Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 096
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Ето го, Janice_

# 286
Привет момичета,не знам дали е коментирано назад,нямам време да се връщам да чета.Някой с отзив за сешоара от Лили искам да го купя за подарък и не трябва да се излагам. Помагайте моля!
Модела е HC 35 LE

# 287
И аз имам въпрос. Има ли някой опит с този деколорант? Или като цяло с друг подобен работещ продукт?

# 288
  • София
Имам, добър е. Изсушава, но не изтощава косата, мирише на мухливи чорапи, но действа. Ползвала съм го много пъти и по нищо не отстъпва на по- скъпите продукти от същия вид.

Имам въпрос относно Lush, тъй като няма отделна тема за тях, а за мен са си дрогерийни, макар и на свирнати цени. Знаете ли дали някога през годината правят намаление, никога не съм попадала, а ми трябва едно нещо, което не ми е спешно.

# 289
Миме, аз имам този сешоар и съм много доволна. Знам, че е по-скъп, но го има и на по-ниска цена в други сайтове. Нямам нищо на марката Beurer, но виждам, че пускат техни уреди често в Лили.

# 290
Lush пускат намаления изключително рядко и само на избрани продукти .

# 291
Благодаря ти, Сладкодъвка, снимах екрана и ще го потърся в ДМ или Лили. Purple Heart

# 292
  • Deutschland
И аз имам същия сешоар, като показания от Janice. Доволна съм, както и съм доволна от другия ми, закупен от Лидл. Пише Кристина Агилера на него. Напоследък обаче само студено духа от него, не знам какво му става. Иначе изсушава бързо и косата стои права. Пишеше на кутията, че е с кератин.

# 293
Имам и един от Лидл, на Silver Crest е моя, за 25 лева взех, но е също чудесен. Мисля, че тази или миналата седмица имаше сешоари в Лидл на добра цена. Освен това имат 3г. гаранция и много лесно заменят с нов или връщат парите. Според мен също е вариант за подарък.

# 294
И аз имам въпрос. Има ли някой опит с този деколорант? Или като цяло с друг подобен работещ продукт?

Преди години съм го ползвала няколко пъти и винаги е вършел чудеса този продукт. Смъкна черна боя от раз ❤️.

# 295
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз мисля, че е даже по-добър от разните прахчета от профи марките. Само тая смрад е малко....на развалени яйца.

# 296
# 297
Пиша в тази тема, защо има повече активност в нея, но не държа да е марка, която се предлага в тези магазини.
Моля ви, препоръчайте ми крем за студова алергия!

# 298
  • София
Flexitol, защото комбинира и уреа, и глицерин, и ланолин. Повечето кремове са или само с глицерин, или само с уреа.
Работливи ръце помага на някои.
А дерма също го хвалят.
 А ето тук сме коментирали на Фрау перипетиите също със студова алергия.

https://bg-mam.ma/p/1702178/48950949

# 299
На мен ми помогна кремът с Уреа, който е за тяло на Балеа. Активно мазане с него в продължение на няколко дни и ръцете ми се оправиха. Разбира се, зависи от случая, може да не се повлияе от него.

Кремът също ми харесва и за тяло, добро бюджетно попадение е, ще взимам и занапред.

Общи условия

Активация на акаунт