Отговори
# 690

Суна е друга бира, въобще не споря. Никоя друга не можа да го клонира. Simple Smile

Кате, това беше много добро Grinning

# 691
Аз от три години гледане разбрах, че Феро изпада елементарно в зависимост от която и да е жена, която го е поискала. От време на време го спасяваха - я Абидин, я Сейран... Smile

Да не го беше спасявала Сейран, ами да беше останала при Синанчо. Я колко държави има още за обикаляне.😂

# 692
От фен: След като направих снимката, Афра се обърна към майка ми и каза: „Искаш ли и ти една?“ Майка ми каза: "Да, намерих красавица като теб, не искам ли това? Машаллах, моят Аллах те е създал с грижа, лицето ти е като порцеланова кукла." Афра й благодари много искрено и прегърна майка ми силно. След като се прегърнаха, те се хванаха за ръце и майка ми каза: „Ръцете ти са студени като лед“, Афрос каза: „Да, много ми е студено, времето е много студено“ и се засмя

# 693
  • Яко в Матрицата...
Въртите, сучете на Суна оставяте Феро. Ми да го взема 😆

# 694
Въртите, сучете на Суна оставяте Феро. Ми да го взема 😆

Готова ли си да търпиш изневери, че то не са 5-6, а повече. 😜

# 695
Лека нощ от мен 🥱

# 696
Много "проста" ще се окаже Сейран, толкоз изневери да вземе да прости.😂

Тогава и двамата са изневерили един на друг, защото и Сейран се виждаше тайно с Тарък след като той разбра за болестта и, тя изневери на Ферит и като се хвана със Синан и обиколиха 36 държави
Сейран никога не е имала никава емоционала или физическа връзка с Тарък. Защо се срещаше с Тарък? Не беше ли, за да защити Ферит във време, в което нея вече няма да я има? Да е давала някакви аванси на Тарък?
За Синан, волю -неволю, ще се съглася. Много ми прецакаха образа на Сейран с този Синан и аз го изразявах многократно. На черното не мога да казвам бяло, дори и когато иде реч за Сейран. И да, тя имаше емоционална връзка със Синан. Единственото, смекчаващо вината й обстоятелство е, че връзката й така и не прерасна във физическа. Де да можехме да кажем същото и за Фери, щеше да е прекрасно, нали? Докато Сейран е щъкала нагоре - надолу със Синан, Ферит си е имал Дияр - тялом и духом. Даже не можа да скъса емоционалната си връзка с нея дълго - дълго време. Добре, че физическата прекъсна по- бързо, защото съвсем щеше да ни изгуби.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 23:41 от Fi79

# 697
Bell, и аз съм така..😂😂😂

Нали няма да си го разказваме сега цялото дизи….Аз няма да имам сили пак да го гледам😎
Fi, всичко,което си изброила изглеждаше точно така,но имаше нюанси…имаше съспенс..имаше причини…Причини,които да предоставят възможности на аудиторията да се наслади на около 100 епизода..
Еманацията тук е любовта между Ферит и Сейран…пък сценаристите могат да си пускат,колкото решат провокации..
В крайна сметка това е Ферит на Сейран и аз ще уважа всяко нейно решение..
И пак казвам,че ще гледам какъвто и да е финал с облекчение…

# 698
Много "проста" ще се окаже Сейран, толкоз изневери да вземе да прости.😂

Тогава и двамата са изневерили един на друг, защото и Сейран се виждаше тайно с Тарък след като той разбра за болестта и, тя изневери на Ферит и като се хвана със Синан и обиколиха 36 държави
Сейран никога не е имала никава емоционала или физическа връзка с Тарък. Защо се срещаше с Тарък? Не беше ли, за да защити Ферит във време, в което нея вече няма да я има? Да е давала някакви аванси на Тарък?
За Синан, волю -неволю, ще се съглася. Много ми прецакаха образа на Сейран с този Синан и аз го изразявах многократно. На черното не мога да казвам бяло, дори и когато иде реч за Сейран. И да, тя имаше емоционална връзка със Синан. Единственото, смекчаващо вината й обстоятелство е, че връзката й така и не прерастна във физическа. Де да можехме да кажем същото и за Фери, щеше да е прекрасно, нали? Докато Сейран е щъкала нагоре - надолу със Синан, Ферит си е имал Дияр - тялом и духом. Даже не можа да скъса емоционалната си връзка с нея дълго - дълго време. Добре, че физическата прекъсна по- бързо, защото съвсем щеше да ни изгуби.

Щом за теб това което Ферит е направил е изневяра, тогава и за мен това което Сейран направи също се води изневяра. Няма значение че не е правила нищо със Синан, дишаше ли с него - дишаше, това че не е спала с него не означава че не е имала връзка.  Щом ще съдим единия, значи можем да съдим и другия. То и Ферит не даваше никакви надежди на Пелин че ще бъдат двойка, само и каза че ще поеме отговорност за детето но тя да не очаква нищо друго от него.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 23:18 от anabeell

# 699
Сега гледам по БТВ стори епизода от сезон 1,в който Сертер простреля Кезъм и Ферит. Не знам за кой път гледам сцените, но се скъсвам да се хиля. Направо не мога да спра. Евала на актьора, който играе Кезъм. Как вика умирам, пък припадна, че и за завещанието си говори. И как държи системата и я стиска. Ох падам Grinning
Една реплика ми направи впечатление, бях я забравила. Кезъм каза на Ферит - Ще направи Сейран от теб човек,тя е силна като баща си.
Лека нощ от мен, въпреки, че ми е забавно с вас  Simple Smile

# 700
Това, че Сейран беше със Синан, а Ферит с кака си, да не забравяме, че и той си имаше, май не се води изневяра, колкото и на нас да не ни се искаше да са с други, в крайна сметка, Сейфер, тогава не бяха заедно.
Друга работа е невинността му с Пелин  и Суна. Ах, как страстно се нахвърли върху Суна, че му и хареса.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 23:36 от stasha_s

# 701
Мда, и двамата имаха възможност да "не си изневеряват" със Синан и Дияр, благодарение на Сейран, която го заряза....за негово добро.😷

# 702
Мда, можеше да не постъпва така Сейран, ама го видяхме как дишаше пак, докато жена му е болна. Уж я чакал. Мда. Много тъпо го нагласиха сценаристите и този момент.

# 703
Чета и си мисля , защо толкова се поляризирахме. Никой не ни е обещавал щастлива любов  или щастлив край, нито  перфектни герои. Това са си само наши очаквания. Дори  и  прототипите се намериха  , а дали са те ? Сега обаче  , когато не се сбъдва , ни е като трън в петата. Подскачаме след всеки пост , който не ни устройва.  Всеки с пристрастията си. Пишем за солотата на АфРам , ама ние се превърнахме в солота на СейФер.
Да видим как ще завърши сагата за Корханови и "златното" момче. Аз съм отворена за всякакъв финал.

# 704
След като Сейран го заряза Феро може да си диша, с която си пожелае. Както видяхме и Сейран е ошетала 36 държави със Синан.

Общи условия

Активация на акаунт