Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Непрекъснато ползвам меден вазелин, само той ми оправя напуканите и белещи се устни винаги, за разлика от балсамите за устни, които имат променлив успех във времето.
Аз лично го ползвам без притеснения, още повече, че в последните години стана модерно да се прилага т.нар. слъгинг в грижата за кожата на лицето. Но ако ти имаш такива, не би ли могла да ползваш някаква алтернатива, примерно ланолин или някакви масла? Те вършат същата работа - запечатват влагата и полезните вещества от други продукти в кожата.

# 271
Дано не го спрат нощния серум за коса на Balea, в Русе вече не е наличен и в двата магазина уви. Иначе при мен: мека ,лека ,лесна за разресване коса, кадифена така я усещам.
В Гюргево дали го няма ?

# 272
user1905 ,Reina ,много ви благодаря! 🌹
Ще си ползвам вазелиновите кремове тогава без притеснения!

# 273
  • Deutschland
Дано не го спрат нощния серум за коса на Balea, в Русе вече не е наличен и в двата магазина уви. Иначе при мен: мека ,лека ,лесна за разресване коса, кадифена така я усещам.
В Гюргево дали го няма ?

Ако имат румънски сайт, проверете за наличност.

# 274
  • София
Ще има промо за деня на жената.

# 275
Този е по-скъп от балеа, но ако искате пробвайте. На сутринта косата се реши гладко и без проблем. Не допринася за блясък обаче, че на мен това ми е важно и не го забелязах.
 Да вметна, че бутилката е стъклена и луксозна, помпата лесно се манипулира, за разлика от евтините балейски бутилки с помпи, които не работят добре

# 276
  • Deutschland
Оххх, искам да намеря парфюм с този аромат като на Лореалския серум.

# 277
  • Пловдив
За началото на месеца на на изгодна цена кои крем, балсам за тяло ще ми препоръчате да си взема?

# 278
Лосионите за тяло на Микса, този месец са намалени в Лили:

https://shop.lillydrogerie.bg/catalogsearch/result/?q=mixa

# 279
Лосионите на Микса без аромат ли са?

# 280
Лосионите на Микса без аромат ли са?
Има и без аромат.

# 281
А бързо ли попиват?

# 282
В пинтерест ми излезе тази комбинация и много ми хареса, но моливът в този цвят е изчерпан навсякъде. Ако някой го види да свирка Simple Smile

Лосионите на Микса при мен попиват бързо и хидратират много добре. Ползвала съм този за суха кожа.

# 283
Днес бях в Лили. Загледах ги тези лосиони на Mixa, но не обичам такива огромни разфасовки и не взех.
Купих си олио за устни на Есенс, втора опаковка е за мен. Много ми харесва. Помня, че в предишната тема коментирахте, че нямали защита опаковките и всеки можел да отваря и пробва. При нас си имаха защита, взех спокойно, личи си, че не е пипано. Купих си и матираща пудра на Catrice, не мога да чакам онази, гел пудрата, която искам.

# 284
Сладкодъвка, за кое олио ставаше дума да си го снимам, че онзи ден в ДМ гледах и така и не се сетих кое точно похвалихте в темата?

Общи условия

Активация на акаунт