Шах за тийнейджъри в София

• 352
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Знаете ли място, което се посещава от тийнейджъри? Оказа се, че в школите ходят основно малки деца - първи и втори клас.
Дъщеря ми много иска да играе на живо, а не само онлай. Записахме я на школа, ходи вече три пъти, но не съм сигурна, доколко й е интересно с малките. Тя е на 13 години. Търси си компания за шах. Ако може да препоръчате място или ако някой иска, да се присъедини, където ходи тя - в Националния стадион.

# 1
  • София
В школата на ЦСКА има занимания за големи деца, в Гео Милев е. Не знам подробности, синът ми е малък и тренира с неговата си група, но са в събота и неделя от 13 часа.
Имат фейсбук страница, може би ще ви е полезна.

# 2
  • София
Синът ми е на 11 г. Той също си търси компания за шах. В Люлин сме.

# 3
  • София
В школата на ЦСКА има занимания за големи деца, в Гео Милев е. Не знам подробности, синът ми е малък и тренира с неговата си група, но са в събота и неделя от 13 часа.
Имат фейсбук страница, може би ще ви е полезна.
Доколкото разбрах там са две по-големи деца, едното идва и при нас.
Май няма много желаещи за шах 🥲

# 4
Здравейте, каня Ви в школата към Образователен център "Евдора". Намираме се на "Кракра" 5, зад Народната библиотека. Имаме шахмат при нашия учител Евгени Бърдаров. Simple Smile

# 5
Има ли школа в близост до Дружба, която някой да препоръчва?

# 6
  • София
Здравейте, каня Ви в школата към Образователен център "Евдора". Намираме се на "Кракра" 5, зад Народната библиотека. Имаме шахмат при нашия учител Евгени Бърдаров. Simple Smile
На каква възраст са децата при вас?

Общи условия

Активация на акаунт