Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 101 757
  • 847
  •   1
Отговори
# 720
Аз се опитах да направя поръчка Като за добро утро но нещо не иска да начислява безплатната доставка което ме отказа от поръчката... поне засега. При поръчка над 120 лв ще си чакам безплатната доставка.

# 721
Типично за Нотино.Aко е мой тоя магазин ще ме е срам. Щеше да е пушка и по часовник.
Както и да е, едно нещо да има на оферта днес и да не го зачита Grinning То други оферти няма Grinning

# 722
Има ли някой действащ код в Нотино за парфюми? Има код combi , но хваща само някои продукти козметика.

# 723
Поръчвах скоро от Монна, нямаше проблем. Дойдоха нещата, макар и бавничко. Препоръчвам наложен платеж да се използва, за да не се разправяте, ако трябва да се връщат пари - комуникацията е тежка към невъзможна. Иначе винаги всички поръчки са ми идвали, просто са бавни.
За съжаление опцията за поръчка с наложен платеж на сайта на Монна е деактивирана, а не смея да платя предварително предвид лошата комуникация и отзиви като цяло.

# 724
Аз чакам пари от тях вече месец и половина. Платих с карта, имаше липсващ продукт за 144лв. и тишина. Обаждах се няколко пъти, без резултат. Написах мейл, отговориха, уточнихме се и все още чакам.
Пратки до офис с наложен мисля че са само за суми под 100лв.
Аз още чакам от Монна Rage

# 725
  • София
Привет, да споделя за първата си поръчка от ionelli.bg - дойде бързо , за около 2 дни, като звъннаха за потвърждение, тъй като съм нов клиент. От там поръчах Lattafa Mashrabya 100ml

https://ionelli.bg/product/lattafa-mashrabya-edp-100ml-za-maje

Чудесно опаковано, като много приятно впечатление ми направи малко пликче подарък:
Скрит текст:

Включващо 2 проби, както и травъл пълнител 5мл. Много мило, грам не го очаквах, за което им благодаря. А още по-хубаво ми стана, като видях на кое е едната проба:  Lattafa Brioche Vanille, който ми беше много любопитен. Другата беше на Rasasi Shuhrah Pour Homme, който си имам на бутилка.Та, много съм доволен от ionelli.bg и занапред ще ги погледждам с интерес.

Причината да се забавя с отзива за Lattafa Mashrabya, беше желанието ми да го сравня с By Kilian Smoking Hot. Специално пръснах киляна и да, имат общо наистина. Не са случайни сравненията, но същевременно имат и разлики и то при мен те се проявяват най-вече в първите 1-2 часа. Smoking Hot е по-мрачен, по-опушен и дървесен, докато Mashrabya е по-плодов, по-сладък и закачлив. Този Шиша акорд или нещо, като наргиле, наистина го има. Аз не ползвам наргилето като уред, нито съм ходил по такива шиша-барове, но пръснах парфюма на приятели, които са ходили и ползвали, и те казаха, че аромата има нюанси на някакво наргиле. Това го споменавам, защото във фрагрантика има мнения, че нямало такъв Шиша акорд. Оприличавам го на нещо между  микс от зряла червена ябълка и свежа хрупкава зелена ябълка, с шафран и табак.
Като трайност и сияж, Mashrabya се представя доста добре, мисля близо до това на Smoking Hot, като киляна е по-плътен и наситен, а Mashrabya е малко по-тънък и лесен за носене. Mashrabya  в развитието си изважда сладка канела и готини фурми. И двата имат своята красота и ги харесвам, все пак са от едно семейство.
Не знам дали би било полезно това инфо, но все пак реших да го споделя, докато ми е прясно. Smiley

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 17:39 от Deetron

# 726
Deetron направо ми е кеф да те чета.Ще ти изпратя няколко мои парфюма да им направиш ревюта 😅
И да не е спам това видях в Нотино.
Друго няма 😂

# 727
# 728
  • Варна
Здравейте! Искам да си купя Crystal Noir edp и видях добра цена в parfumi-shop.net, пише б.о. Дали ще дойде без капачка?

https://www.koku.bg/versace-crystal-noir-podaruchen-komplekt-par … -100ml-klucenka-1

# 729
# 730
# 731
Aromatix са заредили доста 10мл на Goldfield & Banks на цени по-добри от Елинор.

Ето един комплект 3х10мл:
https://aromatix.bg/product/goldfield-banks-coast-to-coast-sample-trio-3x10ml

# 732
Привет!

Някой знае ли за активен код в sprayparfumes?
Поръчвал съм от там преди 2г със special20, но от тогава май не е активен...

# 733
  • ново
Честит празник!
Милен, благодаря 😘 Отстрелях два броя дамски ъндресед, много го харесвам. Някой знае ли дали идват с капачка? Изхвърлила съм старите бутилки от белия, да знам дали да се ядосвам предварително 😀

# 734
  • Чукарландия
Привет! 🪻
Някой има ли пазарувал парфюми от
https://scosmetics.net/?
Моля за отзиви! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт