Отговори
# 720
Ако си спомняте Ферит каза, че  Сейран е червена. Ставаше въпрос за пръстена, който рисуваха в ателието.
В тази връзка ми хареса едно мнение в Х за легендата:

Цитат
"Нека видим дали този пръстен може да защити бъдещето на Ферит"

Пръстенът е за Ферит, талисман за късмет. Дизайнът му прилича на замък, а на върха му стои червен камък – Сейран. Тя е сърцето на неговата крепост, неговият ангел пазител, тази, която го защитава и защитава.🥹✨

# 721
Арабите пак са пипали и наместили и сцената в ареста.

https://x.com/Migibenn/status/1894468350631149746?t=UWFOMAB3zf2JK0iceq_QGQ&s=19

# 722
А защо тази легенда да не е свързана с бременност на Сейран?Тя дълго се мъчи да построи тази "крепост" истинско семейство с Ферит,даже няколко пъти му го каза,че иска да имат истинско семейство,тоест дете.Никой не иска тя да забременява за да живее.Но за нея това ще  е "недовършена" крепост ако приеме живот,а загуби смисъла на този живот.Пръстена може би е символ на жертвата която ще направи тя за да "завърши" крепостта с детето си.Ферит и тя ще бъдат "завършени" като семейство с частичката от двамата.

# 723

🤍🧿♾🪬🧄

# 724
Афра искам да я видя в сериал ей с този симпатяга вдясно - Толга Саръташ. За Мерт още мисля. 😃

# 725
И амджата щастлив! 🤘

Афито има филм с него!

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 22:49 от BELL-

# 726
Афра искам да я видя в сериал ей с този симпатяга вдясно - Толга Саръташ. За Мерт още мисля. 😃

Тогито, един от любимците ми. Те имат филм заедно, аз харесах Афра от този филм, преди я бях гледала малко във Фазилет и нейните дъщери, но не ми направи много голямо впечатление като актриса, във филма обаче ми хареса как изигра ролята. После я гледах в "Децата на сестрите" там също изигра прекрасно ролята, която беше доста трудна за изиграване но Афра се справи блестящо

# 727
Дали го има с превод?

# 728
Дали го има с превод?
Имаше го, сега не знам. "Лошо момче " се казва филма. И Буче играе там 🫣😁

# 729
Дали го има с превод?
Имаше го, сега не знам. "Лошо момче " се казва филма. И Буче играе там 🫣😁

Е къде без Буче.😃 Евала на мацката, все се урежда. 🤪

# 730
Намира се тук там с превод още, но трудно Blush Тук на турски

https://www.youtube.com/watch?v=9I34j0PciSk&t=11s

# 731
Дали го има с превод?
Има го.Готино е филмчето.Толга беше "лошото момче" ама и Афра не си поплюваше.Гледай го,хубава двойка са.Повече ги харесах от Толга и Ханде в "Дъщерите на Гюнеш".Сега се загледах в едно сериалче с Толга и Айша Айчин Туран.Не съм го доизгледала,но смятам да го довърша,не е кой знае какво,но се гледа и ги харесвам и двамата.Малко е мафиотски ама все му забравям името.

# 732
Дали го има с превод?
Има го.Готино е филмчето.Толга беше "лошото момче" ама и Афра не си поплюваше.Гледай го,хубава двойка са.Повече ги харесах от Толга и Ханде в "Дъщерите на Гюнеш".Сега се загледах в едно сериалче с Толга и Айша Айчин Туран.Не съм го доизгледала,но смятам да го довърша,не е кой знае какво,но се гледа и ги харесвам и двамата.Малко е мафиотски ама все му забравям името.

А.Ръза

# 733

За Мерт би ми било интерсно с Джемре Байсел как биха играли. Simple Smile

# 734

Общи условия

Активация на акаунт