💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 284
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Тая лудата пак яхна метлата! 👹 Боже, защо говори толкова идиотски диалект?!

# 601
Да, какво беше това с GPS -a, аз бях направо WTF?
Следят ли се, тя ли го следи, каква е тази лудост?

Ромите никак не са глупави, само са мързеливи. Разбира се има блестящи изключения и ние в момента гледаме две от тях. Ромската двойка много ме кефи.

# 602
Е, много напрягаща тая. Реших да вечерям с това шоу. Приседна ми. Няма изобщо да ди ги причинявам.

# 603
  • София
На този Алек ми идва да му шибна един як шамар. Как крещи на Моника не е истина. Отвратителен човек.

# 604
Аз няколко от жените не мога да ги различа една от друга, та за това и не мога да се ориентирам в коалициите.

# 605
Аз съм от Варна и никой в обкръжението ми не говори така. За мъж по бих го преглътнала, но жена.....че и деца възпитава. Грозно ми е

# 606
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Като ви чета, се радвам, че изпуснах по-голямата част от играта и не съм чула крясъците.
Направи ми много приятно впечатление, че са си взели поука за предимствата. Миналата година много мрънкахме /с пълно право/ за това, че предимствата се обявяваха какви ще бъдат, едва след като се разбере коя двойка печели. Нямаше никаква прозрачност и беше нормално да си мислим, че така е много силно вероятно да се нагласят според зависи. Сега има жребий, което е похвално.

# 607
Гледам, и се възхищавам, колко чиста и чувствена е любовта между Мария и Коци от с. Белозем. Специално проверих имената на участниците, защото още не ги зная. Възхищавам им се, напълниха ми душата, страхотна двойка са!
Приятно съм изненадана от Ирина, на тази възраст да пренесе почти 22кг!! Поздравления!
Изключително точен анализ, преценка и мнения изказва Митко!
А на тази снимка, бях стаписана, защото в първият момент изглежда сякаш са 2 жени 🫣

# 608
Алек е груб и подвиква на жена си, но и Христо не му отстъпва. От жените по-голяма грубиянка от Никол няма.
Липсват ми игрите - тичането в мола, облечени в пижами оправят леглото, мъжете с костюми на животни и на някакво трасе бяха и тн.

# 609
Ирина ако наистина е на 66 г., 100% си е правила лицето и в този смисъл на първата игра с бебето послъгаха, че отделят само 100 лв. на месец за козметични процедури.

# 610
  • Sofia
Ирина е голяма лукава хитруша! Омотала е в мрежите си чичо Митко и сега си живее живота! Не харесвам такива хора, хем беззащитни, хем мнооого лукави и инфантилни, а накрая с усмивка ти забиват ножа в гърба, ако не им вървиш по свирката! Алек и Моника, Ивелина и Герман са ми новите Плиткови и вече бившето семейство Зайн. Чак плашещо еднакви и също толкова противни!

# 611
Тази година не мога да им хвана още коалициЙте Joy
Явно толкова сериозно гледам Sob

# 612
E за да го проследява жена му.  Той е моряк, джитка по света и тя следи кога кръшка Grinning А всички знаем, че моряци, пилоти, стюардеси и т.н.  водят интересен живот извън родината, хахаха.

# 613
А всички знаем, че моряци, пилоти, стюардеси и т.н.  водят интересен живот извън родината, хахаха.
Оу, а жените (мъжете им) им ги чакат в манастир докато те са на рейс...

# 614
  • Варна
Божкей, какво още може да ме учуди на тоя свят? Божкей. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт