Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 99 714
  • 847
  •   2
Отговори
# 345
Пиша тук с една голяма мистерия - поръчах Versace Crystal Noir от Ozone през Черния петък - когато пристигна, огледах опаковката внимателно, сравних бутилката с тази, която вече имам от Notino и нямах забележки. Сега обаче започнах да го ползвам и съм меко казано озадачена колко бързо изветрява, нищо общо със силата и трайността на Notino варианта. И двата са EDP, бутилките са почти 1 към 1 с малки различия - етикетът на дъното е леко релефен при Notino, от Ozone - не. При махане на капачката има едно прозрачно уплътнение и в двата случая, но в Ozone варианта то е по-дебело и по-скоро бяло, отколкото прозрачно. Нямах никакви съмнения за поръчка от Ozone, но наистина разликата е осезаема. Чудя се как и какво се е случило, понеже тук не намерих нито един подобен коментар. Даже си мисля да го дам някъде, за да свери специалист. Знаете ли къде бих могла?

# 346
  • София
Здравейте, за Флакони, изпращащи само до Германия, трябва към превозвач, нали? Безпроблемно ли изпращат?

# 347
Мале дайте ги на мен за сравнение! Какъв бизнес ще завъртя с такива като вас! Направо няма да ми се налага сама да си купувам парфюм с десетилетия!
Веднага ще Ви дам контакт!

А сега към съществото... от 3-4 години тези Версачета са с повече алкохол от преди. Производствено са си взели решение процента алкохол да е увеличен, което ги прави по-разредени. Или го оставете да отлежи или се примирете и си го ползвайте.

# 348
  • Стара Загора
Здравейте, за Флакони, изпращащи само до Германия, трябва към превозвач, нали? Безпроблемно ли изпращат?
Да, с превозвач. Използвам Габиели без никакви проблеми.

# 349
# 350
Ако някой попадне на добра оферта за J'adore, моля за линк. Мерси!

# 351
Ако някой попадне на добра оферта за J'adore, моля за линк. Мерси!
Аз преди време си взех от Флакони.Днес пак има код за отстъпка.

# 352
Какво е Флакони, сайт ли? Ако може линк, благодаря!

# 353
  • София

А да погледнете първия пост, няма ли да е по-лесно newsm78

# 354
https://www.flaconi.de/parfum/dior/j-adore/dior-j-adore-eau-de-p … =30103072-0016949 с код march 60 евро 30 мл.А как се пазарува от там може да прочетете 2 поста над вашия

# 355
# 356
https://www.flaconi.de/parfum/dior/j-adore/dior-j-adore-eau-de-p … =30103072-0016949 с код march 60 евро 30 мл.А как се пазарува от там може да прочетете 2 поста над вашия
Благодаря! Порових и намерих сайта, наистина добра цена, но нямам никаква идея как се случват нещата с превозвач. Извинявам се, че не съм погледнала първия пост, но не влизам често в темата.

# 357
# 358
От година не бях преглеждала темата, но сега искам един парфюм от Parfimo.bg.
Има ли някакъв код?
Обявените на активни промоции не ми вършат работа.

# 359
  • София
Преди години имаше често кодове за Парфимо. Сега рядко има и са само за промоциите, които магазинът прави.

Общи условия

Активация на акаунт