Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 095
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря ви! Мисля, че се ориентирах Simple Smile

# 301
  • Варна
Забелязахте ли дали има по веригите вече Maybelline Teddy Tint ?
В Нотино е изчерпано, DM приложението нищо

# 302
  • София
В Лили го бях видяла.

# 303
  • София
Взех си тонера на Пептароник, намалени са в Лили. Приятен е, но няма кой знае какъв ефект, то няма и какво да се очаква чак толкова от тонер.

# 304
И аз го използвам в момента. Преди също съм го използвала и честно казано ми харесва повече от други по-скъпи. По-богат ми се струва и добре хидратира, точно като за студеното време.

# 305
  • София
Да, поне опаковката е гигантска. Става за под грим.

# 306
Има го. Аз днес го получих от Лили.

# 307
  • София
Има го. Аз днес го получих от Лили.
Успя ли да го пробваш? Как е като усещане на устните?

# 308
Пробвах го, да. При нанасянето е приятно, едно такова мекичко като мус е. Изсъхва си като матово червило, леко стяга устните и не е като хич да не изсушава, според мен. Позволява слагането на гланц върху него, ако не ви понесе сухотата. Не съм го носила много, но не е чудо невиждано. Моето е цвят 10.

# 309
  • София
Хм, значи ще продължавам да се чудя. Проблемът е, че преди дни изхвърлях червила, защото не мога да ги износя, а от тези не успях да си харесам цвят. Стават, и до там, не мога да кажа за някой, че е супер. Довечера ще мина през Лили да ги видя наживо, ако нещо ми хареса много.

# 310
Ами... можеш да живееш и без него. Нама уау цвят или ефект.

# 311
  • София
Мда, и аз така подозирам.

П.П. И не успях да се сдържа - взех си 55. Нямаха тестери, та гледах суочове онлайн.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 17:47 от milenaka

# 312
Лайфът започна в ДМ

# 313
Мда, и аз така подозирам.
П.П. И не успях да се сдържа - взех си 55. Нямаха тестери, та гледах суочове онлайн.
Може ли да споделите отзиви за номер 55, защото много го харесах от снимки и видеа, които гледах. Най-вече ме интересува как се държи върху по-сухи устни и лесно ли се нанася. По принцип не харесвам течни матови червила, но това ми грабна интереса.

# 314
  • Пловдив
Набелязах си какво ще си купя с талоните - почистваща пяна, ВВ крем и ампула с центела.

Общи условия

Активация на акаунт