Мъничко вече остана АВГУСТинчето да каже мама!

• 10 046
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Само ние ли се престрашихме днес да ходим на разходка?! Времето не беше чак толкова лошо пък и имахме пари за харчене, така че

стимулът си беше голям...нали станахме на 7 месеца bowuu

И Яна изпапка 2 бисквитки плазмон днес, мисля че много й се усладиха Laughing

# 286
 Здравейте и от шаркавите  Laughing
Ние сме добре ,жизнени и весели. Simple Smile Днес бях детегледачка на едно едногодишно момиченце,а нашия тати беше детегледач на неговото си  Joy
 Много добре се справих.Установих че годиначето не е много по-диво от Йоана.Поне повечко разбира и може да ходи.И като седне до теб не се набира да се покатери и не пада по хиляда пъти,не се нерви от това че не може да иде до някъде си Simple Smile
Абе хареса ми.
Хайде и аз съм мераклия за една Великденска темичка. Simple Smile
Сега издирвам една позната,която знае рецепта за много хубави бебешки бисквити с овес.Тук всички мами са я пробвали и като я науча ще споделя.Хаиде до пис!!!

# 287
Велмар, като стана дума за напълняване, аз нещо съм започнала да наблягам на сладкишите. A иначе си има спец диети и за напълняване. При мен май и сладкишите не действат нещо. Аз също отслабнах доста, но при мен /както и при Айла предполагам/ е от кърменето. Вчера направих Chocolate Crazy Cake, който не го е правил, горещо го препоръчвам. Не знам за банановия кекс дали става лесно, но този е върхът, по-лесен никога не бях правила! И мнооого шоколадов, а колко вкусен... Crazy! Ако някой се интересува ще пейстна рецептата. Днес го нарязах на парчета и го преместих в друга чиния, че ме хвана срам колко малко е останал..  Embarassed

# 288
  • София
divas , звучи много вкусно! Давай рецептата  Hug

# 289
  • софия
Велмар,Айла,знам един мноооо'о ефикасен начин ,за напълняване ..... preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo!И каузата е благородна  Joy!

# 290
Дани направо ме развесели с предложението ти за напълняване  Joy Joy Joy
поздравления за чувството ти за хумор  Laughing

# 291
  • София
Дани,да се зафащам и аз освен,а? Joy
Колкото до заглавие на темата,нер пускам анкето,защото освен АВГУСТинска мама се притеснява, защото цикълът и нещо закъснява!
нови предложения нямаше.Ако искате да е това казвайте,а ако не - Блу,взимай от предната тема второто по гласове и дерзай Mr. Green

# 292
  • София
Като сте заговорили за отслабване и напълняване,...тук в Мамата имаше тема за "какви са идеалните килограми за теб" и системата за изчисление изкара, че трябва да отслабна 9 кг Cry Баси..аз 48 кг никога не съм била Sick

# 293
  • София
Ако е това, трябва да е така АВГУСТинска мама се притеснява, защото цикълът Й нещо закъснява!  Wink Mr. Green

# 294
  • София
абе аз го пуснах на шега заглавието и да трябва да е с Й  Embarassed Мисля че е по-добре обаче Пролетно слънце пече малкото Августинско мече въпреки, че то не е много слънчево... но поне е пролетно Laughing

# 295
  • София
 Embarassed айде пак аз

една мама ще напълнява, друга ще отслабва, а пък Августинчето пощурява

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 21:18 от Нори

# 296
  • София
 Пролетно слънце пече малкото Августинско мече  Peace
Нори,  Hug

# 297
  • у дома
айде на НОВАТА ТЕМА  Laughing

пуснах пролетното заглавие, нали днес настъпва астрономическата пролет  Mr. Green писането ми ще остане за утре сутрин  ooooh!  Hug

лека и спокойна нощ на всички малки и големи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт