Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 101 828
  • 847
  •   1
Отговори
# 420

Преди време имаше един хубав код за Beautinow - save10. Докато се наканя да поръчам, обаче, вече не е активен.
Дали някой добър човек не знае нов такъв код ☺🤗
Ако се абонирате за бюлетина им, можете да ползвате 10% отстъпка при първа поръчка с код WELCOME10.

Благодаря, но него вече го ползвах веднъж, не може повторно 🫣

# 421
SilviyaB, имам няколко имейла и когато реша да правя поръчка от там, се абонирам със следващия. Grin Joy

# 422
Виждам, че коментирате Monna. Да споделя и аз пресен опит.
Досега нямах никакъв проблем с тях. Но от почти два месеца платен парфюм онлайн при поръчката и с доставка до офис на Спиди все още нито парфюм , нито върната сума.
Опитах да се свържа с тях по всички възможни начини - никакъв успех.
Отидох на място в офиса/шоурума им на Гео Милев.
Заварих един господин , който веднага се зае да проверява какво се е случило с парфюма. Явно усети бурята, преди да е започнала. Отговори ми, че в момента на поръчката в сайта бил изчерпан и пътувал от Холандия, за мой късмет с втората тяхна заявка и затова се бил забавил. Каза, че го виждал пристигнал в склада им и е разпределен за изпращане към офис за следващия раб. ден. Това беше преди две седмици. Отново парфюм няма. Звъннах на телефона, който ми даде господина - личния му бил и повдигнах въпроса. Пак последва отговор, че ще проввери какво се е случило. И отново нищо. Вече се притеснявам от себе си какво ще последва при следващо звънене или ходене в офиса им.

# 423
  • София
1. Пишете мейл до Монна. Трябва да имате официална кореспонденция с магазина. (Ако се наложи по-късно да подавате жалба до КЗП).
Какво да правим ако поръчката не идва-  https://www.ecc.bg/bg/blog/article/kakvo-da-pravim-ako-porachkat … e-idva-1553968700
2. След като сте изпратили мейл и имате/нямате отговор в рамките на определения за това срок, но не получавате продукта или не ви връщат парите - пуснете жалба до КЗП с пълно описание на случая: кога, какво, платено на дата, изпратен мейл до Монна и т.н.

# 424
https://www.parfumi-shop.net/product/47993-eight-bob-annicke-dis … ini-gift-set.html

https://parfium.bg/profumo-di-firenze

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 12:17 от Не се сърди, човече

# 425
Получих мейли от Salon Olfactive и The Circle за намаления ДО 50% по случай празниците, но нито дума за кои брандове и продукти.

В сайта на Alchemista има -15% на марки, основани от жени.

# 426
# 427
Има ли активен код за Parfumi-shop.net? Не откривам на първа страница! Благодаря!

# 428
# 429
1. Пишете мейл до Монна. Трябва да имате официална кореспонденция с магазина. (Ако се наложи по-късно да подавате жалба до КЗП).
Какво да правим ако поръчката не идва-  https://www.ecc.bg/bg/blog/article/kakvo-da-pravim-ako-porachkat … e-idva-1553968700
2. След като сте изпратили мейл и имате/нямате отговор в рамките на определения за това срок, но не получавате продукта или не ви връщат парите - пуснете жалба до КЗП с пълно описание на случая: кога, какво, платено на дата, изпратен мейл до Монна и т.н.
Монна нито на телефон,нито на и-мейл отговарят....За мен този магазин е много рисков!!!

# 430
Kilian Paris Angels Share Paradis

След код POWER става 265,20 евро, а ако имате Премиум акаунт 248,67 евро.
До момента това е най-ниската цена.

# 431
Здравейте, нахълтвам, за да питам Нотино доставят ли до датата, която пише, че ще може да се вземе от автомат или се проточват нещата? Благодаря в аванс 😀
Приятен следобед! 🙂

# 432
  • Враца
Имам в пощата код за Parfimo, който сваля 20% - LADY20

# 433
# 434
Здравейте, нахълтвам, за да питам Нотино доставят ли до датата, която пише, че ще може да се вземе от автомат или се проточват нещата? Благодаря в аванс 😀
Приятен следобед! 🙂
Случвало ми се е седмица закъснение.При условие,че принципно доставят за 2 дена.Пусах им имейл,защо не спазват срока.На следващия ден получих имейл от Спиди,да очаквам доставка.

Общи условия

Активация на акаунт