблизително колко време отнема и колко би струвала цялата процедура.
- нашата клиника е в Люлин 6 - Вяра Надежда Любов, докторите - Григора Донкова и Боряна Яначкова. Донкова е много мила, внимателна и нежна, отговаря на всички въпроси; Яначкова е малко дръпната, но си върши добре работата. Клиниката е денонощна и е с предварително записване
- очаквайте всичко да е наред
- преди кастрацията да не е яла
- след кастрацията ще ви кажат кога да ѝ дадете да яде и пие вода; направете ѝ меко легло и осигурете топличко; да не скача или играе, може да залита - не се плашете. С една дума - да е спокойна и наблюдавана.
- при нашите котки този режим беше повече от 12 часа, различно е. Преди 2-3 години цената беше 120 лв, мисля, че включва и стационар.

Благодаря, че ми отговорихте за противопаразитното. Не че нямам канали за информация, но бях в потрес и първите, за които помислих, бяхте вие. Така ми и отговорихте и за Нала; реагира единствено  Недоволна, Бог да я прости.

# 554
Съжелявам, ама страшен ветеринар имате щом ви праща сами да се оправяте. За София не мога да помогна, но за подготовката - здрави нерви ви трябват. При женските коткие по-тежка операцията от при мъжките и котката има нужда от повече време за възстановяване. Първите дни може да не иска да яде, да пие, да се крие и ще е стресирана. Ще отмине! Иначе - да не яде и пие преди операцията. Вечерта давате дажбата и после скривате водата и храната, за да е гладна на следващя ден.

Общи условия

Активация на акаунт