Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 101 785
  • 847
  •   1
Отговори
# 630
# 631
При вас начислява ли се отстъпката с код spring в Notino?
Пробвах с малки, големи букви, в приложението и на компютър - никак!
Продуктите си ми бяха в количката от миналата седмица.. да не би заради това да не го приема 🤔

# 632
Продуктите си ми бяха в количката от миналата седмица.. да не би заради това да не го приема 🤔
На мен ми го отчита. Аз поръчах също продукт, който ми стои в количката от доста време. Отстрелях един Miliion Gold на Пако Рабан, който с кода ми излезе на 60 лв. Супер доволна съм Heart Eyes

# 633
  • София
SilviyaB, продуктите в кошницата ви важи ли кодът? Кодът не е за всички продукти в Нотино.
Също , ако са на по-ниска цена в кошницата, отколкото са в момента, то и да има код за тези продукти - може кодът да не ги намали.

# 634
Ако цената, на която са в кошницата ви е била "промоционална", то няма да ви се начисли отстъпка. Ако са били на по-ниска НЕпромоционална цена, то тогава ще имате отстъпка.

# 635
За Нотино и аз. Май не винаги има безплатна доставка на сметка над 100 лева?

# 636
Не, в Нотино никога няма безплатна доставка над 100 лева. Всякакви условия пускат, но едно генерално няма. Днес погледнах и продуктите, които преди добавяхме за безплатна доставка, но вече под 20 лева продукт няма. Усетили са се, от много време не съм виждала възможност така да получа БД. Cry

# 637
Предната ми поръчка бе над 100 лева и имах безплатна доставка, но вчерашната нямаше.

# 638
Предната ми поръчка бе над 100 лева и имах безплатна доставка, но вчерашната нямаше.
На продукт с безплатна доставка си пише отдолу под него.Може да е 500 лева и да няма БД.А понякога пускат БД без минимална сума.Това зависи само от тях.

# 639
Важи и за двата ми продукта в Нотоно кода, но може би е била промоционална и затова сега не ги отчита. И преди съм поръчвала така с жестоки намаления, но явно са спрели кранчето вече!
Благодаря на всички за отговорите 🤗

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 19:24 от SilviyaB

# 640
Всички тестери от серията са на добри цени
https://www.elfragrance.bg/lancome-la-vie-est-belle-lelixir-eau- … jeni-p-22390.html

# 641
Няколко спрени тестера на Bvlgari.
https://parfium.bg/parfumi-bez-opakovka/?marka=bvlgari

# 642
# 643
# 644
Да се посмеем малко!
Представям ви най-новия My Way Verde Primavera. За сега е наличен само по турските и румънски сайтове и нашия Базар. 😂😂😂
Кога ли ще е наличен в Дъглас и Сефора се чудя? 🤔
Гледам още миналия декември са го пуснали, точно за Коледа 😁 😁 😁
Пак го бавят родните вносители 🤣

Общи условия

Активация на акаунт