Ясновидци - тема 47

• 55 882
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Принципно, хора с отрицателна енергия вероятно има и в темата. Вероятно и те и се обаждат. Мисълта ми е, че е като някаква мистерия, която изглежда чак нелепо. Това криене, като все едно е някаква държавна тайна. Не ми е забавно, смешно ми е.
Не искам да всявам смут, просто изразявам мнението си, както всички останали.
Извинявам се, ако съм обидила някой, няма да се включвам повече.

# 76
Може ли номера на Ташинка ?Или някой друг който да гледа по телефона?

# 77
А как се осъществява връзката с жената с картите ако не се предоставя телефон за контакт ?
Пише се на месинджъра и и там след като се уговорите нещо ,оставяте вашия телефон и тя ви звъни от частен номер.

Здравейте, може ли да ми дадете контакт на жената с картите и на мен? Писах на двама от дискусията, но все още нямам отговор. Благодаря!

# 78
Момичета,мислех си защо не направим някакъв списък на хората,които наистина познават в цяла България,така ще е лесно за всички да се ориентират къде да отидат когато имат нужда,а и ще познават всички добри ясновидци

# 79
Момичета,мислех си защо не направим някакъв списък на хората,които наистина познават в цяла България,така ще е лесно за всички да се ориентират къде да отидат когато имат нужда,а и ще познават всички добри ясновидци
Защото за всеки един има разнопосочни мнения - на едни е познал, на други не. Това дали е познал нещо също е субективно мнение на конкретния човек.

# 80
Здравейте, мили дами,
Преди години тук от пишещите в темата разбрах за Емилия от Лондон гледаше на Таро, страшно добра. После нещо спря да гледа на българи.
Сега така ме впечатлихте с тази жена с картите. Много Ви моля, пуснете ми на лични координати,! Не знам на кого да пиша.🍀

# 81
Пишете ми, ако все още не ви отговорил никой.
Здравейте, мили дами,
Преди години тук от пишещите в темата разбрах за Емилия от Лондон гледаше на Таро, страшно добра. После нещо спря да гледа на българи.
Сега така ме впечатлихте с тази жена с картите. Много Ви моля, пуснете ми на лични координати,! Не знам на кого да пиша.🍀

# 82
Здравейте! Някога баба ми гледаше на кафе. Лека и пръст. Не гледаше на всички подбираше и казваше, че на лошите и неверните  не иска. Няма да им помогна искат и не вярват, не ме пускат, заключени са от злоба. Това и бяха думите. Предполагам, че това важи.

# 83
По принцип има нещо такова, да. Забелязвам, че при някои хора, на които гледам някак просто не успявам да разчета картите. Отделно винаги излизат пълни с блокажи, хаотични, объркани, манипулативни, и не се чувствам ок, след разговор с тях. Наскоро имах едно такова четене, което продължи над два часа, и направо след това бях емоционално и физически изтощена. Та определено баба ти е имала право.

# 84
По принцип има нещо такова, да. Забелязвам, че при някои хора, на които гледам някак просто не успявам да разчета картите. Отделно винаги излизат пълни с блокажи, хаотични, объркани, манипулативни, и не се чувствам ок, след разговор с тях. Наскоро имах едно такова четене, което продължи над два часа, и направо след това бях емоционално и физически изтощена. Та определено баба ти е имала право.
Ааааа вие също гледате?! Затова ви бяха такива коментарите за жената с картите ако го погледнем от тази гледна точка не е много “колегиално”

# 85
Да не забравяме, че едно време и Ванга не ги е приемала някои хора. Направо ги е гонила.

Когато човек е тръгнал с нечисти помисли към карти/кафе и прочее, трудно може да му се помогне и да му се даде ясна информация.
За това на хора, които изобщо не вярват в Таро, ясновидство, дарба и прочее, избягвам да гледам. За какво да хабя енергията си за човек, който реално не търси помощ, а просто му е "забавно и интересно" това занимание.

# 86
Коментарите ми към жената изобщо не са били, заради това.
Аз гледам на таро, тя гледа на друго, доколкото разбирам. Аз не се крия, тя се крие. Неколкократно съм казвала в темата, че гледам на карти.
Просто за мен изглеждаше странно, и затова са били. Както споменах няма да се включвам по тази тема повече, също така се и извиних, ако съм обидила някого. Не разбирам защо продължавате да ме захапвате за това.

# 87
Здравейте. Някой със сбъднато предсказание от жената с карти? Или е рано?

# 88
Здравейте. Някой със сбъднато предсказание от жената с карти? Или е рано?
И аз това мислех днес да питам за настояще на повечето ни е познала точно но за бъдеще при някой нещо дали е станало

# 89

Здравейте, някой има ли мнение за Виктория Драгнева?

Общи условия

Активация на акаунт