Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 134
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
По-подредена и по-мека. Слагам олио върху него и предполагам, че заради това крайчетата не изсъхват и са хубави на вид и на пипане.

# 256
При мен Миша също няма стъклен ефект, малко ми "тежи". Преди ползвах 27, сега взех 21. На тест ми се стори супер, но вкъщи като го нанесох- ми сивее 🤔 Сега го смесвам с един слънцезащитен флуид. Хич не обичам да смесвам, но...

# 257
  • Русе
Дано не го спрат нощния серум за коса на Balea, в Русе вече не е наличен и в двата магазина уви. Иначе при мен: мека ,лека ,лесна за разресване коса, кадифена така я усещам.

# 258
Сега видях, че и във Варна имат все по 1 бройка в магазин...

# 259
Нощният серум само пред нощта ли може да се ползва или действа и пред деня? Joy

# 260
Слагам го и след измиване на косата.

# 261
  • Русе
Честно казано и през деня съм го слагала няма разлика в хубавия ефект. Blush

# 262
Да ти кажа, той едва ли знае кое време на денонощието е... 😁

# 263
Поръчах си онлайн 3 броя нощен серум, защото в магазина до нас пак го нямаше. Поне за това да не мисля. Simple Smile Докато го свърша, ще намери някой друх хубав продукт. Взех маската 3-в-1 аква хиалурон, не ми харесва достатъчно. Но ще я измажа. Simple Smile

Скрит текст:

# 264
Да ти кажа, той едва ли знае кое време на денонощието е... 😁
Именно, просто се удивих на поредния маркетингов трик! Само нощни продукти за коса ни липсваха! Joy Joy Joy

# 265
  • на дъното
Здравейте 🙂
Най сетне да си намеря подходящ слънцезащитен за моята кожа от ДМ и естествено изчева от асортимента 😔Запасих се 3 бр.
Много добре хидратира сухата ми кожа и някак си виждам този свеж вид ,нооо пак ще съм в търсене на заместник след това 😔

# 266
  • оттам, откъдето започва България
При нас отдавна се изчерпаха. За съжаление аз успях само една опаковка да си купя.

# 267
Дали няма да пуснат за 8-ми март безплатна доставка?

# 268
Момичета , ползвате ли продукти с вазелин за тяло или за устни?
Налага ми се да ползвам често за тялото си продукти с вазелин а не го дават ,че е много полезен.

# 269
Момичета , ползвате ли продукти с вазелин за тяло или за устни?Налага ми се да ползвам често за тялото си продукти с вазелин а не го дават ,че е много полезен.
Всяка вечер мажа устните с вазелина на Vaseline, защото балсамите бързо попиват и сутрин пак съм със сухи устни. Имам и стик-балсам на Vaseline, но изобщо не го харесвам. Както и розов Vaseline за устни, хубав е, но не като оригиналния вазелин в тубичка.

Общи условия

Активация на акаунт