💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 291
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
При Радо и Никол, определено Никол е по-агресивната. Радо го виждам като жертва направо. Проста, пищяща, и любимото ми оправдание, аз съм емоционална.
ü

Да и аз съм на това мнение. Добре ли чух че Радо носи GPS с себеси? Боже това е вече плашещ контрол.

За какво го носи?

# 586
Да не се загуби😂

# 587
  • София, България
Аз това за GPS-а не го разбрах... истински GPS Ли беше? На мен ми заприлича просто на пръстен, сложен на ланец.

# 588
Може да е смарт пръстен с приложение.

# 589
Според мен имаше предвид халка

# 590
  • София, България
И аз мисля, че беше по-скоро като някаква тяхна си "закачка" това, а всъщност имаше предвид пръстена.

# 591
За Стела да кажа нещо - и мен ме дразни много и я намирам за извънредно посредствена и незабележима. Въпреки това, смятам, че Митко вече прекалява с това да я изкарва някакъв Сатана, а Даниел - жертва. Това ще го гледат роднините на момчето навън и може наистина да започнат да настройват Даниел, че е много под чехъл. А аз не мисля, че той има много други идеи за живота си, освен да слуша нея, колкото и глупава да е. Ще кажеш, че отношенията в другите двойки са нещо за пример и само при Стела и Даниел нещата куцат...
Абсолютно да! Митко малко като свадлива свекърва - каквото и да направи Стела, ужас е, не защото е ужасно, а защото Стела го е направила. Не е с акъл на мозъчен хирург, очевидно, ама и не е такава чума чак пък! То от толкова съскане от него по неин адрес, чак да почне човек да я гледа с други очи.

# 592
Настигнах ви - всичко сте казали.😂😂😂
За мен остава мнението,че след вчерашната игра видях колко много двойки разполагат с беден речник . Не знаят значението на много думи и това е една от причините да не разберат въпрос,да не могат да се аргументират за решенията си. Предпочитат да се наложат с крясъци и сръдни.

За сега и аз съм категорично за ромската двойка. Изпъкват на фона на останалите. Всъщност ,наистина ли са роми?

# 593
Да, какво беше това с GPS -a, аз бях направо WTF?
Следят ли се, тя ли го следи, каква е тази лудост?

# 594
  • Be realistic - plan for a miracle.
Наистина са роми, да. Той изцяло, тя смесен произход.

# 595
Кой ли велик ум измисли тази игра?! Гнусна работа да си изпочупят ноктите и с точно с бели потници хубаво да се вижда мръсотията. И после прегръдки с голия мъж и него хубаво да го омажеш.. Много интересно, няма що!

# 596
  • София
Гадно е мъжете да стоят толкова време в ледена вода, а за жените не ми се коментира.
Тази Стела защо така си криви устата когато говори?

# 597
Не знам, но явно е женомразец този мислител на игри. За мъжете- въпроси, а жените хамали.

# 598
Ирина я видях да тича към Митко не по гредата. като цяло ми се струва доста хитричка мишка, манипулаторка е.
Даниел е типичен пример за отнесен от вихъра. Стела, че е змиичка, змиичка е, обаче с такъв мъж трудно се живее.
Алек ми прилича на солиста на Алфавил на младини.
Коалициите все още не ги схващам кой с кого, но защото в момента не съм особено съсредоточена.

Оффф, тая Никол само се кара с Радо, докато го ядоса яката и той става зъл.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 21:25 от Janelle

# 599
  • До морето
Честно ви казвам нищо не ми се набива на очи в тези епизоди така, както лъщящото лице на пишман инфлуенсърката. Направо имам чувството, че я поливат с олио преди да я снимат.

Общи условия

Активация на акаунт