💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 246
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
А на мен все по-непоносима ми става Рада. Залепила се е като ваденка за нейничкия и го гледа с влажен поглед
То обожание, то чудо! И с тази вечно отворена уста очаквам всеки момент, като истинска акула да изкара и третия ред зъби! Много неприятна и шумна жена.

# 676
Играта "Париж" не можеха ли да я направят един по един, а не по три двойки?

# 677
Харесаха ми Ирина и Митко, жалко, че отпаднаха. Но няма как.. един по един ще изпопадат като круши.
Мрънкалото Стела не млъкна по време на играта.
Здравко пее, всички слушат внимателно хубавата песен
Той пя като пълен чалгар, съжалявам, че го казвам. Народна песен да я пееш с това чалгарско къдрене на всеки тон, беше ужасно. Йовано, Йованке не се пее така. Изобщо не ми хареса.  Иначе като човек е симпатичен и изглежда добър, неконфликтен и внимателен към жена си.

# 678
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
diziler, написала съм, че песента е хубава, не съм коментирала как я е изпълнил Здравко. Има хубав глас човекът, това не може да му се отрече. Как изпя "Йовано, Йованке" е отделен въпрос.

И аз не харесвам голяма част от участниците. Любимци още нямам. То има повече неприятни хора, отколкото приятни. И както обикновено най-често се случва да симпатизирам на единия от двойката, а на другия - не.
Към момента харесвам Боби и Марияна, Герман, Коци и Мария и донякъде Залия, Деян и Здравко. Валери в този епизод се показа в по-различна светлина и може би ще се окаже не такъв сухар, за какъвто го мислех. За Даниел ми е жал.

# 679
 Ужасно беше изпълнението на Здравко, не го знам с какво и къде е известен, но не си направи добра реклама поне с тази песен.

# 680
Хм, ако сте слушали версията на Слави Трифонов ( чиято версия няма общо с народната  музика) е ясно, че  не знаете как звучи изпълнена тази песен. И само да вметна, че народната музика е известна с многото си "извивки",  и това няма общо с чалгата( по точно последния жанр взаимства).
Не съм фен на Здравко, но като народен певец се справя много добре.

# 681
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз като повечето от вас ми харесват засега, Здравко и жена(тя по-малко), Мариянка и Боби, Коци и Мария.
Ивелина и Герман, имаха шанс да са любимци, но много лошо стъпиха накриво с тази коалиция от неприятни двойки.
Определено не са от Варна тези невъзпитани хора, то говор, то държание, абсурдно е да са варненци.
Ирина и Митко също живеят там, ама има един балкан разлика между двете двойки.

# 682
Здравко е много добър народен певец. Не знам на концерти с народна музика дали сте ходили, подобни са изпълненията. Слави Трифонов я пее равна, защото просто не може да пее. Той пее в един тон, толкова.

На мен май фаворити ще са ми Марияна и Боби. Има синхрон при тях и са едни усмихнати.

Много шумни хора има, много конфликтни. За Радо и Никол се мислех, ако той живее с нея постоянно, няма да издържи. Направо си почива като тръгне на рейс.

# 683
  • Sofia
Младите варненци са шумни, несъобразителни, и до голяма степен невъзпитани, особено жената. Направо са огън и жупел, и имат още много "хляб да ядат", докато разберат как трябва да се държат. Затова не могат да се сравняват с чичо Митко и Ирина, които най-малкото са поживели повечко и са понаучили това-онова от живота. Забелязах, че Ирина се старае да говори правилно (тръгна да казва така любимото ми преценЯ), но се усети и поправи веднага. 😃 На мен друго ми направи впечатление, какви са тези млади хора на по 20+ години, а нямат никакъв живец!? Ники, Цецо, Залия, Деян, Красимира също, въпреки че тя е на 32 са някак мудни, флегматични и ужасно вяли и заспали! Не знам на беден речник ли се дължи, но направо е мъка, докато си съберат мисълта и формулират едно просто изречение! Кога, ако не в тези си години ще бъдат дейни и активни? Представям си каква още по-голяма мъка ще е, когато станат на годините на Чичо Митко и Ирина!

# 684
А аз се впечатлих как Ивелина изобщо не може да туърква.

Да не кажете, че просто искам да хейтя - в момента се уча на това изкуство и съм изгледала не знам колко обучаващи клипчета в интернет Joy

# 685
  • На брега на реката
Телесила, не искам да те обидя, но за мен "туърк" не изкуство. До колкото знам е произлязло от африкански племена и е изопачено в днешни дни до "танц" предимно със сексуално провокативна насоченост.
За мен, изкуството е стил и красота предимно, а не тръскане на задник.
Но..., аз съм на 50+ и вероятно не го разбирам!

# 686
Залия и Никол са певици, не чух един тон от тях, само Здравко чухме и видяхме. Разбрахме, че е НАРОДЕН певец, ама не съм си пуснала Планета фолк или Тянков ТВ. Разбирам, че е залязващ и се опитва всячески да го знаят повече от 15 човека от родата му, но все пак..

# 687
Е как Никол пя вчера.Здравко го виждам и чувам за пръв път.Има гейски вайб определено(негова си работа),но ми е симпатичен,незлоблив и много ми харесва с Рада как се забавляват и смеят от сърце.Тя ми е по несимпатична,но той да си я харесва.Пее си човека не е уау ,но във всеки случай има глас.

# 688
Никол пя няколко пъти вече.
И като ги споменаваме, да кажа, че тя нещо не ми е на център. От възрастта или от друго, но нещо не е наред там.

# 689
Бубoлина, не ме обиждаш, написах "изкуство" с лека ирония Smirk

Общи условия

Активация на акаунт