Последният печели - тема 3

• 25 639
  • 473
  •   1
Отговори
# 435
За Волга знам, но тоя връх си го измислиха... Това не е твърдо установен факт.

А Камен понякога променя отговорите - примерно веднъж пита как се нарича съюзът между Германия, Италия и Япония (през Втората световна) и когато никой не отговори, той каза Оста Рим-Берлин-Токио, в друго предаване зададе почти идентичен въпрос и пак никой не отговори, и той каза Тристранен пакт (което е верният отговор).

# 436
Много не знаят тези ученици. Елементарни знания нямат.
Вчерашният епизод трите ученика показаха знания. Младежът беше доста симпатичен и забавен. Ех, младост. И аз как искам да бъда пак на техните години. Cry

# 437
Аз пък не исках, дори когато бях, не знам защо така 🙂

# 438
  • Sofia
Не знаеха столиците на Финландия и Нидерландия 🤔
Класният им по какво преподаваше?

# 439
История.

# 440
  • Стара Загора
За нищо на света не искам пак да съм абитуриент, тази година стават 25 години от бала ни, дори на срещата няма да отида, нищо от онова време не ми е мило.

# 441
  • Deutschland
И аз също. Канят ме всяка година и никога не ходя. Подминавам ги даже и на улицата, ако се видим.

Абитуриентите приключиха ли участие, за да знам да гледам ли довечера или?

# 442
За нищо на света не искам пак да съм абитуриент, тази година стават 25 години от бала ни, дори на срещата няма да отида, нищо от онова време не ми е мило.

Аз аз открих, че на сбирките на годишнините на випуска, си прекарвам доста по-добре, отколкото на абитуриентския бал Simple Smile))

# 443
Ние не си правим сбирки - класът не беше сплотен и около половината отидоха на бал (аз съм от другата половина). Не се интересувахме едни от други още тогава.
Скрит текст:
Сега някой ще ми напише "ама незабравими спомени, това онова..." - нямам интерес към тези хора, не ги мразя, нямам специални спомени с тях (не само от завършването, а изобщо). Не вярвам, че има хора от класа ми, които са си станали приятели за цял живот - наистина взаимно нямахме интерес едни към други (за мен това са неща, които се случват по филмите - никога не съм го разбирала).
При майка ми и нейните съученици е същото, така че не ми изглежда нещо особено. Миналата година си направиха сбирка за първи път и знам, че се е събрала някаква група, почерпили са се - тя отиде от любопитство, каза че е било забавно и няма намерение да повтаря. Размениха си фейсбуците, но и тя като мен не харесва Фб и почти не го ползва (въпреки че има профил), така че не общува с тях.

# 444
И аз не се разбирах със съучениците си, нито със състудентите си. Нямам спомени хубави за тези времена. Никога не сме организирали сбирки нито между съучениците ми, нито между състудентите ми. Съучениците ми и състудентите ми имаха много високо самочувствие и си мислиха, че бяха велики. И аз ги подминавам. Тези страници от живота ми са затворени. Дори на повечето им забравих имената им и как изглеждаха.
Само класната ми беше готина и добър човек. Беше ни като майка. Онзи ден потърсих в търсачката името й и разбрах, че живее и работи в София. Остаряла е доста. Само тя ми липсва.
Написах, че искам да се върне онова време, когато бях млада. Причината е, че тогава имах мечти, мама и тати бяха живи и до мен, баба беше жива, бях здрава и много енергична, която нямах умора. Умът ми беше остър като бръснач, а не като сега, който от толкова много стрес, мъка, ангажименти и голяма умора, не може да запомни и после не може да си спомни различни неща.
Относно учениците от снощния епизод. Пак бяха много, много зле. Дори си казах снощи, че нямат елементарни знания. В "Стани богат", когато имаше специални предавания за ученици, бяха блестящи там.  Дори и Камен по изражението на лицето му се изписва, колко е възмутен и ядосан, че учениците не знаят.
Мисля че и тази седмица ще бъдат тези специални предавания за ученици и приключва.

# 445
Снощи приключиха за щастие,жива мъка си беше гледането им.Днеска продължава учителката Мария с нормални участници вече.

# 446
  • Deutschland
Учениците са потрес, но учителят им е доста самоуверен. Беше пускал и постове в Групата на предаването във ФБ.

Мария ми е забавна. Ще гледам с интерес.

# 447
Той коментираше преди избори в някакво предаване, все едно е експерт. Ок, шампион, интелигентен човек, обаче ми се стори много неуместно (май беше в подкрепа на Пепе). Няма абсолютно никакъв капацитет да занимава хората с вижданията си за политиката...

# 448
От кога реката минаваща през Асеновград не  се казва Чая, а Чепеларска( вкъщи всики останахме изненадани)?!?

# 449
  • Майничка
Много отдавна, от 50те някъде. Сега местното название е Асеница, но в официалните карти е Чепеларска река.

Общи условия

Активация на акаунт