💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 329
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
С 2 думи - слаб им е кастът, а 3 часовите епизоди 2 пъти седмично са хем скучни и отегчителни, хем недостатъчни 🙄
Това беше само за предните две седмици, от тази ще е 3 пъти седмично по 2 часа. Или поне така го дават по програма.

Чичо Митко добре я нареди Стела. Обаче е съвсем прав. Наистина се държи ужасно с Даниел това момиче, не знам на какво отгоре - нито е умна, нито е начетена, нито блести с нещо. Даже напротив - доста е семпла и глупава, но самочувствието е като за трима.
И аз мисля, че Герман е причината двойката да печели симпатиите на зрителите. Ивелина не е показала нищо хубаво до момента.

# 526
И в събота ли ще има епизод?

# 527
Яд ме е че чичо Митко не взе играта.

# 528
Аз ли не разбрах нещо, но и двамата сбъркаха и понеже решиха да отворят първо на Митко кубовете, и Валери стана победител? Ако бяха отворили неговите първо и той щеше да падне.

# 529
Гледам със закъснения, обаче Алек ми става все по-противен с изказванията си спрямо жените. Не знам как Моника живее с него и какъв е бил във Фермата, но тук ми е неприятен.

# 530
  • София
Радо не ми харесва вече. Агресивен, не може да губи. Контролиращ и заплашва повече да бъде. Не знам каква зодия е, но е кофти мъж. Поне за мен.

# 531
Радо е много агресивен. Горко на жената.

# 532
Радо е противен емоционален, ако не и повече, насилник.
Жена му да бяга с 200…

# 533
  • София
И тя е дразнеща, но той прекали.

# 534
Тия ми скъсаха нервити, чуек!

# 535
Аз ли не разбрах нещо, но и двамата сбъркаха и понеже решиха да отворят първо на Митко кубовете, и Валери стана победител? Ако бяха отворили неговите първо и той щеше да падне.
Отварят първо на двойката с по малко пари в генералното класиране.

# 536
Гледам със закъснение, но ако пия на всяко споменаване на Христос.. щях да съм под масата.

# 537
Та кой командва при Радо и Никол?

Христо мисли ли изобщо по въпросите?- само натиска бутона.

# 538
Та кой командва при Радо и Никол?
Не питай... Laughing

# 539
Тези като се знаят колко са бурни в емоциите, защо са решили да се показват пред цяла България. И двамата са ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт