Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 101 924
  • 847
  •   1
Отговори
# 555
В момента има ли някъде от където да се закупи Sunset hour на добра цена ? Елинор имат ли стакване на кодове в момента? Може и от чужбина ако е под 200лв , но се съмнявам да има такива добри цени навън.
Благодаря ви!

# 556
  • Бургас
Здравейте! В makeup няма ли вече отстъпка за РД? Не ми намаля сумата в кошницата.
И аз нямам а от години съм им клиент и преди имах 10 лв ваучер.

# 557
Яна, vasi-lena благодаря за отговорите ! До миналата година имах и аз. Явно специалните оферти (като Kilian) и РД вече не са за всички Sad

# 558
В момента има ли някъде от където да се закупи Sunset hour на добра цена ? Елинор имат ли стакване на кодове в момента? Може и от чужбина ако е под 200лв , но се съмнявам да има такива добри цени навън.
Благодаря ви!

В Елинор е 151/212 лв за 50/100 мл с код mack20 и втора отстъпка

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 09:40 от chilko

# 559
И аз съм стар клиент на мейкъп и ако поръчвам преди РД, им пиша или звъня и мрънкам за отстъпката (10 лв, скъсали са се за парфюм 200+ примерно).
Използвам момента да споделя онлайн магазин с доста прилични цени, от който съм пазарувала 3 пъти - scosmetics.net. Купувала съм пълнители и парфюми, оригинални са. Реални магазини на Импала Козметикс. Не знам дали е коментиран, с търсачката не ми излиза.

# 560
  • София
Memo Paris Fleurs Bohèmes Lalibela с увредена кутия на доста добра цена в парфимо - 222.60 лв.
https://www.parfimo.bg/memo-paris-fleurs-bohemes-lalibela-eau-de … -uvredena-kutiya/

# 561
# 562
От много време следя Choo Le Perfume и смятам че цената му е много надута. Тестера струваше 118 лева, и да отбележа че тестера е 125 мл, не 100, както е официалната голяма разфасовка. Та тези 102 лева за 60 мл...може да си задържат. Мерси!

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 15:13 от Lale_Lili

# 563
Днес ще го получа
https://makeup.bg/product/838817/?utm_source=email&utm_medium=em … nt=product_838817

Но на сляпо го поръчах, не познавам марката. Може ли инфо , който е запознат повече? Благодаря

Получихте ли вече от тези парфюми? Може ли да споделите инфо? Още не съм го взела и се чудя .

# 564
Вчера много лоши отзиви четох в Фейсбук.Ще ги потърся.

# 565
Ей като тия Дъглас няма други такива бавежи.
Аз избягвам да поръчвам най-вече заради това, че адски се бавят.От Тему нещата идват по-бързо.Несериозно е.
Поръчала съм си нещо на 06.03,вече е 12-ти - проверявам какво аджеба пише в тоя профил за поръчката - "още била за изтегляне". Е какво е това изтегляне 1 седмица, за Великден дали ще се изтегли.Бол магазини и из цялата страна, какво толкова не можеш да изтеглиш.Да бях се качила на колата за 2 часа съм в София и си го взимам, ти ми теглиш една седмица и още не си го изтеглил.После защо не си доволен.Ами няма как да съм, и още повече - няма свързване с тия. 3 пъти звънях от сутринта. Все едно сме 20 години назад.

Едит: Бога ми свързах се.Чакам да проверят тая бройка от "магазин в провинцията".
Къде е тая провинция, аз съм в провинцията да ида да си го взема Grinning

# 566
# 567
# 568
Много благодаря за офертата. Отдавна го искам. Ще споделя мнение за сайта.

# 569

Общи условия

Активация на акаунт