Ще имам близнаци! Тема с продължение 41

• 19 075
  • 452
  •   1
Отговори
# 450
Стягането , обикновено са контракции . Отидете на преглед да ви изпишат магнезий или нещо по силно, ако е нужно. Успех и доносени бебета пожелавам!

# 451
Вероятно са контракции. Аз съм в 28г.с и си карам така горе долу от 12г.с. Говорете с АГ ако е удачно да ви вдигне дозата на магнезия. Дано да помогне и да спрат.
Здравейте момичета, бременна съм с близначета и в момента съм в 11г.с. От днес усещам нещо тип “стягане” на корема, трябва ли да се притеснявам? На някоя от вас случвало ли ѝ се🤷♀

# 452
Минахте ли на лекар? Какво каза?
Следете шийката, моя лекар на жк не я следеше и добре ,че беше др Патрикова на феталната , тя я следеше и откри скъсена шийка , при мен се получи от месец стягания/ контракции. Отделно беше толкова мека ,че се отваряше и се  виждаха на бебетата главите при преглед с вагинален ехограф. Та при бременност с близнаци си е задължително преглед на шийката веднъж месечно поне.

Здравейте момичета, бременна съм с близначета и в момента съм в 11г.с. От днес усещам нещо тип “стягане” на корема, трябва ли да се притеснявам? На някоя от вас случвало ли ѝ се🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт