И все пак да уточня - за тези, които ме обвиниха. Тогава нямах време да изкоментирам клиповете на Афра и Мерт с момичето, но определено ги видях и много ми харесаха. Никога и по никакъв повод не съм си позволила да обидя Мерт и Афра или да ги обвинявам, че не се държат добре с феновете си. Напротив - те също обичат и уважават феновете си, те също имат златни сърца и много зарадваха това момиче в инвалидната количка - Афра също танцува заедно с нея.
Това го видяхме не само на тези клипове, но и на този които пуснаха преди няколко месеца. Знаем, че тези моменти са зад кадър от снимките на 85 епизод. Аз уважавам и харесвам Афра и Мерт - не водя войни и не правя опити да ги сравнявам с моите любимци - за съжаление това го правят други хора.
Не съм пуснала снимките и клиповете с Берил, Ерсин и момичето в инвалидната количка, за да ви дразня! Пуснах ги, защото искрено се зарадвах когато момичето ги публикува. Исках просто и другите фенове да ги видят - нека сме честни - тук може повечето пишещи да не им пука за тях, но със сигурност има много хора които не пишат, но четат в темата и на тях може да им харесват и може да им е интересно. Понякога съм попадала на по над 70 четящи темата хора.
Пуснах клиповете и защото се уморих да чета как голяма част от антифеновете плюят по Берил и Ерсин без причина, как обиждат Берил под всеки неин пост само заради отвратителната сцена от 89-ти епизод, която тя като актриса е трябвало да изиграе. Никой не я е питал дали иска или не. Самата Берил снощи каза, че нищо не зависи от нея. Пуснах клиповете, за да се направи разлика между героите и актьорите и да се види колко прекрасни хора са Берил и Ерсин!
А начина по който се изразявам си е типичен за мен - аз така правя, когато обичам някого. 
А това дали имало обратен ефект при някои си е лично негова работа. Както се казва нито аз ще променя мнението ви, нито вие моето. Просто в такива моменти, когато нашите любимци правят едно болно момиче щастливо смятам, че е редно това нещо да бъде уважено и да се признае и от двете страни. Желая ви хубав ден.