Отговори
# 570
# 571
Бирсен и тя писала за въпросното клипче на Афито и Рамо, но аз не я следвам! Сега попаднах на това, прясно , прясно са я насолили! 👏
Здравей @1birsenaltuntas, помниш ли грозната представа, която направи за Афра и Мерт Рамазан, които прекараха време с фен на дете с увреждания на снимачната площадка преди 3 месеца и танцуваха от радост пред него, за да бъде щастлив и да се почувства ценен? Днес това дете публикува тези кадри в канала си в YouTube. Той говори дълго за това как са направили деня му прекрасен и как са били прекрасни хора. Бях много трогнат и горд, че имаме такива знаменитости. От друга страна, за съжаление, се примирих с това колко зъл човек си.

Надявам се, че в душата ви ще дойдат красавици и добри хора.

също работи. Това твое зло вреди най-много на собствената ти душа.

Г-жо Бирсен, много съм изненадан от злото на някой като вас.

Съжалявам, че се разпространи толкова широко

# 572
# 573
Лека нощ! 🥱

# 574
Излязоха и едни невероятни клипове и снимки на Берил и Ерсин с това момиче в инвалидната количка - просто нямам думи, с които да изразя възхищението и любовта си към тях! Heart Ако и след тези клипове някой каже лоша дума или продължи да обижда тези двама сладури, би било жалко! Редно е да правим разлика между героите и хората. Wink Берил и Ерсин са хора със златни сърца - те винаги са обичали своите фенове, винаги са се снимали с тях и са правили всичко възможно да ги зарадват! А това, което правят за това момиче е уникално Hands Clap Има 2 клипа - общо видата са близо 2 минути. На едното се вижда как Берил танцува и пее на момичето, а Ерсин избира песен от телефона си, мамичето пък гали Берил по бузата - толкова са сладки! Берил й говори и я забавлява. Blush А на другото видео се вижда как Берил и Ерсин пеят заедно с момичето - пеят онази песен зад кадър от сезон 2, която Берил, Ерсин и Афра пееха в колата - един от любимите ми моменти с тях!!! Two Hearts Момичето е толкова щастливо и развълнувано - Берил и Ерсин й отделиха толкова много време и внимание. Те са великолепни, толкова земни, добри и благодорни. Обичам ги, Възхищавам им се и се гордея, че съм тяхна фенка Sparkling Heart Heart EyesHugRevolving HeartsHands Pray

https://x.com/i/status/1891233183724716420

https://x.com/i/status/1891235556488544296

Ето и линк за видеото зад кадър с Берил, Ерсин и Афра, където се забавляват и пеят тази песен - изключително готини и сладки са Heart

https://x.com/AbSunaErsin/status/1891230906758713429

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 02:05 от Roxis

# 575
Добре де Роксис, как не забелязвал , че Афра и Мерт са със златни сърца а повтаряш без спир за Берил и Ерсин.
Излезнаха клипове и с Афра и Мерт .. ама няма такива хвалебствия.
Все едно Берил и Ерсин само си обичат феновете.
Афра и Мерт се снимат винаги когато им позволят на сет , извън сет пък не съм чела да се врътват и да отказват.Ама ние не познаваме лични тези хора .. какви заключения си правиш ти , все едно всеки ден кафето си пиете.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 10:49 от Marbellaa

# 576
Добро утро, мацки! 🫶

Афито и Рамо бият феновете си и много ги мразят! 🤣🤣🤣
Танцували, пеели Берил и Ерсин, много важно! Все едно сме кьорави и не можем да видим кой какво прави!
С тези действия и с това навиране на Берил и Ерсин постигаш обратен ефект - лично на мен ми стават все по-противни! 😜

# 577
Излязоха и едни невероятни клипове и снимки на Берил и Ерсин с това момиче в инвалидната количка - просто нямам думи, с които да изразя възхищението и любовта си към тях! Heart Ако и след тези клипове някой каже лоша дума или продължи да обижда тези двама сладури, би било жалко! Редно е да правим разлика между героите и хората. Wink Берил и Ерсин са хора със златни сърца - те винаги са обичали своите фенове, винаги са се снимали с тях и са правили всичко възможно да ги зарадват! А това, което правят за това момиче е уникално Hands Clap Има 2 клипа - общо видата са близо 2 минути. На едното се вижда как Берил танцува и пее на момичето, а Ерсин избира песен от телефона си, мамичето пък гали Берил по бузата - толкова са сладки! Берил й говори и я забавлява. Blush А на другото видео се вижда как Берил и Ерсин пеят заедно с момичето - пеят онази песен зад кадър от сезон 2, която Берил, Ерсин и Афра пееха в колата - един от любимите ми моменти с тях!!! Two Hearts Момичето е толкова щастливо и развълнувано - Берил и Ерсин й отделиха толкова много време и внимание. Те са великолепни, толкова земни, добри и благодорни. Обичам ги, Възхищавам им се и се гордея, че съм тяхна фенка Sparkling Heart Heart EyesHugRevolving HeartsHands Pray

https://x.com/i/status/1891233183724716420

https://x.com/i/status/1891235556488544296

Ето и линк за видеото зад кадър с Берил, Ерсин и Афра, където се забавляват и пеят тази песен - изключително готини и сладки са Heart

https://x.com/AbSunaErsin/status/1891230906758713429

Ние във форум ли сме или на състезание, сега ще се сътезаваме кой има клипове с това момиче ли?

# 578
Добро утро, мацки! 🫶

Танцували, пеели Берил и Ерсин, много важно! Все едно сме кьорави и не можем да видим кой какво прави!
С тези действия и с това навиране на Берил и Ерсин постигаш обратен ефект - лично на мен ми стават все по-противни! 😜

+1

Буквално ми се повдига вече като ги видя тия двамата. 🙄 Моля се никой от тях да не участва никога в бъдещите проекти на Афра или Мерт, защото не знам как ще ги гледам.

# 579
Добро утро, момичета! Пожелавам на всички една успешна и хубава седмица Simple Smile

# 580
Добро утро, мацки! 🫶

+1

Буквално ми се повдига вече като ги видя тия двамата. 🙄 Моля се никой от тях да не участва никога в бъдещите проекти на Афра или Мерт, защото не знам как ще ги гледам.

+1 още и от мен, колкото и да се снимат с феновете си остават торпедота, особено Берил. Цял епизод в болницата за нея(Буче 2) и сега цял епизод ще и гледаме драмите в затвора.

# 581
Анабел, и не само ще гледаме драмите й в затвора.

Скрит текст:
Ами и после ще загуби бебето и айде пак 1-2 серии ще се сополиви и примира, въпреки че не мисля, че й пука за бебето.

# 582
Гюнайдън Kissing Heart Честита нова седмица Nature Sunny

Ах, калбим Heart

Скрит текст:
Не е зле да се научим да приемаме и чуждо мнение. Дори да не сме съгласни с него, тонът може да е малко по-сдържан. Не виждам причина да се държим така, сякаш сме на огневата линия Rolling Eyes

Сега последно, на сета с балоните са били Мерт и Афра, така ли? Иншаллах Grinning

# 583
Анабел, и не само ще гледаме драмите й в затвора.

Скрит текст:
Ами и после ще загуби бебето и айде пак 1-2 серии ще се сополиви и примира, въпреки че не мисля, че й пука за бебето.

Ужасно, добре че остава още малко от сериала

# 584
Ще видим дали остава малко до финала. Спойлерджиите продължават да твърдят, че няма да има ранен финал. Ако Шнура е продал в чужбина предварително пълен 3-ти сезон, може и да избутаме до края. Съмнявам се да иска да връща пари.

Общи условия

Активация на акаунт