Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 98 891
  • 847
  •   1
Отговори
# 60
# 61
За flaconi накой има ли код?
Фръц, вчера код ADORE даваше 14% отстъпка за марката, но в момента имат само 10% върху селекция от сетове.
За последните 2 седмици няколко пъти пускаха хубави кодове, които работеха върху продукти на Lancome и даваха или % от цената /както вчера/, или -10€, -20€ от  определена сума, което общо взето е същото. Предвид наближаващите 14 февруари и 8ми март, вероятно ще пуснат пак някой код следващите дни. Blush
Благодаря,  пробваш различни, но за Диор не са приложими. Ще избера друго място.

# 62
Като говорим за нови парфюми.
Не ми дава да го споделя.От Нотино са снимките.
И https://douglas.bg/rochas-audace-conf-86997

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 15:46 от Alize_

# 63
От Druni с кой превозвач поръчвате?
Или не можеше да се поръчва....
GGBG не доставят от Испания

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 16:05 от macadamia

# 64
Аз ползвах Габиели,те също спряха доставките.Може да питаш в темата https://www.bg-mamma.com/?topic=1059506.375 .Постнаха преди време една нова фирма,дали са си получили пратките с нея и как е като време.

# 65
  • София
Благодаря за новата тема, Радика! Flowers Hibiscus
Силно се надявам Parfium.bg да дадат някой код -20% и отгоре по случай случая, че съм си харесала един парфюм там.

# 66
  • Mediterraneo
За почитателите на Ив Роше- код VALENTIN25 на испанския сайт https://www.yves-rocher.es/ дава първи продукт гратис, току- що поръчах този . Освен това, имаш 5 продукта на 50% по избор, подарък по избор при поръчка над 36 евро. Аз им бях сърдита заради една загубена пратка, но на офертата първи продукт гратис винаги се отзовавам. Лятото при същата оферта се сдобих безплатно с този   Нормалната им цена е 65 евро, та офертата е повече от супер. Парфюмът е разкошен и много траен.

# 67
Случвало ли му се е на някой да получи нещо с вече изтекъл срок от Нотино? Как процедират? Не е парфюм, може би не за тази тема, но да питам...

# 68
Случвало ли му се е на някой да получи нещо с вече изтекъл срок от Нотино? Как процедират? Не е парфюм, може би не за тази тема, но да питам...

Нотино имат добра система за връщане, процедурата се активира през сайта или приложението

# 69
# 70

Нотино имат добра система за връщане, процедурата се активира през сайта или приложението
Стига връщането да не е за моя сметка. В случая са нарушение...

# 71
  • Пловдив

Някой успя ли с този код? На мен ми излиза expired.

# 72
И аз получих същото съобщение. Писах кода и с главни и с малки букви. Сигурно трябва регистрация и да сме VIP клиенти.

# 73
  • София
Търся най - ниска цена за Диор Саваж ...... Някой да помогне .......

# 74
  • София

Стига връщането да не е за моя сметка. В случая са нарушение...
Прочетете общите условия за връщане и рекламация. Връщате за ваша сметка на посочения адрес, но документа за плащането го приллагате и ви възстановяват парите.

Общи условия

Активация на акаунт