Има ли мами от Сандански

• 17 954
  • 222
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък хич не съм и ходила, но не съм чула кой знае какви отзиви...
Даже забравих, че има МОЛ Embarassed
Как сте бе мацки?
При нас нищо ново Mr. Green

# 181
От днес на обяд обитаваме Сандански с моя син, че дори и видяхме Рачето из парка. Хайде ако може да се организираме за срещичка вече. Радвам се, че устискахте, докато не дойда  Mr. Green Заета съм само утре към 3,30 до незнам кога, щото съм на зъбар. За след това ще се разбере ако има още за правене по зъбите ми. Но като кажеате на кой кога му е удобно, ще гледам да го съобразя с плановете си Simple Smile

# 182
  • Сандански
Момичета,искаше ми се и на мене да се видим,но аз съм свободна само днес.От утре заминавам за София за около 3 месеца.Но ще си идвам от време на време,така че дано се засечем!Ако не се видим ви пожелавам приятно изкарване на срещата,а с Рени можем да се видим в София,ако иска Wink

# 183
 Е, мноу хуово...  Crossing Arms, аз ще съм в града чааааак на 29-ти... smile3516 
 Дано поне Дианка и Ради не забягнат на някъде ooooh!

# 184
На мен ми е удобно за сутрешно-обедно кафе Rolling Eyes
Гери, тук съм бе душичке Hug

# 185
Ние с моя син трудно ставаме за сутрешно, обаче ще се постараем ако е за утре. В събота се надявам да отскочим до Гърция.
Да се похваля, че вече имам един оправен зъб, но се откри, че и още един, който е бил работен скоро е в трагичен вид и трябва да махат пломбата и да го работят. Т.е. днес при проверката инструмента направо пропадна в него и зейна дупка  Cry Утре в 5 съм отново на зъбар. Обаче ме зарадваха, че мъдреците ще ми ги оправят ноември месец и няма да вадят зъби  Mr. Green

# 186
Ние сме болни, има афта до гърлото и вдига Т , вчера вечерта имаше и сам я свали към 9ч.  Надявам се  днес да му е по-добре и да излезем за повече, вчера набързо се прибрахме.

# 187
Тъй като сме много сериозни с организацията за среща, моята стоматоложка ми отложи заминаването за София, та дайте по-сериозно сега да организираме едно сутрешно-обедно кафе  Mr. Green
Марче, само да се прибера и с теб ще се видим Simple Smile

# 188
Рени, Гери вчера ти е звъняла ама не си вдигнала Sad
Ние двете се видяхме иначе, и Радето на изпроводяк засекохме Wink
Казвайте кога и в колко часа и да пием по едно, я кафе, я нещо друго Joy

# 189
Вчера си бях изгубила телефона, та като го намерих имах над 5 позвънявания от различни непознати номера  Mr. Green Обаче сина ми често ми източва ваучера и нямаше с какво да звънна.
За среща - утре в 11, 30 съм на зъбар и в 12 излизам от кабинета, та ако ви е удобно към 12, 30 на центъра съм навита. Ако искате и днес следобед става. Все още има време за организация.

# 190
Renie78, в 12 съм на линия Wink
Ако има нещо вписвайте се, хайде мацки, кой както може да се изсипва централно на обяд Mr. Green

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 15:32 от diancheto

# 191
Дианче, аз в най-добрия случай в 12 тръгвам от кабинета и ми трябват поне 10-15 минути да стигна до центъра, защота вероятно ще се наложи да ме изчакаш. Избери място на площада, където ще се чакаме.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 17:53 от Renie78

# 192
  • Сопот
Здравейте момичета!
Вмъквам се в темата ви с една молба.Интересува ме  бензиностанция която и близо до Сандански и да е на главния път Гърция-София.По добре да е с кафе,но ще съм благодарна на всяка информация.Моля пишете ми.Предварително благодаря  bouquet

# 193
Веси, ОМВ е на пътя София-Кулата и си е кажи-речи направо в Сандански Wink

# 194
Тъкмо и аз това щях да пиша Simple Smile Поне по едно и също време сме в темата, Дианче Simple Smile. Явно кукумицините не спим по това време  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт