Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 98 844
  • 847
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Бихте ли ме насочили към добра цена за Jimmy Choo forever? Не успявам да следя намаленията в момента и ще съм благодарна.
https://parfium.bg/jimmy-choo-i-want-choo-forever-parfyumna-voda-za-jeni-edp

# 136
Бихте ли ме насочили към добра цена за Jimmy Choo forever? Не успявам да следя намаленията в момента и ще съм благодарна.
Ето и тестер: https://fragrances.bg/jimmy-choo-i-want-choo-forever-edp-125ml-f … n-without-package

EDIT: Тарталета, така е, но както се казва, Ово е стандард Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 22:36 от Veryberry

# 137
  • Mediterraneo
Отскоро следя темата, ама много са скъпи парфюмите в Бг! То какво не е, ама десетина евро отгоре винаги има в цените, които отварям да сравнявам Sad

# 138
# 139
Благодаря на Радика за новата тема Flowers Hibiscus
Аз ли съм изпуснала или има промяна в таблицата с кодовете, че липсва на първата страница?

Честно казано  не очаквам някакви УАУ намаления от нашенските търговци.
Може би отново чуждите сайтове ще се представят по-добре.

# 140
  • София
В последния пост в старата тема беше описано, че таблицата отпада.

# 141
таблицата съществува, просто няма линк на първа страница
според мен е добре да остане

# 142
А нещо относно призива от дълго време някой друг да поеме ангажимента с пускането на темата?  Очевадно на Радика й е неприятно, невъзможно и не желае повече да го прави.

# 143
# 144
Мрън,мрън Нотино пак са ми изпразнили кошницата.Май ще им обявя бойкот.Редовно пазарувам от тях,бива ли така да постъпват?.Е,поне са оплаках.

# 145
# 146
  • София
А нещо относно призива от дълго време някой друг да поеме ангажимента с пускането на темата?  Очевадно на Радика й е неприятно, невъзможно и не желае повече да го прави.
Изявявам желание да се ангажирам с тази любима тема.

# 147
# 148
Отскоро следя темата, ама много са скъпи парфюмите в Бг! То какво не е, ама десетина евро отгоре винаги има в цените, които отварям да сравнявам Sad
Може ли пример за какво става дума? Аз намирам оферти,въпреки,че съм паузирала купуването на парфюми. Последно си купих Линтерди Руж за 78лв(.30мл. )от Нотино,по-добра цена не видях в чужди сайтове... Ама от испански сайтове не пазарувам..

# 149
Изявявам желание да се ангажирам с тази любима тема.
❤ Пиши съобщение на Радика, тя ще ти предаде щафетата

Общи условия

Активация на акаунт