💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 346
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Много отдавна бе,е ТВ 7. Не беше нещо интересно, канеха много хора, включително и мен няколко пъти във връзка с професията ми. Включително астролози, екстрасенси, психолози

# 496
Аз пак се наместих да гледам 😀
Много съм зле 😁

# 497
Даже не знам какво е Тв7...
Предполагам, че се шегуваш

# 498
  • на село
Е ТВ 7 не фалира ли покрай фалита на КТБ, някъде 2014- 2015г, ако не бъркам, ако авторката е  около 20- те  си години едва ли я помни Joy
Макар, че дъщеря ми е родена 2004 и сме гледали двете- Дървото на живота и Страсти в Тоскана по тази тв, но не знам дали знае по коя телевизия е било Blush

# 499
А колко подрастващи гледаха Къртицата и Музикални академия...

# 500
Ами не гледам всичко, хора! Може и да съм я виждала тази телевизия, но не си запълвам свободните файлове с такава информация за дълго. Но със сигурност нищо не съм гледала там. Може операторът, който съм ползвала когато я е имало, да не я е предлагал.

# 501
Много отдавна бе,е ТВ 7. Не беше нещо интересно, канеха много хора, включително и мен няколко пъти във връзка с професията ми. Включително астролози, екстрасенси, психолози
Къртицата го даваха там.

# 502
Леле, ами... не съм гледала нито една Къртица... Laughing

# 503
Може операторът, който съм ползвала когато я е имало, да не я е предлагал.
Няма такава опция.
Скрит текст:
ТВ7 беше на четвърто място по гледаемост след БТВ, НОВА, БНТ1, особено в периода 2010-2014. Неофициално се водиха като трета частна национална телевизия, защото получиха ефирен лиценз за почти всички областни градове. Излъчваха скъпи филми и сериали, риалити формати, NBA, италианско калчо, "Междинна станция" правеха Музикална Академия, Къртицата, Българи на три морета, Терминал 7 (с Ирина Тенчева, Катето Евро и т.н.), готварски: Какво ви забърка Лео (с Лео Бианки), Гурме с Андре (с Андре Токев), много добра картина, перфектни шапки и заставки, просто си личеше, че се изливат много пари в тази телевизия. Е... по някое време балонът се спука и... останалото го знаем.

# 504
И аз не съм я гледала тази телевизия, нито изброените предавания. Чувала съм за тях, както и за телевизията, но не съм гледала. Не виждам нищо странно и нечувано, не мога да гледам едновременно пет телевизии. И сега гледам определени канали и определени филми и предавания. Останалите не ме вълнуват и не се интересувам какво дават по тях. Достатъчно ме зомбират и тези, които гледам.

# 505
Врътнах да видя в коя тема съм влязла... 5 страници за несъществуващата ТВ7 и нищо за "Един за друг" Grinning
Явно паузата между епизодите е много дълга....

# 506
Наистина е дълга и съвсем очаквано, човек може да загуби интерес докато дойде следващия.......

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 15:23 от Белушани

# 507
  • До морето
Аз не можах да гледам епизодите миналата седмица, но ви изчетох тук. Сега пуснах по малко от двата епизода - не са ми интересни, ама грам. Някак всички са ми едни и същи, само възрастните и туърк двойката ми се отличават. А и този Алек от Фермата, който ми се струва страшен агресор, жена му като нищо от време на време да яде бой.
С 2 думи - слаб им е кастът, а 3 часовите епизоди 2 пъти седмично са хем скучни и отегчителни, хем недостатъчни 🙄

# 508
На мен най- анти от мъжете са ми Алек сълзата и Христо. Незнам обаче кой ще поведе първото място в моят анти класация Grinning
И двамата са ми като сърдити чичаци, неудовлетворени от живота. Айде на единия баш си му приляга жената, визирам Моника, но на другия Джулия някак не заслужава подобно дърво, тя и сама го определи като такъв.

Довечера знае ли се каква ще е играта?

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 14:23 от Nona M.

# 509
Паузата е огромна, мъжа и аз забравихме двойките, помня само възрастните и Герман..
Епизодите са много дълги и мъжка и женска игра в един епизод, следващия пълнежа е “градене на стратегии”…

Общи условия

Активация на акаунт