На къмпинг с бебе

• 468
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте на всички, какво мислите за къмпингуване с малки деца или бебе над 12 месеца. С общи бани и тоалетни.
И тези от вас, които са били на такова преживяване, как си изкарахте с детето?

# 1
Били сме с бебе на 4м на палатка в гората две седмици... Без баня и тоалетна, на язовира. Други две девойки бяха на 1г близначки.
Изкарахме си прекрасно.

# 2
Ние със синът ми тръгнахме по палатки когато беше на две годинки и си прекарвахме суперр и съжалявах че не започнахме по-рано . Няма нищо по хубаво детето да е на чист въздух сред природата
Преди да се роди имахме кемпер,но когато се появи той беше толкова малък,че се струхавсх с него на кемпер и го продадохме,но това беше голяма грешка,сега искаме отново да си купим но все не може да отделим....не се притеснявайте отивайте си на почивка без да му мислите,на децата това им се отразява много добре

# 3
За мен ще е нещо ново, аз не съм ходила на къмпинг. Но мисля, че децата много ще се радват те са мънички на 1 г. и на  3 г. (Момчета)

# 4
Много е яко,през 2024 ходихме на Болата и бяхме опънали палатка точно на плажа вечерта е страхотно,сутрин -изгрева...а малките бягат до тъмно с челници да ги виждаме,много се забавляват

# 5
Ако не си го правила може и да ти дойде нанагорно. Просто на теб да не ти хареса.
Хора, които са го правили и е тяхното ще ти кажат, че е много яко. Да, за децата със сигурност е хубаво.
Аз мога да изкарам седмици на палатка на язовир в планината, но на морето - никога. Просто мразя пясък и не мога да си го причиня без баня...

# 6
Ако не си го правила може и да ти дойде нанагорно. Просто на теб да не ти хареса.
Хора, които са го правили и е тяхното ще ти кажат, че е много яко. Да, за децата със сигурност е хубаво.
Аз мога да изкарам седмици на палатка на язовир в планината, но на морето - никога. Просто мразя пясък и не мога да си го причиня без баня...

Насочили сме се към гората, морето по принцип не ми е любима дестинация.

# 7
На морето и на нас не ни харесва (а ММ е от морето). Киснем по язовирите мнооооого...

# 8
Ние ходим не по къмпинги, а по хижи. За крехката си възраст, децата ни са посетили близо 10 хижи, някои достъпни с кола, до други сме вървели пеша. Миналото лято направихме преход до хижа Рай с децата - на 2 и 3 години. Спахме на палатка. 3-годишното извървя целия преход без да го носим, с безброй почивки. Децата бяха много щастливи и често ме питат кога пак ще спим на палатка. По-трудно е, когато има деца, но си заслужава. Аз съм на мнение, че няма малко дете, което да не се радва на природата във всичките й форми.
На къмпинг ще е още по-лесно, защото няма мъкнене на раници, вървене и т.н. Ако родителите имат опит и обичат да ходят по такива места и са с позитивна нагласа за цялото приключение с децата, остават само хубави спомени.

# 9
И най- интересното е че помнят всичко въпреки че са малки и е минало време

# 10
  • София
Ами зависи от къмпинга. Срещу моята къща в Гърция имаше къмпинг, през който минавахме ежедневно. Всичко си беше уредено, имаше много семейства с малки деца. Само трябва да се следи къде са децата, че имат навика да изчезват из къмпинга.

# 11
Няма значение какво мислим ние!
Вие най-добре познавате себе си и детето Ви.Аз не бих си го причинила, но имаме приятели, които обожават този вид почивка.

# 12
Море или къмпинг в гората не може да се сравни с никой хотел. Съвсем друго е преживяването (само да вметна ,че си имаме баня и химическа тоалетна) и изкарваме на море около седмица и го правим поне два пъти през лятото

# 13
Здравейте на всички, какво мислите за къмпингуване с малки деца или бебе над 12 месеца. С общи бани и тоалетни.
И тези от вас, които са били на такова преживяване, как си изкарахте с детето?

Ако на вас ви допада такава почивка, няма причина да не го направите и с бебе/дете. За мен общи бани и тоалетни не са ок.

Общи условия

Активация на акаунт