💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 385
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • на село
Абе все едно задачи от висша математика решават Joy

Аз да си призная не знам моя мъж колко карти има Blush
Но пък това за секса много ме учуди- млади хора...

# 271
Излагат се всички, излагат! Особено тази учителка, как ли спира хронометъра и смята колко им трябва до следващата категория 🙄

А тази Варненка, крокодилските си сълзи без да пусне не може, какво толкова се тръшка, игра е все пак!

Хасковлията ме издразни, а в началото толкова им симпатизирах, Коци му обяснява той като коза мята глава, действие нула!

# 272
  • Асеновград
Да това пак не беше ок въпрос за мен, от къде на къде цяла Бг ще знаят колко му е заплатата на мъжа ми. Не че нещо ама и майка му и баща му не знаят, та Пенка и Станка да знаят... Ей заради тия въпроси и в двете игри никога не бих се записала за участие...

# 273
  • София
Дори някоя да реши правилно формулата, то ще е объркала или броят на картите му или стъклата на автомобила Laughing Май всички ще са тотал щета..

# 274
  • София
Задачите и да знаеш колко пластики/карти има - са едно, ама да не можеш да смяташ с до 30-40, си е от малък та за цял живот.
Не ме изненадва, че и тази година има немалко прости хора в предаването. Някъде е смешно, другаде - си е направо тъжно. Но да са живи и здрави - и за тях си като двойки; и за зрителите - да ни веселят.

# 275
Цеци и Гери са моите хора. Големи сладури. Цецко ме разсмива всеки път. А Герчо е голям симпатяга и толкова организиран, изпълнителен и обичлив. Тази дудка неговата е късметлийка. 😁

# 276
Ивелина едва се подава над екрана на синхроните след играта Joy

# 277
  • София
Е затова трябва да се внимава в часовете по математика - не, че нещо друго ще се запомни, но поне, че умножение и деление са приоритетни операции, някак си може и да се запамети в главата. Думи нямам.

# 278
И на мен много дълго ми идва да гледам 2 игри в един ден. Омръзва.

# 279
Сега да не им дадат и тази игра...
Еее не това вече е... Е как може, и двете игри им ги дадоха. Rage Първо място! Иначе май щяха да са на дъното.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 23:20 от Liashka

# 280
  • София
Без да искат 2 двойки си взеха залога, на късмет..

# 281
Разведените са много симпатични, а мъжа малко ми прилича на блатечки

Най-дразнеща за мен е стела , защото много високо мнение и критерии, а накрая опаа

# 282
Този сезон продукцията ще бута Ивелина и Герман. И в двете игри ги побутнаха днес.

# 283
Еми , ако остане такава елиминацията предпочитам Митко и Ирина да си ходят

# 284
Мили мои,мои мили, Гечи, wtf? И на мен ми идва в повече толкова дълъг епизод. Най-неприятни са ми Стела и ДаниЕл.

Общи условия

Активация на акаунт