💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 360
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
И аз забелязах за Ивелина и Герман, както и как Герман нещо се шегуваше с Мария по време на играта.

Започват да ми стават антипатични поради тази причина.

# 286
Мария определено го гледа с удоволствие Герчо и явно ще ѝ е любимец. Емо как си е имал винаги фаворити и къде съзнателно или не е помагал.

# 287
Имам проблем с гласуването в Нова, приложението ми дава - "грешка в гласуването" 😂

# 288
Ивелина определено не е 58 кг

# 289
  • София
При мен няма проблем с гласуването, сега пробвах..

# 290
Ивелина определено не е 58 кг
Със сигурност и аз не вярвам да е само 58кг
Това е от въпросите,  които предварително са си ги коментирали в къщи...цифра на кг, като за пред хората, така да се каже.

# 291
Според мен може и на 58 да е, зависи колко е висока. В представянето Герман каза, че когато я е видял за пръв път, му се е видяла много ниска. Ако е около 1,50 м, може и да е на 58 кг

# 292
Възможно е, аз съм колкото нея висока и на кг 😁и съм дупеста😂

# 293
Много претупан епизод , с иначе горе-долу интересни и забавни игри . Съвсем спокойно можеше това да са два епизода по два часа от 20.00 до 22.00 с включени даже и реклами. Много по-плавно и адекватно за мен е това като график на предаването , НО ...
Изрязали залозите на мъжете, малко от играта на жените и ето сглобихме един епизод , за да надцакаме конкуренцията. Очаквам следващата седмица да има три епизода, личи си ,че са планирали толкова , обаче няма как да стане от тази седмица ,защото в събота трябва да излъчат преди Капките благотворителния концерт.
БТВ ги надцакаха  като поставиха "Живот на кантар" след като вече беше обявено , че "Един за друг" започва на 20 февруари.  Така Нова ги измести с една седмица напред и се оказа, че когато трябва да имат два епизода  ( заради заетата събота от Капките) би трябвало вече да вървят с график 3 епизода на седмица (четвъртък, петък и събота). Слаб ход, за мен . Ако имаш силно предаване , просто знаеш , че ще смажеш конкуренцията. Не се надцакваш като в детската градина. Така само показваш, че не вярваш в продукцията , която предлагаш на зрителите.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 00:27 от Millito_GD

# 294
  • Sofia
И на мен този двоен епизод ми дойде в повече, да не споменавам за двете абсолютно подарени победи на Германови. Тя смятала грешно, той смятал грешно и накрая грешката е вярна - Взехте си залога! С играчката зад коша в първата игра - същата работа! Прекалено явно и много дразнещо, което  автоматично ме кара да недолюбвам лондончани. Как пък не се научиха от продукцията за шест сезона?!

# 295
  • На брега на реката
Герман ми е любимец, засега. Много свеж, симпатичен и весел. Жена му, не ми допада. Мисля, че лъжат за килата. С тази залепена коса на темето, хич не ѝ ходи и даже сякаш я "сплесква" повече. Постижението ѝ, че отишла сама в Англия на 14 години. Ами, браво, ама ако се е научила само да тръска дупе, май е загубено време.

Радо ми харесва донякъде, но жена му ми идва в повече с лиготиите. Не мога да се отърва от чувството, че са влезли в предаването, за да скрепят връзката.

Стела снощи не ме издразни, а ми стана мъчно за нея. Във визитката не ми хареса и ожалих Даниел, ама да не се окаже обратното.

И на мен ми дойдоха в повече две в едно. Започнах да губя интерес и ми се доспа. Гледах ги, ама през дрямки.

# 296
Как се казва на Герман матрьошката?
Та, за нея - няма шанс това "дупенце" да е 58 кг, косата й е като превтасало тесто и нечестно им дадоха победата, защото му дадоха шанс да повтори отговора на момента, за рожденният ден на баща й, без да преминават "към следващият", както направиха останалите, до сега. Те ли са новите "нарочени" победители? Изпуснала ли съм нещо...?! 🤔 ако са те, и изобщо ако от сега се знае, да изключвам тв, че времето мога и по по-приятен начин да си пилея.

# 297
  • Варна
Хахахахаха, на Герман матрьошката се казва Ивелина 🤣🤣🤣🤣🤣

# 298
Герман и Ивелина показаха, че се познават. За мен победата им беше заслужена, въпреки повтарянето на въпроса. Стори ми се не ок за забравена една (скрита) играчка да не си взимат залозите двойките, при това с познати повече въпроси от необходимото.

# 299
  • София
И аз се издразних на побутването на Герман и Ивелина. Малко нагласена победа. Явно ще ги гледаме до край, ако все ги побутват като Явор и Виктория.
Иначе аз харесах Ники и Цецо, както и Марияна и Боби. Издразни ме Рада като викна на мъжа си "млъкни бе".

Общи условия

Активация на акаунт