Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 101 658
  • 847
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Благодаря за новата тема Ради и оценявам труда на всички подържащи жива тази много любима за мен тема🍀
По въпроса очаквам не само Елинор да обявят хубавите двадесет и отгоре %, а и Парфюм бг, Нотино и дано Парфимо🤞🏼

# 16
# 17
Ох, голям сладур е тоз Анатол. Най-накрая открихме дека ми е поръчката. 5 мостри - 25 евро с безплатна доставка.
https://www.anatolelebreton.com/en/
Аз реших да проуча Grimoire, Brioche, Incarnata, Eau Scandalouse, но най-вече Racine Carree (дай ми добър ветивер и съм твой)

Скрито съм нащракал първи впечатления. Ако искате freaky fragrances, както мосю Лебретон сам ги определя, не се колебайте. 6opar approved.
Скрит текст:
Racine Carrée - за землист, землист е. И тревист - морковът подслажда зелената интензивност на целината, като по пътя на асоцияцията прави аромата силно зеленчуков и неустоимо хрупкав. Когато моят любим ветивер се включва в играта, нещата си идват по местата.

P.S. Чудех се защо на моменти ми напомня на вълшебния Iris Nazarena, и потърсих в нотките - ами има перуника. Естествено, че има перуника, къде землист характер без нея.

Incarnata - розов мармалад, виолетки и малина. Червило с характер.

Grimoire - арабски тамян, лъчистo чист и фин с игрива анималистична нотка. Ще сбори някой сред L'Heure Mysterieuse XII, Messe de Minuit и Encens Flamboyant за място в топ 3 на любимите ми тамяни.

Brioche - Не откривам връзка с името. На моята кожа е цветен мед, плодови намеци и гума.

L'Eau Scandaleuse - Приятната изненада. Хвана ме неподготвен. Да, името е семантично натоварено, но пък колко да е скандална таз вода. Ами скандално добра е. Началото е веднъж - тубероза, шоколад и Кабошар. Възхитително. Разстила се като мастило, плътен, дървесен, кожен.
*
Да похваля и Урбани. Пак ме отрупаха с мостри, от които нямам нужда Simple Smile Отдавна не бях пазарувал оттам, защото повечето неща ги имаме и тук, но, когато наскоро ми предложиха 30%, се изкуших. Крайно време беше Пач24 да си ми дойде.
https://www.urbani1964.it/categoria-prodotto/profumeria/profumeria-selettiva/

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 10:13 от 6opar

# 18
  • Бургас/Пз
Благодаря за новата тема Simple Smile
Поръчах Citizen Queen Juliette Has A Gun от Парфюми шоп. Имам от преди 10години същия парфюм и като правя сравнение имам леки притесния. Този който имам е 50мл и е във велурена опаковка , а сега е 100мл и беше в съвсем различна. Дъното на шишето също е много различно. При проверка на кода на сегашния излиза , че е произведен преди 2г и 2мес. На стария не излиза нищо, но той е повече от 10годишен. Най-странното е , че старият е изпръскан много отдавна и просто пазя шишето от сантиментална стойност /иначе в повечето случаи ги хвърлям/ и ароматът му в капачката е много по-силен, дори и без да е пръснато от него, просто защото е празен.
В голяма чуденка съм как да съм сигурна, че това което получих е истинско
Ето този от 50мл , купен през 2013

И този от 100мл получен преди няколко дни

# 19
Не бих съдила прибързано по нова опаковка, дори самите сокове често са реформулирани твърде често.
Аз бих оставила парфюма да почине, да се стопли и бих пробвала на кожа. Не вярвам да имате проблем с този сайт за връщане. Никога не са ми пращали менте от там, но парите са си ваши в края на краищата.

Момичета, няма ли отделна тема за спирали? Стана ми странно просто, че ги обсъждате тук.

# 20
# 21
  • Бургас/Пз
Не бих съдила прибързано по нова опаковка, дори самите сокове често са реформулирани твърде често.
Аз бих оставила парфюма да почине, да се стопли и бих пробвала на кожа. Не вярвам да имате проблем с този сайт за връщане. Никога не са ми пращали менте от там, но парите са си ваши в края на краищата.
Благодаря ви. Не знам как се преценява кога опаковката е нова и кога е менте. Рядко поръчвам един и същи парфюм втори път и досега това ми е се е случвало само с Нарцисо , но никога не са се различавали опаковките.

# 22
  • София
Ani-d, Douglas предлага марката и там може да разгледате бутилките. Или някой да снима, ако има парфюма.

# 23
  • Стара Загора
6opar, от Урбани директно до БГ ли поръчваш? И плащането минава ли с карта?

# 24
# 25
# 26
Благодаря за кода! Едно предложение от Нотино.
https://www.notino.bg/marc-jacobs/daisy-ever-so-fresh-podarchen- … zheni/p-16261898/

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 18:54 от Sunny#day

# 27
  • sofia
Здравейте,
Искам да си взема един парфюм, но не съм сигурна откъде. Цената за 50 мл в Дъглас е 290 лв, а в Нотино - 190 лв (без никакви намаления и кодове). Как е възможно да има такава разлика в цената? Оригинални ли са парфюмите в Нотино?

# 28
Всеки 5-6 ти пост е за Нотино!
По-добре си вземете от Дългас - да Ви е мирна главата. Ясно е че не сте си направили труда поне първа страница да погледнете!

# 29
  • sofia
Не останах с такова впечатление от темата, която към момента има 2 страници. Нова съм в парфюмните теми, рядко купувам парфюми, ползвам си един докато свърши. Не съм длъжна да съм в час по всички теми, затова е и форума, уж да си помагаме.
Всеки 5-6 ти пост е за Нотино!
По-добре си вземете от Дългас - да Ви е мирна главата. Ясно е че не сте си направили труда поне първа страница да погледнете!

Общи условия

Активация на акаунт