Бръчки по лицето

• 1 957
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ааа, теорията че замръзвали на лицето... Чак пък толкова. Освен това, кремовете за мъже са със смесено действие, така че не са само хидратиращи.

# 16
Ааа, теорията че замръзвали на лицето... Чак пък толкова. Освен това, кремовете за мъже са със смесено действие, така че не са само хидратиращи.

Не, нямах предвид замръзването, а че мазнините възпрепятстват загубата на вода от кожата през зимата, предпазват я, тъй като дават защита и срещу ниските температури. Честно казано, не съм срещала нито един крем нисък-среден клас, който да е хем хидратиращ, хем липиден, ама не гарантирам, че няма.  Този универсалният в голямата кутийка на "Здраве" мисля, че е хидратиращ.

Сега нали е модерен слъгингът като последна стъпка вечер финален слой вазелин за запечатване на продуктите от предходните стъпки. Аз пробвах и с патешка мас, че не можах да намеря гъша, повече ми харесва от вазелина.

# 17
  • София
Има много кремове с хиалурон и ший, примерно.
Вазелин съм слагала вечер, ама не мога да го търпя повече от час.

# 18
Thank you, Ladies Wink

# 19
  • SF
Кремовете няма да ти изпънат бръчките. Може да хидратират, да подхранват, но станалото е станало. Все пак по-добре ползвай козметика, отколкото хич. И мани ги тези глупости за третия пол. Може да си от първия, но на 30 си с дълбоки бръчки.

# 20
Кремовете няма да ти изпънат бръчките. Може да хидратират, да подхранват, но станалото е станало. Все пак по-добре ползвай козметика, отколкото хич. И мани ги тези глупости за третия пол. Може да си от първия, но на 30 си с дълбоки бръчки.

Е, ясно е че кремовете не могат да заместят скалпела и ботокс инжекциите, но са далеч по-безопасен вариант.
И верно по-добре да е с дълбоки бръчки, от колкото да се обезобрази.
Започнеш ли веднъж с корекциите после край няма защото пак трябва да се подновяват след известен период от време и така влизаш в порочен кръг.
Противник съм на такива неща, който иска да си се дупчи.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 01:06 от Arielle

# 21
  • SF
Ееее, никой не го е съветвал да се оперира или да се обезобразява. Нито пък да си слага ботокс.
Казваме само какво работи и какво би променило нещо от досегашното състояние. Кремовете нямат тази сила.
Да си слага крем, да си прави йога за лице и да пише след година какво е станало с бръчките. Тъкмо и ние да научим нещо полезно.

# 22
Това не е вярно с порочния кръг.
Може да опитате и тейпинг или силиконови пластири нощем.Нормално е бръчки на 30г, не всявайте смут.Има хора със силна мимика.Правете си масажите и ползвайте козметика и активни съставки: вит Ц, серамиди, ретиноиди, пептиди.Адмирации за желанието да се грижите за кожата си.

# 23
Крем "Здраве" е за подсечени дупета. Даже може и да изсушава.
Някакъв овлажняващ крем си вземи от аптеката и стига се втелясва. Мъжете и сбръчкани ги харесват, ако има някой там горе и в областта на джобовете.

# 24
Добра хидратация (кремове, серуми, аз защо не и скинбустер) и ботокс, ако положението с бръчките е много зле.

# 25
Слънцезащита, хидратация, сън и зелени храни!

Общи условия

Активация на акаунт