Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 147
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Въобще червеният Миша не ми стои така като на по-горните снимки, обработени с фотошоп. Аз го нанасям с яйцевидна гъбичка. Не ми е плътен. Не лепне. Не е матиращ, леко глоу, но не и лъщящо.

# 226
И този фдт Rich Gold го харесвам, той е подобен на Lumene.

# 227
Днес изневерих на душ гела си от Dove. Няма такова ухание! Намерих го на много добра цена - 4.95 лв. Обаче гела има определено по-добър аромат, отколкото тоалетната вода от същата серия

Аз ползвам крема за тяло, който е в кутия. Наистина няма такова ухание!

# 228
Днес го видях в едно малко магазинче на същата цена, имаше и сапун и нещо в метална кутийка, около 13 лева май беше това в металната кутийка. Бързах и не се загледах, взех си кремче за ръце и пети на PNP, доста са им вдигнали цената - 8.50.

# 229
Аз съм използвала и Lumene и Missha. Определено на мен Lumene ми хареса повече.

# 230
  • София
Към тези, които са от София, кремовете на PNP намират ли се все още във Фантастико?

# 231
Момичетата, препоръчайте ми добра и бюджетна матираща пудра. Харесах една нова гел-пудра на Catrice, но я няма налична никъде за сега. Иначе във физическите магазини на Лили и DM видях обикновена матираща пудра на Catrice. Добра ли е?

# 232

Тази ли?От скоро я ползвам,но за сега съм доволна.Ще видя като се затопли и започна да се потя,дали ще се справя пак така добре.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 21:33 от Maya Zhelyazkova

# 233
Сладкодъвка, мисля че я има и в Douglas.
https://www.notino.bg/rimmel/stay-matte-pudra/p-95990/

# 234

Търся заместител на това, днес обиколих цяла Варна в търсене. И накрая служител ми каза "Ама няма да зареждаме повече от тях, затова са и на тази цена" 🥲 Може и молив да е, стига да е хубаво.

# 235
Преслава, няма я в Дъглас, а линка ти е за Нотино и за пудра на Римел. Аз търся това

Изчерпана е в Нотино, ще чакам да я заредят.
Мая, може междувременно да взема като твоята, за нея питах.

# 236
  • оттам, откъдето започва България
ThankYou, отЛили дрогерия си купувам аз, но щом предупреждаваш, ще си купя още една пудра - да имам.
     https://shop.lillydrogerie.bg/02-524233      

Аз ползвам 01. Пише, че моят номер е изчерпан, твоят все още е в наличност.

# 237
Сладкодъвка, знам за какво ми е линка. Нали търсиш добра и бюджетна пудра?

# 238
Да, Преслава, благодаря ти за предложението Flowers Hibiscus
Помислих, че си искала да дадеш линк за конкретната пудра на Catrice и си се объркала.

# 239
Имам същия комплект за вежди много си го харесвам, слагам много рядко и е пълно,жалко че няма да зареждат ...
Днес влязох в Лили за бб крем на Миша да разгледам тоновете ....ами греда 21 ми се видя мн бяло...27 тъмно...от някои нямаше тестер от други само тестер ....
И си излязох с някакви маски, светли сенки и гланц лютив🫢

Общи условия

Активация на акаунт