Винаги съм владеела изкуството на пеенето и за мен всеки звук, всяка нота не са просто звуци, а опит да усетя и изразя това, което е трудно да се предаде с думи. Винаги съм знаела, че животът ми не е само моменти, но и чувства, които идват и си отиват. И сега, когато съм готова да изпитам отново тези чувства, ми предстои среща, която може да стане съдбоносна за мен.
Аз съм информатор, работещ с комисар Чигдем. Тя е на лов за Ешреф от дълго време и моята роля в тази жестока игра е да й предам информация, което ще ми струва повече, отколкото мога да си представя. Не мога да спра тази игра, но всяко мое движение, всяка дума, която казвам сега, решава колко близо ще бъда до унищожението.
Тази среща с Ешреф може да бъде фатална за мен, или за него, или за всички нас.
» #art@esrefruya | #esrefruya | #cagatayulusoy | #demetozdemir |

Олеее, Емка, браво на теб
имаме вече и повече инфо за Нисан под прикритие. Няма да й е лесно в тая игра всички ще изгорят. Това снимки на Демет, като Нисан ли са или?

Нали снимат край морето затова питам ама вече са се пренесли на други места край Истанбул.
Според мен авторът на текста е онагледил с тези красиви фотки.Ще попитаме момичетата от темата на Демет.
Те знаят най-добре откога са снимките. 

а аз с най-голямо удоволствие ви предлагам ... пица.