Djumbeto, съжалявам!
Абе момичета, как успявате такива режими да им наложите на бебоците. Моята дрисличка, както я нарича батко й, иска да се храни през 2 часа. Първо си мислех, че защото кърмата бързо се усвоява, но когато дохранвам с АМ е същото. А понякога самото дохранване стига до 90мл.
Днес, да не чуе зло, като че ли съм по-добре с кърмата. От три дни взимам Рининиуса и може и от това да е. Дано

И още едно питане - за памперсите. Ние сме на Памперс тройка - почти всяко наакване обаче ни излиза отзад по гърба. Мислех си, че защото обикновено се нааква, когато памперсът й вече е доста напикан и е за смяна, но вчера не беше така със сигурност и акото пак излезе. При вас случва ли се? Не помня със сина ми да е имало такова нещо. Но него го захраних по-рано и по-рано почна да ака твърдо. Даже си спомням, че като почнеше да се напъва имах време да го събуя и да го издържа и така икономисвахме памперси

Най-после успях да намеря във форумите тук и темичка за набор 2003 - така страдах, че не мога и за голямото си дете да споделям разни неща, както правим тук. Направо е незаменимо общуването ми с вас! Междудругото - някой да има инфо за bla-bla? Дано всичко е ОК при тях.
Е, приятен ден на всички ви, въпреки гадното време!