💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 230
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Никой не е длъжен и да слуша проповеди на вечеря сред малко познати хора. Малко се прекалява този сезон с това.  Всеки има право на избор, а и вярата е много интимно усещане.

# 721
Мислите ли, че ще вкарат нова двойка? Или... дали ще има гласуване, при което "изненадващо" не отпада нито една двойка?
В предните сезони винаги е имало такива моменти.

# 722
Мисля, че по някое време ще върнат една от отпадналите двойки, по техен избор, разбира се. Убедена съм и, че пак по техен избор,  ще има гласуване, след което няма да отпадне нито една двойка.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 19:58 от Фенси

# 723
. Натъртването на религиозните истории от продукцията е кофти, дано престанат.

Аз пък не мисля така. Това е прекрасен пример и насърчение за всички обезверени и объркани хора.
Искам да  гледам вярващи, успешни, интелигентни и забавни хора. Такива от които има какво да се научи, отколкото крясъци, обиди, клюки и интриги и спелтни.
Обществото ни е пропито от грях, децата ни имат нужда да виждат повече вярващи двойки  като Краси и Валери.
И като е пропито от грях, дай Краси и Валери да са новите Дева Мария и Исус в развлекателно предаване. Лесно се проверява колко пари минават през ръцете на този чист като сълза пастор и колко достигат до нуждаещите се. Евангелистките църкви(и не само) са най-голямата пропаганда. Отвратена съм и не искам това да ми се навира в лицето от неадекватна жена виждала възкресение и мъжа ѝ.

# 724
Краси е позната в Пловдив покрай пирамидата "Сейвуей". Не знам колко вярваща е, и кога е станала вярваща. Валери във визитката каза, че е в църковното настоятелство на православния храм в селото.

# 725
Краси е позната в Пловдив покрай пирамидата "Сейвуей". Не знам колко вярваща е, и кога е станала вярваща. Валери във визитката каза, че е в църковното настоятелство на православния храм в селото.
Преди селото беше пастор в църква в Пловдив. Доста време се подвизаваше. За пирамидката на Краси, тя доста агресивно я рекламира, налага и се опитва да я прекара покрай вяра и психология. Гледам, че моя позната е също част и се снимат в бални рокли на награждавания и събития.

# 726
Винаги съм била с едно на ум към такива, много праведни. Тя ми изглежда леко дезориентирана, пък то ще се окаже, че е доста добре ориентирана.

# 727

Преди селото беше пастор в църква в Пловдив. Доста време се подвизаваше.

Валери е бил 13 години в Канада. Кога точно е бил пастор в Пловдив?

# 728
  • София
Маестрото, ти познаваш ли ги?

# 729
Митко си е авантюрист, той е за приключения, и съответно на Ирина и харесва така да бъде, Митко сигурно финансира екскурзиите. Става му скучно на него от повече, дори в Един за друг. Коя зодия е, Стрелец ли? От пътешествия не си е виждал внучките?  Иска да възпитава младите, а всъщност каза, колко много лъже хората той самият!? Само на Ирина отвреме на време казвал най-близо до истината.  Това е един циркаджия. Сам се надъхва колко му е изключително и превъзбудено, а отдолу е разстроен след развода. По време на соца Ангола с какво е известна ? (питайте АI)

За Ирина се чудя просто, била е хубава на младини, защо не си е хванала някой, не я виждам като конфликтна жена, сигурно е имала и много обожатели, но не е могла да направи трайна връзка. Или е родила на 20 и гледала синчето сама?

Гледах подкаста на Денислава, тя път ми се видя променена, някоя нова пластиха за лице? Нослето?

# 730
Пастора е преди Валери. Има много за пирамидата и пастора, който я промотира и е част от нея. Бая скандали има и доста завлечени хора

# 731
Ее как, Saveway/SCI що народ завлече...
Скрит текст:
А беше такава масирана реклама преди десетина години, та и мен пробваха да ме зарибяват приятели. Имам френд, който дори печелеше в началото от Saveway и нонстоп ги промотираше в профила си, та веднъж написах коментар отдолу, че това е пирамида и рано или късно балонът ще се спука, така че да не подвежда хората. Той ме изтри, писа ми на лични, че не е пирамида и не е честно да петня името на фирмата, защото заблуждавам хората, печелел много добре. Отговорих, че "това ще е до време... и ще си говорим след година". Та след няколко месеца темата Saveway влезе и в новините. Останалото го помним.
Винаги на човек трябва да му светва лампичката, ако някой му предлага печелене на лесни пари. И който не помни Югоагент и подобните пирамиди от 90-те, заради които толкова много хора изгубиха всичките си спестявания, поне дано помни Saveway и Belt.

Доколкото знам, църквата, която се появява във визитката им е православна, то няма и друга в селото.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 13:03 от diziler

# 732
Маестрото, ти познаваш ли ги?
Лично не, но следвам Краси в социалните мрежи от няколко години. Доста интересни сторита качва. Води много интересен начин на живот.
Валери обясни,май беше във визитката, че 13 години живее в Канада. Нея я следвам още преди да се оженят с него. Тя дори е корица на списание ''Сватба'' сега. До колкото разбрах се е разболяла във вилата и това доста и се отразява на представянето.

Алек ми направи много добро впечатление, с това, че искаше да и даде имунитета им.

# 733
Да иска, не е като да им го даде. Пък и достатъчно пъти повториха, че биха го преотстъпили чисто стратегически, а не от голямо желание.
Не могат вече да ми направят добро впечатление тия.

# 734
  • Варна
Преди малко мярнах Габи ( почти съм сигурна че беше тя) с коремче ,не помня сезона с Дечито дето са 😀

Общи условия

Активация на акаунт