Ясновидци - тема 47

• 58 251
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, днес мина срещата ми с жената с картите. Искам да Ви кажа, че най-точно описа и разясни ситуацията, в която се намирам. При мен казусът не е бъдещето, аз не искам да си знам бъдещето, нито пък смятам, че може да е постоянна величина, защото то зависи до голяма степен на моментните ни енергии, които утре може да са повлияни от нашите решения в друга насока.

При мен случаят беше да добия яснота какво се случва и има ли външна намеса. След като се лутах дълго време и говорих с не малко виждащи хора, те се деляха на два лагера и не можех да си обясня ситуацията вече разбрах от къде идва объркването на всички, това момиче наистина даде най-логичното обяснение и усещам, че наистина е така.

Не е реклама, но наистина много ми помогна тази жена и наистина има дарба.

Пожелавам всяка една от Вас да намери решение на проблема си! 🍀 И съветвам Ви - търсете виждащи хора само с добри намерения, не заради егото си, тогава вярвам ще се намери решението 🌸
  Здравейте, а относно външната намеса, даде ли Ви методи за изчистване?

Даде ми съвет какво мога да направя - да прекадя с тамян, светена вода да се пие, морска сол да се използва за пречистване от негатив, Киприянови молитви. Но жената не се занимава с магии и такива неща. Но на мен “диагностиката” на случаят пак беше доста, за да знам от къде тръгва всичко.
Това е и моят проблем в крайна сметка - как да се изчисти, защото доста неща съм пробвала и все още не съм намерила начинът… 🥲 Но вярвам и това ще дойде.

Ако някой има опит с изчистване от намеса, моля да ми пише на лично. Благодаря!
   Писах Ви на лично

# 331
Светена вода не бих пила 😀
За Пламена Пенева някакви мнения? Назад няма много отзиви за нея

# 332
Каква значи външна намеса? На повечето магии ли Ви намери с обикновените карти? Външна намеса може да е и когато някой Ви плете интриги. Него със светена вода и морска сол ли съветва да го изгоните?

Относно Пламена Пенева - специално си направих тик ток, за да е видя как чете карти. Предостатъчно ми беше. Хората, които четат таро ще ме разберат.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 20:38 от Rebel Rebel

# 333
Аз не чета таро и не разбирам

# 334
Каква значи външна намеса? На повечето магии ли Ви намери с обикновените карти? Външна намеса може да е и когато някой Ви плете интриги. Него със светена вода и морска сол ли съветва да го изгоните?

Относно Пламена Пенева - специално си направих тик ток, за да е видя как чете карти. Предостатъчно ми беше. Хората, които четат таро ще ме разберат.

Външна намеса, енергийна намеса, вмешателство и магия са едно и също. Тук не говорим за уроки или лоши очи… тук говорим, че е правено нещо целенасочено.
Предполагам, че се включиха момичета със сходни проблеми, престанете да съдите моля. Ако някой е скептичен към жената, да не ходи. Аз съм от доволните.
Аз бях сигурна, че има направена магия, съмненията са ми от отдавна, после интуицията ме насочи, че е това, после срещнах родови терапевти, радиестезисти, хора с дарби, всички са на едно мнение, но никой не можеше да обясни точно какво се случва. Е… тази жена наистина разбра с подробности, като нейното мнение обедини всички и разбрах, защо другите се бъркаха на места.

В крайна сметка никой не е длъжен да ходи, аз само изказах мнение, че съм от доволните.

Лек ден желая! 🍀

# 335
Ако има нещо направено и сте ходили при човек, който се занимава сериозно с радиестезия, то той може да ви посочи предмета и от къде идва проблема. Преди много години ( повече от 20) приятелка беше ходила при един възрастен радиестезист и човека и беше казал кое какво и как. До колкото знам, човека вече не е сред нас, но на нея и беше помогнал тогава.

# 336
aggagg, хайде да не ми се карате. Да се каже на някой, че има магия, особено от човек, който не е вещ в материята, е супер безотговорно. Има всякакви хора, някои от които са лабилни, много притеснителни или пък някои неща ги приемат много навътре. На един такъв човек може да му се съсипе психиката. Тя не се занимава с магии, не се занимава сериозно с езотерика, а с обикновени карти, но е достатъчно веща да определи има ли или няма магия и после да пусне хората по течението да се оправят. Имаше една девойка във форума, на която някаква случайница, която уж познава ѝ казала, че има магия, родова карма и не знам си какво още. Момичето обясняваше, че вече не функционира нормално в ежедневието си и е постоянно го мисли. Безотговорно е! Пък вие, ако искате го приемайте, като нещо нормално.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 10:09 от Rebel Rebel

# 337
aggagg, хайде да не ми се карате. Да се каже на някой, че има магия, особено от човек, който не е вещ в материята, е супер безотговорно. Има всякакви хора, някои от които са лабилни, много притеснителни или пък някои неща ги приемат много навътре. На един такъв човек може да му се съсипе психиката. Тя не се занимава с магии, не се занимава сериозно с езотерика, а с обикновени карти, но е достатъчно веща да определи има ли или няма магия и после да пусне хората по течението да се оправят. Имаше една девойка във форума, на която някаква случайница, която уж познава ѝ казала, че има магия, родова карма и не знам си какво още. Момичето обясняваше, че вече не функционира нормално в ежедневието си и е постоянно го мисли. Безотговорно е! Пък вие, ако искате го приемайте, като нещо нормално.

Нито се карам, нито искам да се карам с когото и да било. Уважавам мнението Ви. Казах - всеки си решава къде и на кого да се довери. Изказах само лично впечатление, че съм изключително доволна и момичето има дарба.
Иначе относно жената, която се е наплашила, съжалявам за лошият й опит, но в крайна сметка хора, които ги е страх или не вярват в енергии е по-добре да не посещават хора, които се занимават точно с това. 🙂

Нямам какво повече да кажа, всеки сам преценя. Всичко най-добро на всички, дано всеки намери лек за проблема си се надявам!

# 338
Въпросът не е дали всеки сам преценява за себе си, а дали е етично.

# 339
Здравейте,
Днес мина и моята консултация с жената с картите и съм силно впечатлена, а аз не се впечатлявам лесно. Търсила съм помощ от много хора, използващи различни начини за предсказване на бъдещето, повечето с минимална познаваемост и общи приказки. Сега обаче ситуацията беше напълно различна. Жената точно и ясно каза какво ми се е случило в миналото и преди колко време. Конкретно описа настоящата ми ситуация и хора около мен. Прогнозата за бъдеще също е с голяма конкретика и ще пиша отново до каква степен се е реализирала.

# 340
Момичета, днес мина срещата ми с жената с картите. Искам да Ви кажа, че най-точно описа и разясни ситуацията, в която се намирам. При мен казусът не е бъдещето, аз не искам да си знам бъдещето, нито пък смятам, че може да е постоянна величина, защото то зависи до голяма степен на моментните ни енергии, които утре може да са повлияни от нашите решения в друга насока.

При мен случаят беше да добия яснота какво се случва и има ли външна намеса. След като се лутах дълго време и говорих с не малко виждащи хора, те се деляха на два лагера и не можех да си обясня ситуацията вече разбрах от къде идва объркването на всички, това момиче наистина даде най-логичното обяснение и усещам, че наистина е така.

Пожелавам всяка една от Вас да намери решение на проблема си! 🍀 И съветвам Ви - търсете виждащи хора само с добри намерения, не заради егото си, тогава вярвам ще се намери решението 🌸

Даде ми съвет какво мога да направя - да прекадя с тамян, светена вода да се пие, морска сол да се използва за пречистване от негатив, Киприянови молитви. Но жената не се занимава с магии и такива неща. Но на мен “диагностиката” на случаят пак беше доста, за да знам от къде тръгва всичко.
Това е и моят проблем в крайна сметка - как да се изчисти, защото доста неща съм пробвала и все още не съм намерила начинът… 🥲 Но вярвам и това ще дойде.

Писах Ви на лично

Пощата ви е пълна и не получавате съобщения!

# 341

Писах Ви на лично

Пощата ви е пълна и не получавате съобщения!
Мен ли имате впредвид, че ми и пълна пощата?

# 342
Това е последният път, в който ще умаствам във вашето и на любителката на таро в агресивните ви мнения към жената с обикновените карти. Не мога да повярвам, колко не ви понася нейната познаваемост и как във всеки позитивен пост, търсите буквално, под телето вол. Преди ми ставаше неудобно от човешка гледна точка, вече сте ми забавни. Всички тук, очакваме вашето откритие за най-добрата гледачка, за да ви дойде слънцето в деня. Колко е хубаво, всеки от нас да се радва, на хубавите неща в живота и да приема удовлетворението и радостта на някого, а защо при вас двете не се получава, не разбирам. Сърдечно ви желая, да намерите своя мир и радост (няма ирония тук).

# 343
elinor.k, предлагам отново да прочетете поста ми. Няколко пъти, ако Ви се налага. Не ме интересува дали въпросната познава или не познава. Коментирам, че е неетично да се говори за магии. И не търся под вола теле. В езотериката, а и не само, има нещо наречено етика. Съжалявам, че се налага да го обяснявам.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 07:47 от Rebel Rebel

# 344
Rebel, подкрепям мнението ти на 200%. И това, и цитираното също.

Общи условия

Активация на акаунт