Отговори
# 690
Ама защо така си направила бе джанъм чак аз се ядосах. Стоиш пред хотела и не мърдаш все ще го издебнеш.  Като идеш втори път няма да пропуснеш.

# 691
Дианка, чаках те с нетърпение, за да разказваш преживяванията си.
Изненадана съм, че от първи опит успя да се добереш до снимачната площадка и хотела. Това, че не си успяла да видиш Чачо е стимул да отидеш отново.
Преследвай мечтите си и ще успееш.
Чакам още снимки и разказ за преживяванията ти в Истанбул. Hands Pray За първи път ли посещаваш мегаполиса. Хареса ли ти?!

Цитат
Несигурността, в която се намира #EşSan .

Ние сме тук, за да добавим вълнение към вълнение!

#EşrefRüya започва с първи епизод в сряда от 20.00 #KanalD .

# 692
Снимките от вечерта на Чачо са от деня в който аз бях там.
Хайде де ... Толкова много емоции. Аз се шашардисах... И момичето много се мусеше ,не исках да си чуя приказки после... А,не трябваше . Там да съм ,там да е и дефакто  аз просто не изчакам. Първата грешка беше да пиша на Мелинда ! Трябваше аз да си направя резервацията пък как дойде. Аз и затова отидох в хотела ,да си направя резервация и евентуално  да си отменя полета. Минах покрай проверката ,седнахме. Момичето искаше поне подаръка да вземе . Но не й позволиха ... А,тоя подърк два дена го влачих със себе си ,цял Истанбул  видя 😁. Много желание имаше момичето ,чак и беше неудобно да ми откаже ,едва се изказа.
Третия ден  викам искам не искам отивам при Енгин. С риск да се направи на интересен . Обаче в нашия квартал има много фабрики и до следобед товарят пратките . Улиците затворени . А ,те тесни ,стръмни . Просто е ужас там. И нямаше ,как да влезе такси ,а нямах време в обществения транспорт . Поръчах сигурно 4 таксита и всички отказаха . Накрая вече нямаше време за това. Не исках пак да връщам този прословут пакет. Рискувах да го пусна по пощата ,пък ,ако го вземе ,вземе. Аз си направих сметката да дам подаръка и си напазарувах от там неща . Гледам взел го. Явно не приема пратки от чужбина. Дадоха ми една малко кашонче от пощата  ,те нещата не пасваха . Станаха сигурно на баница ,чак ми е неудобно ... Но поне да ги получи ,пък ... Шапката ще се оправи с носенето 🤷‍♀️🫣😁😁😁. Купих ми и едно малко гоювече. Ама или да си го остави за сувенир или само майка му да готви там ! 😁😁

# 693
Нормално е да се шашардисаш от емоции. Но поне си видяла от близо локациите на сериала и си дишала един и същи въздух.
Ама Чачо най добре да снима подаръка и покаже с шапката.
Май месец да идеш отново и тоя път да ни зарадваш със снимки лично с красавеца. Ех ,как искам и аз... Но няма да се сбъдне за жалост.  

Демет е дала интервю за сериала има репортаж но в момента не мога да го публикувам. Ще го видите в Туитър като дадете хаштаг с името на сериала.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 13:48 от femmi2

# 694

Феми, репортажа ще го погледна по-късно. Пък и момичетата от темата на Демет сигурно ще преведат какво е казала, та ще цитирам техните постове.
Ти спомена за статии и веднага се сетих за Ranini. Харесвам сайта и тайно се надявам да пускат анализи и коментари и на епизодите от „Eşref Rüya” така, както задълбочено анализират "Deha".
Стойностни рецензии, с усет към видяното, специфичен стил и професионално изказано лично мнение.

Görkem Sevindik се появява пред публиката като „Kadir“ в Eşref Rüya!

raninitv
14 март 2025 г
Първият епизод от сериала „Eşref Rüya“, продуциран от Tims&B, продуциран от Timur Savcı и Burak Sağyaşar, режисиран от Uluç Bayraktar и по сценарий на Ethem Özışık и Lokman Maral, ще бъде излъчен в сряда, 19 март.

Отброявайки времето, за да бъде на екрана, „Eşref Rüya“ ще заключи публиката към екрана със своята история. „Eşref Rüya“, който се готви да разкаже една незабравима любовна история, също ще се говори много за неговите герои.

Kadir, съперникът на Eşref в собствения им отбор, ще положи големи усилия да промени балансите с амбицията си. Героят на „Кадир“, оживен от успешния актьор Гьоркем Севиндик, ще се изправи срещу Ешреф с желанието си да бъде лидер.

Актьорският състав на Eşref Rüya включва Çağatay Ulusoy, Demet Özdemir, Necip Memili, Büşra Develi, Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin, Görkem Sevindik, Ceren Benderlioğlu, Ebrar Karabakan, Umut Karadağ, Kaan Turgut, Aşkın Şenol, Şener, Ахмет Йълдъръм, Керем Алп Кабул, Барту Зейтинчи, Гьокчем Чобан, Волкан Уйгун, Тайлан Гюлдере, Фериха Еюбоглу и Масит Копер.

# 695
Браво на Ранини. Все така да отразява.

# 696
Цитат
Бяха интервюирани актьорите от дългоочаквания сериал на Kanal D #EşrefRüya 💫
#ÇağatayUlusoy #DemetÖzdemir  #EşSan   

Повече инфо по-късно, че изчезвам на кафе с приятели.

# 697
Еми ,да ,за първи път бях там. Хареса ми като цяло . Но съжалявам ,че не останахме поне 4/5 дена . Но за времето ,което бяхме видяхме наистина много неща. Три дни от около 9:00/30ч. до 00:00/01:00 бяхме навън. Нон стоп ходене. Първият ден бяхме в света София, синята джамия, Капалъ  чаршъ, вечерта ни взеха за круиз с мега яхта . 3часа разгледахме  забележителностите  по Босфора.  Долма бахче ,мостове и какво ли още не . 3/4 степенно  меню ,танцова програма. Втория ден, първо на имението ,после в Етилер . Мале,Мале... Там ,ако идете  внимавайте . Ако нямате "топло" протмоне не сядайте никъде... Бебек  и Етилер са много скъпи. Едно парче/парченце торта около 80€ 🥴. Там са бутикови сладкарници и има ресторанти със звезди Мишлен. Поседяхме  на пейката на Фемир,люлката я няма ... После на хотела ,за Там вече ви разказах. От там на Галата ,пихме и там по нещо  и се върнахме във Фатих ,напазарувахме подаръци ,вечеряхме.  На третия ден пак на пазар ,купих си "маркови"неща 😀. Искахме на желязната църква и при Енгин ,но заради каргото... За църквата много ме е яд ... Много исках да бъда там. В света София се кръстих  и веднага ми направиха забележка 🤭. Любезни за турците . На моменти виждах ,как не им се усмихва много ,но го правеха . Като чуваха, че сме от България  много се радваха . Отстъпки получихме . Дърпат те по магазините да купиш ,черпят те. Обаче голями любовчии  са . От младо до старо... 😀. Видят ли хубава жена ... Колко оферти ,колко визитки си събрах 😀. Ама нямах време за свалки.  На мен друга ми беше мисията. Живот и здраве ,ако рече Господ ще ида пак ,но за п-дълго ,че да се разгледа повече и по-спокойно ,че всичко при нас беше на тъгъдък.  После ще пусна още снимки.

# 698
Ох много ми е слънчева и позитивна Демет въпреки че не мине любимка.Много зареждаща и позитивна енергия

# 699
Наздраве Дианка ! 🍷🍷🍷🍷Много неща си видяла за три дена но ако беше останала още можеше да идеш отново до хотела или имението.
С упоритост и желание се получават нещата.  Аз ако съм на теб сън няма да ме лови ако знам че съм била толкова близо до принца и не съм се възползвала.  
Ако можеше някой да ми оди по акъла и аз щях да ида но да ми е гид да ме развежда из локациите иначе сама не смея да тръгна.  
Била съм един път в Истанбул и още един път в Турция на море.
Като чуят че си българин се радват и викат комшу и ще ти помогнат. Етилер знам че не е за всеки джоб, както и Бебек.  
Разкажи за атмосферата на снимачната площадка?
Не се ли фотна с твоя човек Ергюн значи си говорила с него и други от екипа. Какви са цените на марковите неща ?

Комисарката се е залепила за големият шеф. Подозирам я още от начало че си пада по него и не е само работа.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 17:32 от femmi2

# 700
Дианка, благодаря!
С разказите и снимките ни пренасяш в любимия Истанбул. Удоволствие е да чета и гледам всичко, свързано с този мегаполис.
Ето го и превода на репортажа. Цитирам го от темата на Демет.
Катя, благодаря ти!

Репортажът е от предаването Magazin D https://x.com/i/status/1900891470598471757. Посетили са сета на Ешреф Рюя, до чието излъчване остават броени дни. Демет казва следното:

- Много се вълнува. Започва съвсем различно пътешествие.
- Нисан живее със сестра си. Опитва се да се бори с трудностите и да се държи като по-голямата сестра.
- Има много хубави мечти, това е нещото, което веднага е привързало Демет към образа на Нисан. Песните имат централна роля в мечтите ѝ.
- Самата Нисан пише песни. Обича да пее различни парчета. Опитва се да следва своя път и да изучи сестра си, но нещата не се случват толкова гладко и бързо, колкото ѝ се иска.
- В историята има замесени любов и преследване на кариерни цели.
- Музиката е сфера, в която Демет не се е развивала. Винаги водещи са ѝ били танците, владеенето на тялото, но не и на гласа.
- Това е и причината да не откаже участието си в този проект, интересната история също е взела връх. За нея това предполага много допълнителна подготовка освен самите снимки на сериала. Вълнува се много.  
- Работи с уважавания Метин Йозйолкю и Айтекин Аташ, с когото се познават отпреди. С Метин избират песни, които да са подходящи за гласа ѝ, тъй като така или иначе разполагат с много малко време.
- Самата Демет, за разлика от Нисан, има голям проблем с писането. В главата ѝ нахлуват много мисли и докато пише, няма търпението да довърши това, което е започнала, защото вече мисли за следващата фраза. Хиперактивна е, обича действието и вече трябва да поработи доста над търпението си, наясно е с този свой недостатък.
- На въпроса дали мечатата на Ешреф ще се сбъдне, отговаря - де да можеше мечтите на всички да се сбъднат. Не може да разкрие много информация по въпроса. Ще наблюдаваме пътя, който Ешреф ще измине по сбъдването на мечтата си. Дори и една любов да изглежда невъзможна, ще видим как той тича към нея.
- Относно предателството и дали може да се прости - казва, че в живота всичко се случва, зависи много от обстоятелствата, но ако веднъж предадеш, много вероятно е да има и втори път. Дали може да се прости - отново зависи от обстоятелствата, нека така отговори дипломатично.
- Пожелава приятно гледане на зрителите, всеки епизод да завършва с вълнение и още по-голямо любопитство за следващия. Обича ни много Kiss  

Цитат
Eşref Rüya
Падаха, ставаха, биеха се! Но никога не са отстъпвали.

Последните 4 дни!
#EşrefRüya с първи епизод в сряда от 20.00 часа
Започва от #KanalD.

# 701
Благодаря  ви ,дружки.
Феми ,маркови ги сложих в кавички ,защото си купих реплики 😀. Ергюн не е в Истанбул ,в друг град на снимки е . Иначе е много отзивчив . Изглежда  много приятен човек.

# 702
Замириса ми на море и турска кухня. Обожавам и двете!
От бразилските фенове:

🎬Зад кулисите на " Eşref Rüya":

# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт