Тумор в мозъка или киста?

• 91 087
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
Браво  Grinning Ще се събере сумата

# 211
Здравейте,имам добри новини,мисля че събрахме тези 10000евро които трябва първоначално да внесем само чакам отговор от Германия да ми дадат сметката по която да ги преведем.репортажът който направиха от нова тв за Марти ще се излъчи по календар,но не знам точно в коя емисия.

# 212
Иве ,писах ти в другата тема Hug
Ако има проблем,питай,насреща съм Hug

# 213
Вчера кампанията за Марти официялно приключи,сега чакаме само за да преведем първоначалната сума  и съответно дата,свързахме се със нашия лекар и той е задвижил процедурата.Надяваме се че събраните средства ще стигнат,но ако се наложи  ще молим пак за помощ.Аз мога да кажа само едно голямо
Благодаря

# 214
  • София / Пловдив
   Hug  Heart Eyes  Hug

Господ да е с вас и съвсем скоро да заминете!

Цялата сума ли събрахте? Т.е. могат ли да се привеждат още пари по сметката?

# 215
Iva, от Варна съм и с каквото мога, съм готова да ти помогна. Чак сега виждам темата! Радвам се, че сте събрали средствата, стискам палци всичко да мине успешно!   bouquet

# 216
Страхотна новина Peace
Стискам палци всичко да е успешно Praynig Praynig Praynig

# 217
Успех!!Ако има нужда от помощ ще следя темата!Бог да ви помага и благославя пътя, по който ще преминете! Ще се моля за вас  Praynig

# 218
Дени сметката не е закрита,могат да се внасят пари,но  спряхме кампанията,защото набрахме цялата сума за операцията,ако по време на престоя ни се наложи да се доплаща нещо,ще се направи нова кампания.
Благодаря ви за пожеланията  bouquet

# 219
  • София / Пловдив
О`кей. Стискаме палци да заминете бързо  Peace.
Ако докато сте в болницата стане ясно, че имате нужда от още парички - само ми прати един СМС  Hug И нацелувай малкия герой!

# 220
Иве, страхотна новина! Радвам се за вас и знам , че всичко ще се нареди. Ние ходихме със Зари при Проф. Бобев от онкохематологията в ИСУЛ. Показахме му отговорите на всички проф. от Германия.Там ни пишат да пробваме с лекарство Темодал. Той каза че може да опитаме било разработено точно за астроцитоми.Говорихме с него за антималигноцит(писах ти за него на лични), каза че е чувал за него и ще проучи.Мъжа ми ще ходи началото на декември във Виена и ще се срещне с българина , който го е измислил.Мислим от януари да го почнем. Кажи ми за гъбите как действат, защото мислех да ги почна, но проф. Бобев ме раколеба и аз незнам какво да правя. Успех и целувки!

# 221
Мими,изчисти си кутията че не мога да ти пиша на лични.за гъбите още е рано да се каже,след шест седмици дават резултат,ние ги пием вече четири.Утре съм цял ден в къщи ако искаш звънни ми.

# 222
Здравейте  bouquet
В понеделник пътуваме за Бон,уговорихме се с лекаря и макар че ще пристигнем късничко,в болницата ще ни чакат.стискайте ни палци и се молете за нас,дано този път да успеят Praynig Praynig Praynig

# 223
Успех,Иве PeaceПо Коледа се случват чудеса,пожелавам ти от сърце чудото да се случи!
Сега е момента да се похваля:получихме отговор от Израел.Ивка няма тумор Grinning Grinning Grinning
Дано скоро и ти да напишеш това!
С вас сме!!!

# 224
Иве, радвам се,че всичко става толкова бързо!!!
Ще молим за Марти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт