Отговори
# 675
# 676
Аз си мисля, че трудно ще приемем други партньори за Мерт и за Афра.

# 677
# 678
Много странен фраг 🤔🤔...Трябва превод...

# 679
Много странен фраг 🤔🤔...Трябва превод...
Диче, и аз искам да чуя думичките, защото иначе само виждам, че пак се връщат в имението и всички са едно голямо щастливо семейство, което няма как да се случи всъщност. Отървали са се от Чичек и Дивака, примерно, но проблемите между самите тях как са ги преодолели??? Пак ли ще завъртят героите ни  на 180 градуса, а с тях и нас?  В този сезон през серия - две ни връткат, а в последните три епизода един след друг търпим пълна промяна. Вече взех да получавам световъртеж.

# 680
На мен ми се струва невъзможно това да е реалност 🤔🤷‍♀️🤷‍♀️...А го има и първия фраг все пак...Ще видим в петък 😁😳

# 681
На мен ми се струва невъзможно това да е реалност 🤔🤷‍♀️🤷‍♀️...А го има и първия фраг все пак...Ще видим в петък 😁😳
Ами не е снимано като сън, илюзия, халюцинация или нещо подобно. Реалистично ми изглежда.

# 682
Ами не е снимано като сън, илюзия, халюцинация или нещо подобно. Реалистично ми изглежда.

+1 едва ли ще ги накарат да се върнат в имението само за един сън, а и освен това едва ли Сейран си представя как Абидин къса гердана, не виждам смисъл. А и когато той го направи Суна погледна със странно изражение, не се ли предполага че ще е усмихната че той къса връзки с майка си

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 19:21 от anabeell

# 683

Според слух, преди 6000 години жена, която притежавала града, искала да построи великолепна крепост, достойна за неговото име.
Тs похарчила цялото си богатство за тази кауза, но пак не можала да завърши крепостта.
За жената изграждането на тази крепост се превърнала в единствената причина да живее.
И тя свалила пръстена на безсмъртието, украсен с най-скъпоценния камък на света, който се беше заклела, че никога няма да свали от пръста си, и го продала.
Крепостта била завършена, но жената, чийто пръстен падна от пръста й, умря.
И без тoва, какъв е смисълът от безсмъртието, след като човек загуби причината да живее?
Хората нарекли крепостта Kalai Füsus. Тоест, крепостта на пръстена.
Крепостта  защитавала жителите на града в продължение на векове.

Да видим дали този пръстен може да защити бъдещето на Ферит.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 20:06 от Еванджелин

# 684
Еве, благодаря за превода.🌹
Сън или реалност не знам, но откога си мечтаех за това 🤍🧿

# 685
При рускините гледах с превод и съм още по-объркана...Сейран разказва предание за една жена, която жертвала всичко, за да построи Крепостта на пръстена .
Последните й думи са Да видим дали този пръстен ще спаси бъдещето на Ферит 🤔🤷‍♀️
П.П Еве благодаря за превода ❤️

# 686
помните ли Кая направи такава броеница и Сена я разпиля, защото бе недовършена. Тя явно си го спомни. За да я поправят ходиха до магазин и Кая се сби на улицата. Върнаха се и Суна го намаза с крем, целунаха се и Кязъм ги хвана.

# 687
# 688
помните ли Кая направи такава броеница и Сена я разпиля, защото бе недовършена. Тя явно си го спомни. За да я поправят ходиха до магазин и Кая се сби на улицата. Върнаха се и Суна го намаза с крем, целунаха се и Кязъм ги хвана.
Точно за това се сетих и аз, Ани.

# 689
дано това не е мечта на Сейран, а действителност, че да живнат сърцата ни.

Общи условия

Активация на акаунт