Отговори
# 45
Ехаа, Диди, страхотни гифки си спретнала.
Благодаря ти!
Освен, че ни превеждаш и украсяваш темите с твоите запомнящи се гифки.
Цитат
„Тази любов ще създаде събитие! Публиката ще говори за Rüya и Eşref, и Eşref и Rüya. Репетицията за четене на сериала #EşrefRüya, който е сред амбициозните сериали на новия сезон, с актьорски състав, състоящ се от имена на звезди и с участието на #ÇağatayUlusoy и #DemetÖzdemir, се проведе. Eşref Rüya ще докосне сърцата на публиката и ще пренесе дългоочаквана любовна история на екрана.“ 💥❤️‍🔥 

# 46
Дидкооо:hugs: , твойте гифки така ги изпипваш че са уауу особено цветово.  Ще си ги запазим.  

Ох , каква стойка ,каква ,походка, усмивка и харизма. Нормално е всички да са развълнувани ще се опознаят и напасват по време на работа. Чаатай досега не е работил с тези колеги, само с режисьора Улуч и оператора Вейсел. И това е добре знае метода им на работа и какво изискват. Екипът е голям , рекламата също , продуцентите определено се стараят за тоя проект и се целят на високо и в чужбина.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 23:40 от femmi2

# 47

Цитат
Demet Özdemir BR

📌 | Ето официалните акаунти на #EşrefRüya , следвайте за повече информация, абонирайте се и оставяйте харесванията си, когато можете.

IG : @/ esrefruyadizitv
X: @esrefruyadizitv
YouTube: https://youtube.com/@esrefruyadizitv?si=tVzTNoXv0xfe2uKW

# 48
Защо не казват кои дечица ще играят малките "Ешреф" и "Рюя"?
На репетицията се видяха още непознати лица, които ще са в дизито. Забравих да отбележа, че мадамата с бялата блузка мисля че беше Афра , сестрата на Нисан.
Радвам се че в каста  са Неджо и Толга Текин. Точно за екшън са си двамата. Демет може да не е имала сцени в началото , но ще се появи ,както и Бюшра. Това обсебване не е само професионално.. Луда е по красивият шеф на мафията ,но той ще обича само една жена.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 21:11 от femmi2

# 49
Феми, нашето момиче прическата ли е сменила?
Така ми е още по-сладка!

# 50
С нов имидж е.  Скучно й е нема Париж и Барселона , няма и проект в момента и  решила да освежи цвета на косата и прическата за кеф. Така сме по принцип жените, като искаме промяна. Има лаф сменяме мъжа сменяме и визията.  Няма го ашкъма ,зает е от сутрин до вечер ще спи на караваната там са подсигурени всички удобства и храна също. Няма да има време за глезотии и лИбов.  Сладка е не казвам обратното. Естествена е. В сегашно време се обезобразяват то устни , то носове , вежди и какво ли не.Нашият Дон Жуан харесва и цени естествената красота и в интервюта е споделял това. Досега е бил само с брюнетки няма значение възраст или ръст.  Харесва погледа и очите в една жена и да знае какво иска и как да го постигне.Времето ще покаже колко ще издържат с Малбората и коя ще е следващата щастливка.  Ако можИ да не е клише с партньорка от сериал.  Може да хареса и някоя с балканска кръв като самият него.  Ергенче е най добре да е и му отива.. Нека си поживее и гледа кариерата.  За никъде не бърза и не тиктака часовника. Някак си не мога да ги усетя, като чифте.Rolling Eyes  На Чаатай му отиват по зрели и пламенни. Той самият е по зрял и мъжествен ,помъдрял и подхожда с уважение. Дали е още толкова ревнив..  Забравил е какво говореше в началото че не може да ги гледа с други мъже и затова няма да е с колежка. Такава  сладка душичка е  като е свенлив и си пее и свирка и забавлява и се смее.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 01:21 от femmi2

# 51
Феми, хич не мога да мисля и разсъждавам сега за личния живот на Чачо.
Интересува ме само и единствено „Eşref Rüya”.
Снимката на Аслихан я видях в сторито ѝ, хареса ми и затова я пуснах.

# 52
Ще я пуснеш табики , щом е свързано с Чачослав  ни интересува и ще го разнищим.

# 53
Ще я пуснеш табики , щом е свързано с Чачослав  ни интересува и ще го разнищим.
Феми, ние си го нищим Чачо редовно.
Не го оставяме на мира.
Аз едва чакам да се затопли времето, за да го пуснем и по шорти. Сега не смея, че може да настине...
Работа го чака - трябва да блести като Ешреф.

# 54
Добро утро през новата февруарска седмица. Да е здрава и успешна.  🍀

По повод написаното от Еми няма да пропуснем шортите Wink и да го простудим ще го излекуваме. Той е свикнал на адреналин заради любимото си хоби.. Нека е здрав това е важното.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 10:50 от femmi2

# 55
Здравейте, дами!

С чаша кафе, усмивка и в приятна компания  чакането на ново инфо за „Eşref Rüya” е поносимо.
Надявам се, че снимките вървят по график и скоро любопитството ни ще бъде задоволено.
Ще чакаме търпеливо и ще се забавляваме с удоволствие.

"Никой не вярва в чудеса,  но всички ги чакаме."

Здрава, късметлийска и спокойна седмица ви желая!
Усмихнат да е денят ви!

# 56
Като гледам Чачовите снимки ..
Ех , как обичам да се излижавам  по  пижама и не само много ми е удобна.

# 57
Феми, докато се излежаваш по пижама да ти пусна любимата класация:

IMDb Starmeter
Текуща дата: 02.10.2025 г.

За настроение - един чудесно озвучен фенски клип:

# 58
Тенкю за социопола. Вече сме в десятката и все по нагоре ще се изкачваме.  Деметка също е с добра позиция. Тубата е отново първа нищо изненадващо.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 14:20 от femmi2

# 59
Раздвижиха се журналистите, отново ни заринаха със статии за „Eşref Rüya”, масово отразяват и песента на Чачо и Мерт.
Статиите ще публикувам в следващ пост.
Започвам първо с новото стори от IG на Демет.
Чачо няма смисъл да го проверявам - той отново е забравил паролата за IG си.

Моят приятел и единствен
@gozdeyilmaz
💎🤍

📸 | Демет чрез Instagram Story
"Най-красивото нещо в този живот е да вървиш по път с хората, които обичаш... Щастлив съм, че те имам, голям съм късметлия. @/ metinozulku 🙏🤍 "

Цитат
Зад кулисите на Мечтата на Ешреф ♥️🥶

#EşrefRüya #ÇağatayUlusoy #DemetÖzdemir 

Общи условия

Активация на акаунт