Отговори
# 705
Въпреки че го е зарязала, да беше я изчакал или да умре, или да оздравее. Нали много я обича. После да беше тръгнал да шета и диша, колкото му душа сака.

# 706
Въпреки че го е зарязала, да беше я изчакал или да умре, или да оздравее. Нали много я обича. После да беше тръгнал да шета и диша, колкото му душа сака.

Браво, изкарахте Ферит че никога не е обичал Сейран, а само тя го е обичала, много интересно как да я изчака като с очите си видя че тя е щастлива със Синан в болницата пред него и той оттогава си помисли че и вреди по някакъв начин и тя ще бъде щастлива ако е без него, поне Ферит е броял времето в което тя не е била до него, пазил е нейната картина под друга картина, пазеше снимката и в медальона си, а Сейран да я видяхте през тези години да си спомнила за него поне веднъж

# 707
Ами видяхме, че многократно я е посещавал в болницата и всеки път беше изритван като куче, понеже Сейран и Суна бяха измислили "гениален" план да го предпазят от страдание. 😵‍💫 Понеже хич не му е дремело за Сейран, затова е станал алкохолик и е опитвал да се самоубие. "Хубава игра" беше измислила Сейран, накрая успя да се "наиграе".

# 708
Прави сте, клин, клин избива.

Ферит е невинен!!!!!!

# 709
Ах, Берил била любимото име от сериала "Рибарчето". 😜 Ще си замълча.😷😷😷

https://x.com/akifyamann/status/1891609259001119232?t=nszuOym0haF49pg_SYTe-Q&s=19

# 710
# 711
Нашите продуценти и сценаристи достатъчно мразят Сейран и Ферит, нека ние ги обичаме. Правили са грешки и двамата, а със сигурност и до финала ще им напишат още какви ли не глупости, но именно те ни дадоха СейФер и въпреки всичко всеки тук иска да ги види щастливи. Емре също мисля, че доста ясно каза защо гледаме такъв трети сезон в това интервю, за което искрено му благодаря! За финал няколко кадъра с АфРам.🤍

# 712
Гюно Kissing Heart

Част от интервюто на Емре + някои разсъждения на преводача:

Интервюто на Емре на английски (говори за Мерт, Афра, шоуто... 👍👏)
- Ферит ще се оправи ли?
- Ферит никога няма да се оправи, казвам го и на него (Мерт)! 😂
- Горкият човек (Мерт) не полудява ли да играе такава роля или няма да може да излезе от нея? (Което означава да не можеш да излезеш от характера на Ферит)
- никак, Мерт има силна личност, това си личи и заради това сериалите не му влияят! 👍👏, но той играе ролята с цялото си сърце. Те (AfRam) изпълняват много трудна задача… когато цялата история е изградена на базата на 1-2 героя и другите истории не са развити, тогава тези двамата ще се окажат в крайна сметка да направят много, което надхвърля човешкия капацитет. Те ще бъдат изгорени (ще се изморят много)! Тези деца (Афра и Мерт) преживяха това в продължение на 3 години. Имаше различни истории, които можеха да бъдат изиграни, което щеше да им даде (AfRam) облекчение, а също и историите можеха да бъдат разказани. Това е единственото, от което мога да се оплача. Мисля, че историите трябваше да бъдат разказани, знам това след тези много години опит, но тези решения се вземат от продуцента и ние не можем да им се намесваме. Каквото иска продуцентът, това се случва по този начин (за информация, нормално е продуцентът да се обади за сериала, защото той/тя е шефът и плаща за работата 💵, така че не е нищо ново). Ако другите истории не се отварят и имате един ред в разказването на истории, тогава става уморително. Казах също на Афра и Мерт, че работата ви е много трудна. Например сега не трябва да ходят на снимачната площадка, защото са уморени, но не са такива, те са много дисциплинирани в работата си.
- страхотна работа за тях 👏👏👏👏
Емре също спомена, че актьорите се шегуват за някакъв сценарий помежду си, като например кой ще убият следващия или кого ще посети Орхан през нощта 😂, така че актьорите също се подиграват на глупавите сцени 😂
POV: нашите Афра и Мерт работиха толкова упорито с техния неблагоприятен сценарий в продължение на 3 години и все още не видяхме много напредък и добри неща в живота на Ферит и Сейран, защото продуцентът беше алчен и влачеше историята твърде дълго и добави боклук сцени като 48 или 89, което навреди на основната сюжетна линия, базирана на героите на Сейфер. Сейфер беше основната сюжетна линия. Поне ако е разчитал на seyfer тогава не би трябвало да е ощетил толкова Ferit или Seyran! Предателството от сезон 3 беше супер лошо! Трябваше да се съсредоточи само върху добрите истории в сезон 3 за seyfer, докато развива други. Всеки отминал начин е отминал

#AfraSaraçoğlu #MertRamazanDemir #YalıÇapkını #SeyFer #emrealtug

# 713
Еве, Hands Plus1 Flowers Rose
Друго си е от устата на вътрешен човек да се чуе. Аз мислех, че поне Гюлсерен има някакво влияние над сценария...

# 714
Вярно ли е това вХ, че рейтинга на краля е толкова зле

# 715
Този му рейтинг е за 22 повторение, не е за но епизод! Утре ще разберем какъв ще е за епизод 2

# 716
стискам палци рейтинга на крала да е под нашия, дай Боже!

# 717
Е, що тъй? "Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле."

# 718

Защото Шнура е пълен нещастник и не заслужава да продължава да се гуши с пари.

# 719
  • Яко в Матрицата...
Народопсихология …

Аз съм със смесени чувства по повод Краля. Не става въпрос само за Шнура, а и за многото хора, които се препитават от тази продукция. Ако зрителят го оцени, ще има успех.

Общи условия

Активация на акаунт