Изпитани сайтове за парфюми - февруари и март 2025

• 101 718
  • 847
  •   1
Отговори
# 735
Да. Всичко е наред.

# 736
Аз съм очарована от Parfumi Shop. Не знам дали парфюмите без опаковка имат капачки, но съм сигурна, че ако се обадите по телефона, ще ви отговорят.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 16:04 от Magda Dimitrova

# 737
Честит празник!
Милен, благодаря 😘 Отстрелях два броя дамски ъндресед, много го харесвам. Някой знае ли дали идват с капачка? Изхвърлила съм старите бутилки от белия, да знам дали да се ядосвам предварително 😀
Честит празник! 
С капачка са!

# 738
+1 за scosmetics.net. Коректен магазин и винаги по някое подаръче в поръчката.

# 739
Звъня и пиша на parfium.bg, да попитам дали ще зареждат Orto Parisi Megamare, но никой не отговаря където и да било.. според вас, да го очаквам ли зареден при тях за вбъдвще?

# 740
Нормално ли е парфюм, обозначен БО да се продава наистина без никаква кутия? Купувала съм тестери и винаги са били с кутия, затова и бях озадачена и недоверчива по отношение оригиналността на предлагания парфюм и отказах да го купя. 🙁

# 741
Нормално е да е в бяла, тестерна кутия. Дори и да не е оригиналната кутия на тестера-продукт, би следвало да го поставят в някаква.

# 742
  • София
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Coco-Noir-15963.html
Сайт от който може да се поръча под 170 лв за 30 мл ?
Скоро гледах в makeup.bg ,но да попитам ,може да има и друга по ниска цена

# 743
Нормално е да е в бяла, тестерна кутия. Дори и да не е оригиналната кутия на тестера-продукт, би следвало да го поставят в някаква.
Точно. И в бяла съм купувала, и в кафява също - с надписи, с бар код.
Но парфюм без никаква кутия... 😕

# 744
# 745
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Coco-Noir-15963.html
Сайт от който може да се поръча под 170 лв за 30 мл ?
Скоро гледах в makeup.bg ,но да попитам ,може да има и друга по ниска цена

Купих последно от Сефора 35 мл. за 135 лв след 25% Black Friday отстъпка. Flaconi.de също е добра цената - 65 евро.

# 746
# 747
# 748
# 749
  • Бургас
Точно. И в бяла съм купувала, и в кафява също - с надписи, с бар код.
Но парфюм без никаква кутия... 😕
Ако е Jo Malone може, и продуктите са без опаковка. А може и да е продукт с нарушена /унищожена опаковка и пак да ви го изпратят "гол". Ако цяла поръчка е била върната заради протекъл душ-гел например? Съвсем резонно ми се вижда да махнат картоните и да продадат само бутиката.

Общи условия

Активация на акаунт