Слънчеви български мами в арабски страни и арабски мами на български земи 19

• 25 070
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен!
Ох как сте се разбъбрили хубавко!Ох аз уж  искам да смъквам а се отпуснах  пак!
трябва обаче да се стегна, като кажа че съмна диета и ме хваща вълчи глад!
Днесизлезнахме наразходка и като се  прибрахме  и гледам нещо го жулнало сами по челото,като че ли комар го е ухапал, но се учудих комар в това студено-ескимос трябва да е !
след околко 1 ч виждам че  в главата му има друго охапана,но то вече прилича на пъпка или ударено такова което се надува!след още един час още едно на главата му пак из косата,и се надуват такива и като че стават воднисти, естествено ме обзе паника и званнах на личната и тя каза засега не може дасе каже дали е варицела утре щемине в къщи да ни види и в други ден пак!
ох ще сепобъркам дано не е варицела, шушончето ми!
Марси верно защо не проверите има чартъри и първите полети в обратната посока неса пълни!така че може дасе вредите!
а за атинаи за истанбул е готино, аз в атинанезнам можеби защото имах билет на олимпик -кувейт-атина-софия в атинани подсигуриха хотел и транспорт!а нали си знаем и вратичките и малко нахалство и става!Иначе атина е много готина,чистичко,приветливо,само дето са злес английския!
А истанбул си е рай за шопинг, аз съм билапо фабриките и пазарите дето всичко живо зарежда бг магазинитеи там си е лудница, но пък в азиатската централна част си е рай за пазаруването, имам една любима турскамарка-Adila-Shick,имат страхотни блузки панталончета, цветове и колекций!
лек ден и гушкам всичкитеви дечица!

# 211
  • O.A.E./ Пазарджик
Ноя, училището е смесено Laughing и има всякакви националности и религии също. въпреки, че е ислямско. който иска си учи и изповядва ислям Peace почват КГ 1 от навършени 4 години. до края на хай скул. по една система. за това го избрахме.
ми айде се навий и ела до Атина началото на май за 2-3 дена. така може и да си кажем приказката тоя път  bouquet

Креми , не се притеснявай, Бути какви комари го ядоха у нас посред зима hahaha още ги помни.
и малкия снощи го нахапаха по лицето на 4 места. днес сложих Райт в контакта. само с него се отърваваме.

аз ще имам късмет да си "апна" от на майка козунака тая година Mr. Green
нещо Дявола ми говори тая бременност. вчера викам на Бути- "пие ми се червено вино и ми се яде свинска сланина на скара" Embarassed Twisted Evil гледа ме , гледа ме милия-" вино ще ти донеса, но за свинско -ходи да се молиш да ти мине Joy Joy Joy" милия той. добре, че не съм повтенлива като бременна.
лека от мен!

# 212
  Разбира се, че всички сте поканени !  Hug
 С чартърен полет Wink или поотделно, добре сте дошли !

# 213
вие поне си имате самолети,нашите ги спряха,има през истанбул,но престоя е около 10 часа и е много скъпо.затова пък си имаме директни автобуси за 24-30 часа сме си в бг.-по 42 долара за 4овек навършил 10г и 21 за по малки,

# 214
Добро утро

В4ера не писах,4е денят ми беше от куците.
Като взех дима от градинката обърках коп4етата на асансиора и се ка4ихме на 4-ти вместо на 3-ти.Викам аиде маме по стълбите...Слизаме и аз паднах Embarassed Вси4ко ми беше на слоумоушън и аз не знам как се завъртях и плиоснах на ръце(да пазя корема) Tired
После пък вървяхме с една приятелка около 5 км от един център до нас,поради липса на таксита Close Едвам се вла4ех на края
Добре,4е беше ве4ер и беше хладно,но дима милата без коли4ка само се оплакваше"Табана.табана" Heart Eyes
За капак на косъм да и измия зъбките със крема за слънце.Добре,4е ме светна, ина4е .. ooooh!
Легнах си рано,да не запаля къщата Mr. Green Тези дни съм супер заспала и такъв мързел ме гони,не мога да се понасям Embarassed
Креми може да са комари.На Дима и стават огромни пъпки и после рани Hug
Марси за каква цена говорим  newsm78 И аз като си помисля,колко ще олекна този път за билети,4е ве4е сме доста хора LaughingНо с турците ми е наи-удобно
Ели и аз правих паспорт със пълномощно до татко.Стана много бързо Peace

Цитат
Но Милена е виновна, тя ми ги показа , с което докара на Джон стомашен вирус в продължение на два часа. 35  Миленче, още му търся място. Smile

Нои4ке Не смеи да ме набеждаваш  Naughty Сандви4ите бяха подметка LaughingПОне спести унищожаването на един голям и скъп тв Hug

Приятен ден ви желая   bouquet

# 215
Здравейте.
Гледам Миленката пак се е разписала без кафенце  Twisted Evil. Недей така миличка  Naughty.
Разсмяхте ме рано сутринта с вашите премеждия вчера  Laughing. То не е за смях де, но как си го разказала само. Дано днес ви е по-лек деня  Praynig  Hug. А малката "ТаАбана" фея  hahaha не е ли на училище?? Как е юнака?
dtti, ти ме уби с тези автобуси  #Crazy. Как издържате 24-30 часа с децата??? То верно ако нямаш друг избор и това ще го направиш, но... не е ли по-добре да поседите на летището в Истанбул 10 часа вместо да пътувате 24 с автобус  newsm78???
Ноичка, ти само ела, дори и без кремче  Hug. И аз съм навита за Истамбул, но и там не са много добре откъм английски език. Като трябваше да си взема визата за Сауди ходих там и добре, че бяха моите приятели и Саудитския консул, че да се оправя. Господина беше много учтив и много ми помогна. От там си харесах Саудито много  Laughing.

-" вино ще ти донеса, но за свинско -ходи да се молиш да ти мине Joy Joy Joy"
Joy  Joy  Joy Поне ти е дал алтернатива  hahaha
Креми, дано пъпчиците са само от комарчета и бебчо да се оправи скоро  Praynig.
 Hug

# 216
Айде кафенцето от мен  Hug
Креми, дано не е варицела. При нас още не е минал инкубационния период и все още не знаем дали ще се разболеем  Confused. Не се притеснявай- минавало много леко  Praynig.
Ноичка, направо ти завиждам за концерта ( благородно,де )  Twisted Evil.
Миле, внимавай, бе мила, дано не ти се случва пак ден като този  Praynig
Кати и Гале, и на мен много ми се иска да се видим  Hug. Може и да стане ,но лятото, защото си мисля да изкарам април месец шоф.курс и след това ще ми е по-лесно с пътуването. А пък и вие ако имате път насам - заповядайте ( важи за всички !!!). Ние в Ямбол имаме много роднини - да не се окажем рода  Laughing  Laughing.
Миме, на мен ми е трудно с автобус - с малкия върви и доста багаж, още е мъничък. А на мен така ми се пътува....Търново вече ми писна  Confused... Едно и също всеки ден, но нямам право да се оплаквам, защото сама със си избрала да се върна, а и най-важното имам си това прекрасно съкровище, което осмисля живота ми  smile3541

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 11:17 от vessy78

# 217
Здравейте момичета!
Хайде и аз докато съм малко по шен да се разпиша.Направо се излагам напоследък.Мине се не мине 10 дена и все се разболявам Confused
Веси мерси за ароматното кафенце HugСамо кажи че идваш насам и на бързо ще оправим роднинските връзки Wink
Миме направо ме развесели с това винце и сланинка,но пък сега ти се е паднало да си угодиш на душичката Hug
Миленка хайде днес да ти е по спорен ден
Лек и слънчевн ден smile3525

# 218
Добро утро!

То обед стана докато напиша!
Миленче да се пазиш мила!А това с Табаната много сладко, говори ли повече арабски сега Дима!
А миме ти ме свърши!Все си мисля като дойдете в бг как се сдържате да не ядететук колбаси!Това е единственото без което не мога, и не съм сигурн телешките суджуци колко са телешки!
Ох дано това е комар, баща му е така алергичен!днес го почистих с лайка, и няма никакви други пъпки, амато си е направо пъпчища!
Преди малко се събудии каква радост на кучето, нали всене му давам да го пипа и даржа кучето настрана!днес го оставих, как го дарпаше и а му казвам -бау-бау и той повтаря и се смее, а кучето горкото не мръдваше!А Сами все носа му искаше да пипне,като на мечовците бъркапо очите и бута носа  си мисли че и кучето е играчка!
Дтти ако могат да издържат децата толкова е ок, а и аз си мисля че има доста почивки, аз съм пътувала 16 ч до кушадасъ и не беше изморително, напротив като екскурзия беше а и бяхмепо 1 човек на 2 седалки-може би късмет!и автобуса беше супер, некато тези междуградките,д----то ми става на питка!
Ох дългичко стана -извинявайте!
докато го напиша и 2 нови отговора, колко съм отнесена, и кафето вече е сложено
хаиде лек ден от мен!

# 219
Здравейте !

Хайде роднините бързо да се припознават ! Ей, много хора в Ямбол и все хубави   bouquet

Креми, в колбасите - телешките, ако се зачетеш в състава, има винаги свинско месо  Thinking А пъпчиците сигурно са от комар. Забелязала съм, че когато не им е съвсем сезона хапят много люто  #Cussing out

Миленче, добре, че си се отървала леко  Crazy Вие ще идвате ли насам или се отказахте ?

Миме, разсмя ме с тия твои щения  hahaha Особено реакцията на Бутти  Joy Да заколя ли прасето ? Майтап ! Сега тук се продава агнешко, но се надпреварват по скъпотия. Аз, като вегетарианец сам добре, но за мъжете трябва грижа !

Ноя, Ели  Hug големи сте скици ! Давайте адресите, да политат козунаците !   chef Ако разчитате на мен, обаче, има риск, защото тази година за пръв път ще се пробвам. Купих си "Панетоне" онзи ден и приятно се изненадах - точно, кото козунак, но с доста стафиди и портоколови корички , добре че не беше много...

Чао и лек ден !

# 220
  • O.A.E./ Пазарджик
във България за ядене нищо не е сигурно. не че не сме прегрешавали без да искаме.....
като карах диетата на Търман, нали все пилешко та си купувах замразени пилешки кюфтета. какво беше учудването ми, когато прочетох , че има добавена сланина #Cussing out #Cussing out #Cussing out. замразени пилешки филета със сол.... все такива неща.
аз за колбасите си чета и гледам да е 100% телешко. колко е само Господ знае....
за това като си ходим си поръчвам да ми колят- миналия път агне, за Нова година пуйка. така поне знам какво ям. риба много обичам  Mr. Green
Креми, и мойта майка много ми се чуди като ме знае, че преди одирах кожата на прасето и сурово месо ядех Twisted Evil, а сега не ям вече толкова години....

# 221
Ох и аз гледам да е 100%телешко и пилешко всякакво!точно това ми е пробема за тукашните ясли!все кюфтенца всос има в менюто!
А и в къщи доста свинско преди се ядеше, майка ми беше главен счетоводител на един свинекомплекс и им се полагаше по доста месо на месец и колбаси и кво ли не!
А Сами от онзи ден му дадох маслини и нищо друго сега не иска освен маслини-е аз взимам безсолни!но не иска да яде!и само се лигави, маже все по плота яде пюре,плюе го,вземаго от брадата си и го маже!опасен е!
А сега пък му обух едни терлички с жабчетя отгоре и като върви дрункат, ей голямо дупене беше да ги хваща!

# 222
здравейте,за автобусите взимаме за всеки отделни седалки,не е много уморително,миналото лято за даяна си бях взела столчето за кола,и тя не ми създаваше никакви проблеми.
за месото когато сме в бг взимаме пилешки колбаси на градус имат салами и кремвирши от 100% пилешко а има и смес,освен това има и ст.загорска фирма която също произвежда 100% пилешко,освен това на фирмата сами има 100%телешка каима,или купуваме телешко и го мелим в къщи  chef

# 223
Сноу, а бе, жена, ще ме убиеш с този аватар  Shocked! амчи хората ( особено аз Embarassed) да отслабват се мъчат, а ти шоколад ни тикаш пред очите ! Ама айде ще съм по-мека,че сме били от една партия - на веджитата  Mr. Green Не мога нищо да прочета Sad - очичките ми все в шоколадаааа  Cry

# 224
Ха, аз ли съм първата с кафето?
Айде пак от мен

Добро утро и лек ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт