💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 246
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
И аз това се питам. Туърк… велика глупост. Никога не бих правил такова нещо, нито ми е приятно да гледам друг човек да го прави.

# 706
  • На брега на реката
Е, а де, ама Ивелина се гордее с постижението си.
Може да съм старомодна, но ако моето дете е било в чужбина и за 10 г се е научило само да си тресе дирника, щях да се срамувам.

# 707
Е, а де, ама Ивелина се гордее с постижението си.
Може да съм старомодна, но ако моето дете е било в чужбина и за 10 г се е научило само да си тресе дирника, щях да се срамувам.
На пресни 25 съм (навършени вчера). Аз съм за песни, танци, забави, кръвта им кипи, в изолационна среда са плюс и е нормално да се развличат, но това тресене на дупе.. Ми не е от възрастта и за мен е неприемливо. Все едно танци на пилон.. уважавам жените, които ходят на пол денс, без да са с кофти професия, защото мускулатурата, която се изисква там е невероятна, но все пак. Ивчето не блесва ни с интелект, ни с танци, единствено мъжа ѝ е симпатяга.

# 708
И аз съм на същото мнение за туърк-а, да не говорим че и панталона й прозираше и всичко се виждаше.
За вкъщи пред мъжа й, ако иска и гола да се тресе, ама аз като зритале не искам да й гледам д-то.
Ама девойката си има самочувствие и увереност, за което шапка й свалям, завиждам на такива хора.
Ние тук я коментираме, ама тя си живее живота, забавлява се и не й дреме колко см е висока или колко кг.

# 709
Като чуя туърк винаги имам асоциация с един епизод от вип брадър, където Ваня Червенкова и Соня котюклиева им възложиха да туиркват. (ако не се пише така-извинете)
Беше смешно,но също и толкова пошло.
Та тук макар и с млади хора, ще е добре да ни го спестяват монтажистите.

# 710
Ами заслужено си тръгнаха Ирина и Митко! Слаби са в игрите, а тя прави необмислени залози. Някой каза, че Ирина изглеждала добре. Ами като са ти големи децата, нямаш ангажименти по тях, имаш цялото време за мъжа до теб и да обикаляш света, как няма да изглеждаш добре?

Залия ми прилича на Джулиана Гани. Само, че по-малката и естествена нейна версия. Същия провлачено-усмихнат начин на говорене.

Едва изтраях Стела. Исках да “счупА тоз тИливизор”. Адски дразнещо същество!

# 711
Гледам сега на запис, в началото съм още.

Мило и трогателно беше как Радо се разчувства, когато видя дъщеричката си на записа! Стана ми тъжно и гадно, защото просефията на нашият татко е такава. Помислих си, колко ли гадно му е било всеки път, да се надяваме на добра видео връзка на сателитният интернет, при всеки повод, всеки празник, Коледа, Нова Година, Великден.... всеки празник, когато семейството ни не е било в пълната си цялост. Тежко. Много тежко за душата. Работата на кораб е кървав труд. Всяка работа е такава, работа, и не е лесна, но да си на работното си място денонощно и да няма ден, да няма нощ... не е изобщо лесно. Повярвайте ми. И от опит го казвам. Гордейте се с мъжете си, всички вие, жени, на това работещи, Мъже! ❤️

И сега нещо в мой стил.. 🤭 - много дразнещо това ихкане и юхкане на Емо Чолаков!!! Краси и съпруга, бяга в пъти по-приятни. Емо с това превъзбудено преиграване ми е твърде инфантилен. Това не е предаване на детски аниматори, а за Флюбениии 😂

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 09:31 от КремонаЛиза

# 712
Кремона, сложих ти лайк само за първата част. За втория абзац имаш 16 минуса 🤣 Моля те, само не Краси и Стаси, не и това наказание. Не знам как този пролет сезон не са се намърдали в някое предаване.

# 713
Ооо Краси Радков, не, не, не и пак не. Твърдо ЗА Емо Чолаков. (За жените: все ми е едно Игнатова или жената на Краси Радков). Иначе ме дразни и мен това “юхуууу” на всяко влизане в хола . Трябва да влиза като шеф Ангелов, с шут на вратата и половината вътре да подскачат от стрес Grinning

# 714
Кремона, сложих ти лайк само за първата част. За втория абзац имаш 16 минуса 🤣 Моля те, само не Краси и Стаси, не и това наказание. Не знам как този пролет сезон не са се намърдали в някое предаване.
Добре! Връщам си думите/буквите назад! 🤭  вероятно имаш право. Аз не помня някога да съм гледала реводно и на време. Може гледайки отгоре, отгоре, да съм изпуснала нещо 🫣🤭
Дизи, готвачът Ангелов е в другата крайност! 😂

# 715
Още не съм им научила имената на всички, срам.
Мария и Коци са ми любимци, заедно с ромското семейство - големи сладури. Също Рада и Здравко имат свежи реакции на моменти, симпатични са ми. Рада изглежда поне 10 години отгоре на реалната си възраст. Цецо и певицата са ми сладки. Симпатизирах и на семейството с трите деца, които излязоха първи, имаше какво да покажат, но определено не се вписаха в масата. Варненските скандалджии са ми много смешни, на моменти досадни и понякога прекалени, но съм сигурна че ще ги държат дълго - интересни са на публиката. Алекс не го познавам от предишни реалити програми, тук ги виждам като неприятно семейство. Таргариените са ми ту така, ту иначе, да видим как ще се развият като образи. Останалите са ми по-скоро несимпатични, начело с инфлуенсърката. Натъртването на религиозните истории от продукцията е кофти, дано престанат.

# 716
Още не съм им научила имената на всички, срам.
Споко, и аз не ги знам.  Просто не помня имена. Имам силна визуална памет, но не и на имена. Много хора са така. Запознаваш се с няколко души, ръкостискаш се тях, а след 1 минута не помниш нито едно име Grinning
Скрит текст:
В темата "90 дни до сватбата" е голямо шоу, винаги го карам на "онази бразилката", "оня тунизиеца", "жената на индиеца" Grinning То една двойка ли е да се помни, две ли са... Безкраен празник. В Игри на волята 50 участници имаше в последния сезон, в Островът на стоте гривни 33 участници, после в Брадъра, а сега Хелса, Ергена, Един за друг... последният да затвори вратата, трицифрено число имена трябва да помня.

# 717
То някой като каже “Виктория” и се чудя от кое предаване беше, от кой сезон. Направо трябва със снимки да се коментира.

# 718
. Натъртването на религиозните истории от продукцията е кофти, дано престанат.

Аз пък не мисля така. Това е прекрасен пример и насърчение за всички обезверени и объркани хора.
Искам да  гледам вярващи, успешни, интелигентни и забавни хора. Такива от които има какво да се научи, отколкото крясъци, обиди, клюки и интриги и спелтни.
Обществото ни е пропито от грях, децата ни имат нужда да виждат повече вярващи двойки  като Краси и Валери.

# 719
Зависи. Ако не всички са от същата религия, вече става натрапчиво и неприятно. Никой не е длъжен да вменява на другия какво да прави и казва преди вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт